Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(AMARILIS @ 2010 12 16, 16:27)
O as su Byzantine taip ir nesugebejau susidraugaui  verysad.gif  Irgi pirkau aklai, labai laukiau- bet gavusi kvepintis negalejau- labai erzindavo kazkokia nata, kuri yra ir Sun Moon Stars Lagerfeld  g.gif

Labai įdomu - man nepasirodė panašūs šie kvepalai, bet juose labai daug bendrų natų. Tai jau tikrai sunku nustatyti, kas ten erzinančio.
Atsakyti
user posted image PP. Nuo tokios stiprios koncenyracijos ryte taip apsinešiau, kad dar ir dabar vakare jaučiu mielą, malonų, nosį kutenantį aromatą. Mmm. Bergamotė, citrusai, rožė, šiek tiek gabalėlis pušų sakų, pabaigoje išryškėja vanilė. Tai va, tiek pavyko aptikti. doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif Myliu myliu Shalimar. rolleyes.gif 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Les Nereides Fleur poudree de musc
Tikėjausi kažko panašaus į The Body Shop White musk. Pradžioj pauosčiau - patiko - saldžios gėlės, vėliau saldumas dingo, išlindo muskusas - aitrus, rūgštokas kvapas. Nežinau ar susidraugausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2010 12 30, 15:12)
Šiandien išbandžiau Les Nereides Fleur poudree de musc
Tikėjausi kažko panašaus į The Body Shop White musk. Pradžioj pauosčiau - patiko - saldžios gėlės, vėliau saldumas dingo, išlindo muskusas  - aitrus, rūgštokas kvapas. Nežinau ar susidraugausiu  g.gif

Beje, po keleto valandų vėl atsirado saldžios, pudruotos gėlytės ax.gif
Atsakyti
Labai palengvejo pratestavus keleta FM kvapu. Kiek dabar atsimenu is to 'prabegom' pabandymo, tai man jie sausoki.. Ir isbraukiu is saraso must have, nebent radus palankia kaina. Bet gal tik toks pirmas ispudis, kuris daznokai keiciasi su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 01, 14:15)
Labai palengvejo pratestavus keleta FM kvapu.

lotuliukas.gif FM tai čia tų pigesnių, ar tų kur karvę kainuoja biggrin.gif ?

Kadangi atsakymą nujaučiu, tai mėginu į temą pataikyti - F.Malle 4 kvepalus esu testavusi. Kaip jau kažkur nepamenu tik kur pasisakiau - galiu pavadinti metų nusivylimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 01 sausio 2011 - 13:23
QUOTE(rusma @ 2011 01 01, 13:21)
lotuliukas.gif FM tai čia tų pigesnių, ar tų kur karvę kainuoja  biggrin.gif ?

Kadangi atsakymą nujaučiu, tai mėginu į temą pataikyti - F.Malle 4 kvepalus esu testavusi. Kaip jau kažkur nepamenu tik kur pasisakiau - galiu pavadinti metų nusivylimu...

man iš 8 bandytų, tik Noir Epices užkabino g.gif
Atsakyti
Na va, pasirodo nebusiu balta varna, kad FM ne tai, ko tikejaus, ypac, pagal ju kaina. Po to paemiau dar karta Costiume National ir nedrasiai pagalvoju - na neprastesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 01, 13:27)
man iš 8 bandytų, tik Noir Epices užkabino  g.gif

Testavau nepamenu kiek, na gal irgi kokie 8 susidarytų g.gif Tik testavau juos žymiai anksčiau, mėginukų pavidale. Tai man savaip patinkantys šiai dienai yra 4 Frederic Malle kvapai.
Musk Ravageur - turiu jo nediduką 10-tuką atomaizerį iš rinkinuko 3*10 (gaila, kad tokių rinkinukų Kreminėje matyt nebus verysad.gif ). Pradinės šių kvepalų natos tai man nėra labai patinkančios, bet kvapui skleidžiantis, jie pradeda mane vežti biggrin.gif Man asmeniškai tai labai sexy, geidulingas kvapas, truputį provokuojantis.Gali būt, kad kada nors ir pribręsiu didesniam jų kiekiui, bet tai gal nėra tas kvapas, kuriuo norėčiau kvėpintis dažnai, tai bent kol kas apsiribosiu savo lašeliu.
Pats mylimiausias iš pirmo pauostymo sužavėjęs Malle kvapas En Passant . Pačios gražiausios uostytos alyvos parfumerijoje rolleyes.gif Irgi turiu miniukų pavidalu. Galbūt kada nors ateityje reiks galvoti apie viso buteliuko įsigijimą. Nes pavasaris ir alyvų kvapas man neatsiejami dalykai rolleyes.gif
Kitas kvapas, kuris pasirodė labai vertas dėmesio, ir apie kurio įsigjimą , jei jame nebūtų pipirų natų, aš rimtai pagalvočiau - Noir Epices. Na bet dabar yra kaip yra, kad ir kaip patiktų, vistiek juo negalėčiau kvėpintis. Bent mėginėlį pasidžiaugimui vistik turiu rolleyes.gif
Ir ketvirtasis mane sudominęs Malle kvapas - Lipstick Rose. Kvepia kaip seni lūpdažiai, ir tuo man žavus. Spėju, kad jis turėtų patikti Hermes Rouge mylėtojoms, turi šie kvapai kažkokio panašumo. Tai va to Lipstick Rose miniuko ar nelabai didelio kiekio vistik norėčiau. Didesniam kiekiui reiktų matyt pribręsti.

Dėl išprusimo man labai rūpi pauostyti naująjį Malle kvapą Portrait of a Lady. Tik, kiek skaičiau apie šį kvapą, jame ryškios rožės, o aš su rožėmis parfumerijoje nelabai draugauju, tai turbūt apsiribočiau tik susipažinimu su šiuo kvapu.
Atsakyti
Testavau
user posted image
Taip tikėjausi, kad užuosiu absento natas, deja, nieko, tik gražus ir mielas gėlinis kvapas, ypač jaučiasi lelijos, pamerktos žaliojoje arbatoje. blush2.gif
Internete skaičiau, kad šis aromatas ant moterų odos skleidžia ir labiau išryškėja gėlių natos, o ant vyrų – prieskoniai. doh.gif lotuliukas.gif smile.gif Turbūt, kad ant saviškio odos reikės ieškoti prieskonių ir absento natų. rolleyes.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2011 01 02, 02:10)
Testavau
user posted image
deja, nieko, tik gražus ir mielas gėlinis kvapas

pritariu, nieko įdomaus schmoll.gif
Atsakyti
gal kas yra susipažinęs su DSH perfumes?
sudomino keletas kvapų...
Atsakyti