Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Liudna Kate ar Tau sestadieni Vilniuje viskas vyks?
egk siandien neblogos tos naujienos, ziuresim kokios bus rytoj. Zinom, kad pas vyra tas turtas neipatingas, bet reikia tiketiu geriausiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 08, 17:47)
egk siandien neblogos tos naujienos, ziuresim kokios bus rytoj. Zinom, kad pas vyra tas turtas neipatingas, bet reikia tiketiu geriausiu.  wub.gif

taip, Vilniuje. Dar nezinau kelinta, rytoj suzinosiu. O ilgai paipaliotis reikejo po narkozes? Vaziuosiu i gimtadieni, galvoju, ar bus sveikatos ten issedeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 08, 16:47)
egk siandien neblogos tos naujienos, ziuresim kokios bus rytoj. Zinom, kad pas vyra tas turtas neipatingas, bet reikia tiketiu geriausiu.  wub.gif

Būtinai reikia tikėtis thumbup.gif ir tik geriausio thumbup.gif
Kumštukai jau suspausti. Viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 08, 16:51)
taip, Vilniuje. Dar nezinau kelinta, rytoj suzinosiu. O ilgai paipaliotis reikejo po narkozes? Vaziuosiu i gimtadieni, galvoju, ar bus sveikatos ten issedeti?  g.gif

Ne neilgai, greitai viskas. Ispradziu aisku taip keista. Jei esi narkoze turejus, tai kur kas lengviau po sitos bent jau man. Nu as kol grizom iki Kauno miegojau, ir dar grizus valanda numigau, bet tik todel kad man pilva stiprokai maude. Dabar kaip nieko ne nebuve, tik pilvukas piktokas, bet ir tas praeis. mirksiukas.gif
Tikrai nebijok, atsipalaiduok ir viskas bus gerai group.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 09 08, 16:53)
Būtinai reikia tikėtis thumbup.gif  ir tik geriausio thumbup.gif
Kumštukai jau suspausti. Viskas bus gerai biggrin.gif

Taip. Truputi pasimete ten buvom, nes viskas pirma karta. Bet kolektyvas sakyciau malonus, tai viskas gerai ir praejo. Ir gyd. paskui paaiskino kas buvo neaisku, pataise kur nusisnekejom ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 08, 17:54)
Ne neilgai, greitai viskas. Ispradziu aisku taip keista. Jei esi narkoze turejus, tai kur kas lengviau po sitos bent jau man. Nu as kol grizom iki Kauno miegojau, ir dar grizus valanda numigau, bet tik todel kad man pilva stiprokai maude. Dabar kaip nieko ne nebuve, tik pilvukas piktokas, bet ir tas praeis.  mirksiukas.gif
Tikrai nebijok, atsipalaiduok ir viskas bus gerai  group.gif

Aciu 4u.gif, laikykis mazyte 4u.gif , tiesa, kada isodinimas?
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 08, 16:58)
Aciu  4u.gif,  laikykis mazyte  4u.gif , tiesa, kada isodinimas?

Jeigu viskas gerai, tai turbut sestadieni smile.gif Ir tu laikykis!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Ailima uz atsakyma 4u.gif
Utopija 4u.gif Mano ciklas 28 d. Tai manau nesuksiu sau galvos ir pasitikesiu gyd. Treisu ax.gif Dar karteli aciu mergytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 08, 18:02)
Jeigu viskas gerai, tai turbut sestadieni  smile.gif  Ir tu laikykis!!  mirksiukas.gif

smile.gif tai tikriausiai pasimatysim sestadieni thumbup.gif (man punkcija darys), jeigu nebus jokiu naujienu ax.gif . O kada reikia kruva pinigu vezti g.gif ? per punkcija ar per isodinima?
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 08, 17:49)
smile.gif tai tikriausiai pasimatysim sestadieni  thumbup.gif  (man punkcija darys), jeigu nebus jokiu naujienu  ax.gif . O kada reikia kruva pinigu vezti g.gif ? per punkcija ar per isodinima?

Per punkcija,mes snd palikome nemaza kruwa. Gali buti kad susimatysim.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 08, 16:16)
Tiksliai, o nafig narkozė įsodinimui?  g.gif Nei pajaust nespėji  biggrin.gif

Pirma isodinima bande be narkozes daryt,bet nieko neisejo(vos sienom nelipau is skausmo). Mano gimdos kaklelis yra kaip spyruokle susisukes,todel dabar kiekviena isodinima reikia su narkoze daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 09 08, 18:37)
Pirma isodinima bande be narkozes daryt,bet nieko neisejo(vos sienom nelipau is skausmo). Mano gimdos kaklelis yra kaip spyruokle susisukes,todel dabar kiekviena isodinima reikia su narkoze daryt  doh.gif

Tadu oj... užjaučiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 08, 13:18)
Moterytės sakykyt, ar nebuvo jums prastos nuojautos, tuštumos širdy per stimuliaciją?
Aš visa nevilty, bijau kad nuojauta sako, kad nepasiseks.
Nors bandau nusiraminti, kad viskas prieky, niekas neaišku.
Baimė ir nerimas verysad.gif  verysad.gif

man buvo lygiai tas pats, netikejau as IVF sekme, taciau ipusejus stimuliacijai tikejimas vis augo ir augo. penktadieni pasieksiu pika, nes bus isodinimas biggrin.gif
o nerimas visa buvo ir bus del tokiu dalyku, sekmes 4u.gif
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 08, 15:51)
taip, Vilniuje. Dar nezinau kelinta, rytoj suzinosiu. O ilgai paipaliotis reikejo po narkozes? Vaziuosiu i gimtadieni, galvoju, ar bus sveikatos ten issedeti?  g.gif

cia matyt labai individualiai,man po punkcijos kazkaip nieko neskaudejo visa diena buvau labai judri. tad jei viskas gerai tikrai ne tik issedesi gimtadienyje bet gal ir pasoksi bigsmile.gif
Atsakyti