Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Parfumerie Generale:
user posted image
L'Ombre Fauve
natos: amber, musk, woods, incense, patchouli
švelni, velvetinė, vanilinė ambra. vėliau išlenda pačiulis. smilkalų aš nelabai randu nei pradžioj, nei pabaigoj. savo charakteriu kvepalai man asocijuojasi su S. Lutens'o Chergui arba Ambre Sultan. sakyčiau, pašvelninta ir stipriai pasaldinta Ambre Sultan versija rolleyes.gif man per saldu...

user posted image
Jardin de Kerylos
natos: fig, sycamore, musk
labai gražus, lengvas, šiek tiek muskusinis figų kvapas. minimalistinis, nesudėtingas. labai tiktų šiltesniam orui. į pabaigą šiek tiek nusaldėja. minusas - trumpai laikosi (bent jau man), dėl to į norų sąrašą netraukčiau. yra irgi gražių figų už priimtinesnę kainą. bet figos gražios, tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 04 lapkričio 2010 - 21:27
QUOTE(Tays @ 2010 11 04, 21:12)
Kaip įdomiai  g.gif  Kažkaip vis praeidavau pro juos nepasidomėjusi, dabar jau tikrai pasidarė smalsu nosį įkišti.

cia gal tik man taip pasirode,bet man tai jie verti demesio,nors nesu CH gerbeja,o stai COCO tai mano mylimukai kuriuos turiu visada turti.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 02, 17:56)
Pastarosios kelios neįprastai pavasariškos dienos susuko man fantaziją - išsitraukiau ne vieną pavasariškai/vasarišką kvapą gilesniam susipažinimui per ilgąjį savaitgalį:

John Richmond Eau de Parfum by John Richmond

sakei, kad pasisakei, tad atsikapsčiau biggrin.gif
įdomybė. norėčiau išmėginti dar juos atskirai, mat šiandien visa nosis buvo jau SL apelsinžiedžiuose. Bet įdomus daiktas.

Atsakyti
Tea for Two by L Artisan Parfumeur

Pirma mintis - šalta, stipriai parūgštinta (gal net negraži asociacija - parūgusi) arbata. Ne itin malonios mano nosiai pirmosios natos (bergamotės rūgštumas ir anyžių šaltis nukerta malonų arbatos skonį, mylimas imbieras neišgelbėja reputacijos). Visai jokio saldumo. Negana to, dar išlenda cinamonas, pačia ta labiausiai mano netoleruojama aliejuota nesaldžia forma. 10 min. Galvoju, na ką - tuoj jiems bus go and wash... Galėčiau tokią nesaldintą citrinišką (geriau būtų aišku šviežią ir karštą) gerti, t.y. "sutvarkyti ir pamiršti" greitai, bet ilgai ir kankinančiai dėvėti - nea - erzina. Dar kartą liūdnai pauostau riešą vis mėgindama rasti imbierą. Ir... kvapas man jau kitoks, šiek tiek pieniškas ir ryškiai primena Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake bigsmile.gif . Wash nebuvo, buvo tik go - mikliai susieiškojau Le Feu D'Issey Light. Toliau jau vyko lyginimo procesas -prasideda gan skirtingai, bet pravėsę man jie panašūs. Neilgai, bet tiek, kad man juose abiejuose yra šaltas (anyžinis) besitęsiantis pieniškumas, kuris arbatoje gana greitai dingsta, liepsnelėje - lieka (už tai aš juos ir prisimenu labiau širdies/bazės, o ne viršutinėmis natomis).

Taigi, arbata toliau. Viršutinėms natoms pragaravus ji man netgi labai maloni pasirodė. Bazėje išlenda labai subtili saldumo užuomina ir sustiprėja arbatos juodumas/tirštumas. Tarsi lėtai išgertas juodos arbatos puodelis - prie dugno stipresnis, juodesnis, tirštesnis, koncentruotesnis ir saldesnis. Arbata, kurioje pamiršo cukrų išmaišyti smile.gif. Dar neturiu nuomonės klausimu ar aš norėčiau jų su buteliuku, kiek dažnai aš juos naudočiau - bet kvepalai patestavimui - labai įdomūs, kintantys, atitinkantys savo vardą ir tuo bent mano akivaizdoje gerokai pakeliantys savo reitingą.

Ką dar pridėti - kvepiu Le Feu D'Issey Light smile.gif. Nors jų tik vienas pšykas per alkūnės linkį, o arbatos gal bent 5 ant riešų, už ausų ir iškirptėje smile.gif. Tupi toji arbata cykiai ten kur išpurkšta, kai liepsnėlė galingai kyla ir kuria šleifą... Noriu arbatą suosti - tenka prie odos ieškoti - ieškoti įdomu, nes labai ji banguoja ir kas kartą kitaip uodžiasi. Liepsnelės ieškoti nereikia - ji pati nosį susiranda...
Atsakyti
Kad ir kvepalai ne iš "naujienų serijos", bet labai tikėjausi iš šitų vau efekto, kaip už tokią gan stebuklingą jų kainą biggrin.gif
user posted image
Nepatiko... net nežinau ar kvėpinčiausi, jei gaučiau dovanų, kažkoks "rūgštumas" ir kartu saldumas mane juose erzina... įkyrūs kažkokie:) žodžiu, braukiami iš mano norų sąrašo tikrai ax.gif Užteks lašo, kurio turiu.

Ir dar gavau progą įkišti nosį į user posted image, turiu jų versiją luminescente, žodžiu, beveik vienas prie vieno, nemanau, kad verta pirkti dar ir šiuos... mano nosis neištobulinta, tai kol kas nejaučiu didelio skirtumo tarp alien ir alien luminescente... tik tiek, kad lyg alien man stipriau ir ilgiau laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 06 lapkričio 2010 - 17:52
Šiandien likau nustebinta Juozo Statkevičiaus Eau de parfum biggrin.gif nu buvau garantuota, kad jie man nepatiks lotuliukas.gif bet va nustebino ir patiko tongue.gif Juose man viskas taip gerai subalansuota, tas švelnus vos apčiuopiamas saldumas susipynes su aštrumu ir galiausiai smilkalai smilkalai wub.gif bet tokie neerzinantys, nu žodžiu super jau jų noriu doh.gif išskirtiniai kvepalai bigsmile.gif
Atsakyti
Guerlain Nahema EDP: Pasipurskiau riesus, kvapas be galo stiprus, toks stiprus, kad net negaletum pasakyti koks ir visai nesiruosiantis silpneti. Visa vakara sukausi virtuveje, ploviau indus, rankos buvo slapios ir muiluotos, o kvapas taip ir nesusilpnejo. Kita ryta jau atsargiai purkstelejau nuo alkunes iki rieso, baisusis kvapas pranyko po 10 min ir visa pusdieni dziaugiausi svelniu hiacintu kvapu sildanciu mane darganota rudens diena. Dabar man aisku kodel sitie kvepalai pavadinti Nahema -"ugnies dukte", su jais reikia buti ypatingai atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2010 11 07, 14:10)
Guerlain Nahema EDP: Pasipurskiau riesus,  kvapas be galo stiprus, toks stiprus, kad net negaletum pasakyti koks ir visai nesiruosiantis silpneti. Visa vakara sukausi virtuveje, ploviau indus, rankos buvo slapios ir muiluotos, o kvapas taip ir nesusilpnejo. Kita ryta jau atsargiai purkstelejau nuo alkunes iki rieso, baisusis kvapas pranyko po 10 min ir visa pusdieni dziaugiausi svelniu hiacintu kvapu sildanciu mane darganota rudens diena.  Dabar man aisku kodel sitie kvepalai pavadinti Nahema -"ugnies dukte", su jais reikia buti ypatingai atsargiai.

Mano santykis ir patirtis su šiais kvepalais kitokia. Aš kaip tik pirmąkart (ir antrąkart) bandydama juos ant savęs sunkokai užuodžiau g.gif Galbūt į juos įeina kažkokia nata, kuri blokuoja man uoslę g.gif Aš apskritai nelabai sutariu su ryškiomis rožėmis kvepaluose. Būna dienų, kai tokių kvepalų beveik nejaučiu, būna ir tokių, kad kvapas atrodo tiesiog persekioja ir erzina doh.gif
Žodžiu, gražūs klasikiniai rožių kvepalai, bet turbūt tikroms rožių kvapo mylėtojoms (aš tokioms deja nepriklausau).
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2010 11 04, 22:13)
cia gal tik man taip pasirode,bet man tai jie verti demesio,nors nesu  CH gerbeja,o stai COCO tai mano mylimukai kuriuos turiu visada turti.

Šiandien įkišau nosį į 212 VIP. Kad Coco man neprimena visiškai, tai faktas smile.gif Bet kažką tikrai primena, kažkokį kvapą iš prisiminimų, vis bandau jį "pagauti", ir kol kas niekaip. O gal man tiesiog vaidenasi paprasto 212 ar 212 Sexy šmėklos.
O kas liečia patį kvapą - na, gal drąsu būtų teigti, kad nevertas dėmesio; salsvas vaisinis kvapas, sakyčiau šiek tiek valgomas. Bet kad būtų padaręs įspūdį - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 11 08, 20:13)
O gal man tiesiog vaidenasi paprasto 212 ar 212 Sexy šmėklos.

Vat man VIP grynai 212 Sexy dvynys.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 08, 21:17)
Vat man VIP grynai 212 Sexy dvynys.

Aš mat ir 212, ir 212 Sexy uosčiau laaabai seniai, kai dar net kvepalais nesidomėjau, tai nebuvo minčių kažkokias išvadas daryti, natas pastebėti, ir pan. smile.gif Buvo tik patiko-nepatiko. Bet gali būti, kad tą Sexy kaip tik ir prisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 11 09, 10:47)
Aš mat ir 212, ir 212 Sexy uosčiau laaabai seniai, kai dar net kvepalais nesidomėjau, tai nebuvo minčių kažkokias išvadas daryti, natas pastebėti, ir pan. smile.gif Buvo tik patiko-nepatiko. Bet gali būti, kad tą Sexy kaip tik ir prisiminiau.

Na, į 212 VIP 212 visai man nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti