Tea for Two by L Artisan ParfumeurPirma mintis - šalta, stipriai parūgštinta (gal net negraži asociacija - parūgusi) arbata. Ne itin malonios mano nosiai pirmosios natos (bergamotės rūgštumas ir anyžių šaltis nukerta malonų arbatos skonį, mylimas imbieras neišgelbėja reputacijos). Visai jokio saldumo. Negana to, dar išlenda cinamonas, pačia ta labiausiai mano netoleruojama aliejuota nesaldžia forma. 10 min. Galvoju, na ką - tuoj jiems bus
go and wash... Galėčiau tokią nesaldintą citrinišką (geriau būtų aišku šviežią ir karštą) gerti, t.y. "sutvarkyti ir pamiršti" greitai, bet ilgai ir kankinančiai dėvėti - nea - erzina. Dar kartą liūdnai pauostau riešą vis mėgindama rasti imbierą. Ir... kvapas man jau kitoks, šiek tiek pieniškas ir ryškiai primena
Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake 
. Wash nebuvo, buvo tik go - mikliai susieiškojau Le Feu D'Issey Light. Toliau jau vyko lyginimo procesas -prasideda gan skirtingai, bet pravėsę man jie panašūs. Neilgai, bet tiek, kad man juose abiejuose yra šaltas (anyžinis) besitęsiantis pieniškumas, kuris arbatoje gana greitai dingsta, liepsnelėje - lieka (už tai aš juos ir prisimenu labiau širdies/bazės, o ne viršutinėmis natomis).
Taigi, arbata toliau. Viršutinėms natoms pragaravus ji man netgi labai maloni pasirodė. Bazėje išlenda labai subtili saldumo užuomina ir sustiprėja arbatos juodumas/tirštumas. Tarsi lėtai išgertas juodos arbatos puodelis - prie dugno stipresnis, juodesnis, tirštesnis, koncentruotesnis ir saldesnis. Arbata, kurioje pamiršo cukrų išmaišyti

. Dar neturiu nuomonės klausimu ar aš norėčiau jų su buteliuku, kiek dažnai aš juos naudočiau - bet kvepalai patestavimui - labai įdomūs, kintantys, atitinkantys savo vardą ir tuo bent mano akivaizdoje gerokai pakeliantys savo reitingą.
Ką dar pridėti - kvepiu Le Feu D'Issey Light

. Nors jų tik vienas pšykas per alkūnės linkį, o arbatos gal bent 5 ant riešų, už ausų ir iškirptėje

. Tupi toji arbata
cykiai ten kur išpurkšta, kai liepsnėlė galingai kyla ir kuria šleifą... Noriu arbatą suosti - tenka prie odos ieškoti - ieškoti įdomu, nes labai ji banguoja ir kas kartą kitaip uodžiasi. Liepsnelės ieškoti nereikia - ji pati nosį susiranda...