Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(M_A @ 2010 09 12, 14:28)
siandien patestavau Salvatore Ferragamo ATTIMO, visai nepatiko. užsipurškiau ant riešo, tai po to visaip bandžiau nusiplaut doh.gif  lotuliukas.gif , nes kvapas visai ne man, sunkus kažkoks, riečia man nosį ir tiek, bet laikosi tai belenkaip gerai, galėtų ir silpnesni būt thumbup.gif

O man visai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 09, 16:09)
Tiek play tiek play intense total nusivylimas ax.gif

O man intense net labai patiko, jau laukia planuojamuose pirkiniuose smile.gif
user posted image
Atsakyti
Annick Goutal „Rose Absolue“ Rožių puokštė. Pačioje pradžioje saldoki (manau dėl bulgariškos rožės), bet po to saldumas greitai dingsta. Laikui bėgant lieka švelnus neįkyrus, netgi, sakyčiau, šaltokas, bet labai malonus rožių kvapas.

Keiko Mecheri „Attar de Roses“ Rožė, vėliau jazminaičiai, medienos kvapas. Gilus, paslaptingas, prabangus kvapas. Laiko neblogai. Labiau tinkamas vakarui.
Bet dabar neapleidžia mintis kur šis kvapas matytas Kažką labai panašaus esu uosčiusi. Taip ir norėtųsi parašyti: „kvepia kaip ...“ g.gif

Šiandien KristiAnoje patyrinėjau Rance 1795 „Eugenie“. Tikėjausi, kad stipriau jausis rožė. Nuo pat pradžių - vaisių ir gėlių puokštė, tačiau joks vaisius „neišsišoka“, nedominuoja. Iš gėlių, laikui bėgant, ryškiau jaučiasi magnolija. Bendrai - nesunki, ne itin saldi, ne per daug gaivi, tačiau sudėtinga kompozicija. Pats kvapas nepasirodė kažkuo išskirtinis (o aš dabar tokio ieškau), bet patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 11, 22:26)
Jei turit tokiu ukisku muilu - perku is jusu  bigsmile.gif

Del paryskinto sakinio tai nebuciau tuo tikra... Mano uosle tobula, o sako priesingai, ka dabar daryti?  cool.gif

Norėjau pasakyti, kad nusiraminau, nes supratau, kad uoslė mano neužsiblokavus, kvapus jausti galiu. O kokie kvapai patinka ir kokie ne - tai jau kitas klausimas 4u.gif
Atsakyti
Vakar pabandziau siuos:

user posted image

schmoll.gif

labai toks "bukas" saldumas...galima sakyt dusinantis.
Raso kad natos; svieziu vaisiu, avieciu , roze ir vanile, bet man tai jauciasi vien saldi vanile beveik, ir tik po kiek laiko islenda toks truputi gal astresnis vaisinis kvapas. Siaip nepatiko, palyginus su pirmais "Incredible me", tai pirmieji 100 kartu labiau pavyke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvačiuke: 15 rugsėjo 2010 - 14:04
QUOTE(gyvačiuke @ 2010 09 15, 14:57)
Vakar pabandziau siuos:

user posted image

schmoll.gif

labai toks "bukas" saldumas...galima sakyt dusinantis.
Raso kad natos; svieziu vaisiu, avieciu , roze ir vanile, bet man tai jauciasi vien saldi vanile beveik, ir tik  po kiek laiko islenda toks truputi gal astresnis vaisinis kvapas. Siaip nepatiko, palyginus su pirmais "Incredible me", tai pirmieji 100 kartu labiau pavyke 4u.gif

Visiškai pritariu..... 4u.gif
Atsakyti
Testuoju Jalaine Vanilla - maloni, šilta, švelni vanilė. Toks tiesiog nulaižomas kvapas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar visiskai neplanuotai (ir paciai sau netiketai) isbandziau Thierry Mugler Womanity
user posted image

Kadangi esu visiskai zalia kvapu apibudinime blush2.gif , galiu siuos apibrezti tik vienu zodziu - avietes biggrin.gif Ir salduma, ir kartu gaivumas, kuris ryskeja su laiku. Purskiausi juos labai atsargiai, bijodama tokio pat efekto, koki sukelia Angel doh.gif , bet likau maloniai nustebinta. Nors pradzioje kvapas atrode labai intensyvus ir net pradejau baimintis, kad intensyvumas prades erzinti, taciau isblesus pirmosioms natoms, liko tik gaivuma, man kazkuo primenanti Victor and Rolf Eau Mega. Kvapas issilaike ilgiausiai is visu kada nors turetu kvepalu (supratau tai, kai vakare vyras paklause kuo taip skaniai kvepiu, nors testavau juos ant rieso ryte). Ar noresiu juos tureti, dar mastau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 16, 20:51)
Vakar visiskai neplanuotai (ir paciai sau netiketai) isbandziau Thierry Mugler Womanity
user posted image

Kadangi esu visiskai zalia kvapu apibudinime blush2.gif , galiu siuos apibrezti tik vienu zodziu - avietes biggrin.gif Ir salduma, ir kartu gaivumas, kuris ryskeja su laiku. Purskiausi juos labai atsargiai, bijodama tokio pat efekto, koki sukelia Angel  doh.gif , bet likau maloniai nustebinta. Nors pradzioje kvapas atrode labai intensyvus ir net pradejau baimintis, kad intensyvumas prades erzinti, taciau isblesus pirmosioms natoms, liko tik gaivuma, man kazkuo primenanti Victor and Rolf Eau Mega. Kvapas issilaike ilgiausiai is visu kada nors turetu kvepalu (supratau tai, kai vakare vyras paklause kuo taip skaniai kvepiu, nors testavau juos ant rieso ryte). Ar noresiu juos tureti, dar mastau cool.gif

Testavau ir aš šiandien šiuos kvepalus, deja deja, mano potyriai priešingi šiems.

Pirmos mintys pauosčius dar parduotuvėje buvo: bjauru, šlykštu, vemsiu wacko.gif

Paskui vien nuo minties apie juos visas kūnas pašiurpdavo, bet vistiek kankinau save ir vis uosčiau nuo bloterio. Po koktaus saldumo, po kokių 2 val. pradėjau užuosti rūtas, gal čia figmedis jom kvepia g.gif Išvada viena, kad kvepalus su figom ar figų labais reik bandyt labai atidžiai ir aklai nepirkt blink.gif

Gal po kurio laiko gal kaip nors ir prisijaukinsiu šiuos kvepalus, bet šiai dienai jie tikrai nėra mano norų sąraše, (na, nebent vien dėl to, kad norėčiau visus Muglerio kvapus surinkt), esu rami dėl jų, bent vienas noras atkrito thumbup.gif
Atsakyti
Nusprendziau duoti antra sansa RP Fracas. Atsargiai pasitepiau riesa, prikisau prie nosies. Pirma mintis lyg ir visai neblogi. Po keliu minuciu pauosciau vel ir ispudis toks pat, kaip as_ne_tavo atsilie[pimas apie womanity - slykstu, bjauru, vemsiu. Valgiau pusrycius, o kadangi tepiau desini riesa, jis vis atsidurdavo salia uosles organo. Nebaigus pusryciauti lekiau rankos plaut. Siaip ne taip per tris kartus atsiplove... Na ir dustas, na ir slykstyne... Tik tarakonus tokiu kvapu naikint. Kyla noras trenkti miniuka i siuksliadeze, bet va vis susilaikau, galvoju, gal kada nors as ta kvapa suprasiu?....

Is tikro tai keista, nes dauguma sm giriamu ir mano bandytu nisisniu kvepalu man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 09 17, 13:40)

Is tikro tai keista, nes dauguma sm giriamu ir mano bandytu nisisniu kvepalu man patiko.

Medalis uz tokias kancias first.gif Kas antra diena jus pabandykit save paprievartauti, nes SM labai giria bigsmile.gif

Beje, kur metat siuksles? Uzsukciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 09 17, 13:40)
Nusprendziau duoti antra sansa RP Fracas. Atsargiai pasitepiau riesa, prikisau prie nosies. Pirma mintis lyg ir visai neblogi. Po keliu minuciu pauosciau vel ir ispudis toks pat, kaip as_ne_tavo atsilie[pimas apie womanity - slykstu, bjauru, vemsiu. Valgiau pusrycius, o kadangi tepiau desini riesa, jis vis atsidurdavo salia uosles organo. Nebaigus pusryciauti lekiau rankos plaut. Siaip ne taip per tris kartus atsiplove... Na ir dustas, na ir slykstyne... Tik tarakonus tokiu kvapu naikint. Kyla noras trenkti miniuka i siuksliadeze, bet va vis susilaikau, galvoju, gal kada nors as ta kvapa suprasiu?....

g.gif
Fracas miniukas?

antra, mėgink ne iš ryto pusryčiaudama.

apskritai - jei nepatinka, nebesidraugauk;)

komentuoju,nes Fracą mėgstu (pusryčiams beje nesu dar jo rinkusis rolleyes.gif )

Atsakyti