Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(salutvera @ 2010 11 21, 16:53)
visą dieną galvojau, ką tas kvapas man primena, bet niekaip neatgaminau

Dior Hypnotic Poison wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 21, 17:55)
Dior Hypnotic Poison wink.gif

Na kadangi Hypnotic Poison nesu bandžiusi tai man nejuos primena, bet kažką tikrai labai pažįstamo doh.gif
Atsakyti
Šiandien testavauMOSCINO-VISAI PATIKO
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 20, 13:19)
Po tokio aprašymo iš karto užsimaniau įmerkti į juos nosį  tongue.gif

kalbant apie figas - šį išmėginkit - gėris biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 22, 12:50)
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Aš matyt būsiu iš tos mažumos, kuri nusivylė šiuo kvapu. Labai daug iš jo tikėjausi (pagal komentarus). Tai gerai, kad tik mėginuką susiveikiau, nesugalvojau pirkti ant nematuškių (tokių minčių irgi buvo). Man nepatiko šiuose kvepaluose tai, kad, bent ant manęs, jie nusaldėjo, nebeliko laukiamo iš figų cinkelio.
Aišku, skoniui draugų nėra biggrin.gif Kiek supratau, didžiąjai daugumai jie visgi patinka.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 22, 13:50)

4u.gif Būtinai. Tik šiandien ne apie figas. Apie kedrus ir eukaliptus.

Elixir by Penhaligon`s

Iš tų variantų, kai tuoj pat nepratestuoti aklo pirkinio neįmanoma. Penhaligon'ai man patinka. Pirkinukas buvo spontaniškas, tik po to apsižiūrėjau, kad jie turi cinamono ir eukaliptą bigsmile.gif viršutinėse natose. Mintyse šmėkštelėjo kažkas susijusio su pastilėmis kvėpavimui palengvinti, šaldantis efektas ir žinoma, baimė, kad cinamonas nebūtų bulkos priedo pavidale... Nieko panašaus nebuvo.

Užkvipo pušimas, kadagiais, kadagio uogomis, padūmavusiu po lietaus kylant rūkui pušyno oru... Iš karto prisiminiau savo dzūkiškas šaknis ir mintyse prasisuko filmukas apie pasisėdėjimą miške ant smaluotos išgriuvusios pušies (man būtent šviežia smala (ar turbūt reikėtų sakyti sakai), kurią gausiai skiria pušys, jaučiasi kaip dominuojanti šių kvepalų nata), apie papurtytą ar palenktą kadagį, kadagio uogų užpiltinę, iš kamino rūkstančio smalingos medienos dūmo kvapą. Visas Dzūkijos miškų kvapų rinkinukas užkonservuotas... Būtų beveik kalėdinis kvapas su medžiu ir prieskoniais, tik kad kvapas ne eglės. Kedro darbas. Nežinau, kodėl Oriental Spicy, būtinai norisi pridėti woody. Nejaučiu gėlių. Jaučiu eukalipto šaltį, prieskonius, gaivią rūgštelę, smilkališkumą ir daug išmirkusios medienos. Meilė nuo pirmo įkvėpimo. Žinoma, su rizika būti išvadintiems vaistais, poliklinika ir pan. Specifinis kvapas. Bet labai sužavėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 22, 13:58)
Aš matyt būsiu iš tos mažumos, kuri nusivylė šiuo kvapu. Labai daug iš jo tikėjausi (pagal komentarus). Tai gerai, kad tik mėginuką susiveikiau, nesugalvojau pirkti ant nematuškių (tokių minčių irgi buvo). Man nepatiko šiuose kvepaluose tai, kad, bent ant manęs, jie nusaldėjo, nebeliko laukiamo iš figų cinkelio.
Aišku, skoniui draugų nėra biggrin.gif  Kiek supratau, didžiąjai daugumai jie visgi patinka.

labiausiai ir bijojau saldumo, todėl kiekis ir pas mane nedidelis. Ogi NEnusaldėja ant manęs - mėgaujuosi tuo:)

Atsakyti
Šiandien akys užkliuvo už
user posted image

Iš pradžių pasirodė stiproki, po to pauosčiau riešą ir man grynai kaip turimi Forever and Ever Dior smile.gif Eisiu dar kitą dieną jų 'patyrinėti'.... smile.gif
Atsakyti
A La Nuit by Serge Lutens

Pradžia - daug gėlių cheminėje valykloje ar panašioje aplinkoje. Nemiela man ta sintetinė nata (matyt benzoinas), bet įdomi - gėlės tarsi paslėptos. Ir įspūdis, kad labai panašūs į Fleurs d'Oranger. Tik pastarieji saldesni ir man labiau meduoti (nors pagal natas medus kaip tik yra A La Nuit, o apelsinų žieduose - neparodytas blush2.gif ).

Vėliau palengvėja, išskaidrėja, atsiranda žalumos įspūdis ir chemiškumas dingsta. Širdis ir bazė daug malonesnė. Jazmino krūmo kvapui neprilyginčiau, man per daug šilumos ir gaivos trūksta. Vargiai vasarą išdrįsčiau kvėpintis. Net ir nežinau šią minutę - patinka jie man, ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 lapkričio 2010 - 17:49
Siandien gavau meginuka EDP 4u.gif
Labai patiko, noriu jais kvepet per kaledas wub.gif
Kvapo nupasakot nemoku, dar tiek nesu pazengus parfumerijoj blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Prisiruošiau pasimatymui su L'artisanų "Passage d'enfer"... na labai jau seniai prausėsi tas vyrukas. Ant mano odos apsigyveno kažkoks nevalyvas raudonakis gyvulys balažin kuo apskretusiu (parašyčiau kuo konkrečiai, bet gal tiek jau to...), apsvilusiu šiurkščiu kailiu. Labai antipatiški kvepalai. Nors gal jei nežinočiau pavadinimo, sakyčiau viso labo, kad tai ne mano stiliaus oriental woody...
Deja, iki šiol iš L'artisanų šeimos su manim bendrą kalbą rado turbūt tik neprilygstamieji "Tea for two" g.gif
Atsakyti
Mizantrope, man irgi panašios asociacijos buvo juos pausčius, plius dar 100 nevalyta burna. Brrr doh.gif
Atsakyti