QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 01, 13:27)
man iš 8 bandytų, tik Noir Epices užkabino
Testavau nepamenu kiek, na gal irgi kokie 8 susidarytų

Tik testavau juos žymiai anksčiau, mėginukų pavidale. Tai man savaip patinkantys šiai dienai yra 4 Frederic Malle kvapai.
Musk Ravageur - turiu jo nediduką 10-tuką atomaizerį iš rinkinuko 3*10 (gaila, kad tokių rinkinukų Kreminėje matyt nebus

). Pradinės šių kvepalų natos tai man nėra labai patinkančios, bet kvapui skleidžiantis, jie pradeda mane
vežti 
Man asmeniškai tai labai sexy, geidulingas kvapas, truputį provokuojantis.Gali būt, kad kada nors ir pribręsiu didesniam jų kiekiui, bet tai gal nėra tas kvapas, kuriuo norėčiau kvėpintis dažnai, tai bent kol kas apsiribosiu savo
lašeliu.
Pats mylimiausias iš pirmo pauostymo sužavėjęs Malle kvapas
En Passant . Pačios gražiausios uostytos alyvos parfumerijoje

Irgi turiu miniukų pavidalu. Galbūt kada nors ateityje reiks galvoti apie viso buteliuko įsigijimą. Nes pavasaris ir alyvų kvapas man neatsiejami dalykai
Kitas kvapas, kuris pasirodė labai vertas dėmesio, ir apie kurio įsigjimą , jei jame nebūtų pipirų natų, aš rimtai pagalvočiau -
Noir Epices. Na bet dabar yra kaip yra, kad ir kaip patiktų, vistiek juo negalėčiau kvėpintis. Bent mėginėlį pasidžiaugimui vistik turiu
Ir ketvirtasis mane sudominęs Malle kvapas -
Lipstick Rose. Kvepia kaip seni lūpdažiai, ir tuo man žavus. Spėju, kad jis turėtų patikti Hermes Rouge mylėtojoms, turi šie kvapai kažkokio panašumo. Tai va to Lipstick Rose miniuko ar nelabai didelio kiekio vistik norėčiau. Didesniam kiekiui reiktų matyt pribręsti.
Dėl išprusimo man labai rūpi pauostyti naująjį Malle kvapą
Portrait of a Lady. Tik, kiek skaičiau apie šį kvapą, jame ryškios rožės, o aš su rožėmis parfumerijoje nelabai draugauju, tai turbūt apsiribočiau tik susipažinimu su šiuo kvapu.