QUOTE(minik @ 2010 09 16, 20:51)
Vakar visiskai neplanuotai (ir paciai sau netiketai) isbandziau Thierry Mugler Womanity
Kadangi esu visiskai zalia kvapu apibudinime

, galiu siuos apibrezti tik vienu zodziu - avietes

Ir salduma, ir kartu gaivumas, kuris ryskeja su laiku. Purskiausi juos labai atsargiai, bijodama tokio pat efekto, koki sukelia Angel

, bet likau maloniai nustebinta. Nors pradzioje kvapas atrode labai intensyvus ir net pradejau baimintis, kad intensyvumas prades erzinti, taciau isblesus pirmosioms natoms, liko tik gaivuma, man kazkuo primenanti Victor and Rolf Eau Mega. Kvapas issilaike ilgiausiai is visu kada nors turetu kvepalu (supratau tai, kai vakare vyras paklause kuo taip skaniai kvepiu, nors testavau juos ant rieso ryte). Ar noresiu juos tureti, dar mastau
Testavau ir aš šiandien šiuos kvepalus, deja deja, mano potyriai priešingi šiems.
Pirmos mintys pauosčius dar parduotuvėje buvo: bjauru, šlykštu, vemsiu
Paskui vien nuo minties apie juos visas kūnas pašiurpdavo, bet vistiek kankinau save ir vis uosčiau nuo bloterio. Po koktaus saldumo, po kokių 2 val. pradėjau užuosti rūtas, gal čia figmedis jom kvepia

Išvada viena, kad kvepalus su figom ar figų labais reik bandyt labai atidžiai ir aklai nepirkt
Gal po kurio laiko gal kaip nors ir prisijaukinsiu šiuos kvepalus, bet šiai dienai jie tikrai nėra mano norų sąraše, (na, nebent vien dėl to, kad norėčiau visus Muglerio kvapus surinkt), esu rami dėl jų, bent vienas noras
atkrito