Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(zirza @ 2010 09 15, 05:30)
sveikos  4u.gif ateinu ir as pasidziaugti, nes labai jau spirgu siandien smile.gif
jau minejau, kad rugpjucio menesi pasiemem savo 3 snaigutes, kurios pavirto teigiamu NT smile.gif siandiena buvau pirmam echo ir pamaciau dvi nuostabias sirdutes  wub.gif  wub.gif
mes dar labai maziukai, tik 6 savaiteles, bet labai tikiuosi, kad viskas ir toliau klosis sekmingai smile.gif
taigi, ir snaigutes iskrecia stebuklu...
labai dideles sekmes ir tikejimo visoms!  4u.gif

Zirza, sveikinimai didziausi! Koks geris yra dvi sirdutes! Saugokit save! wub.gif

Kvakse, sveikinu! Yra teisybe zemeje! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 09 15, 14:44)
Muduabudu, taip as pirma ivf dariau pas ZZ MV ir gavosi is pirmo karto, pries tai buvo 3 IUI...o dabar norim antro leliuas ir niekaip....va kas keisciausiai...

Bet jau turit.... 2.gif vadinasi imanoma, tikl reikia islaukti. O gal rezultatai labai suprastejo ar kas... Gal klinika reikia pakeisti gal dar ka... Oi net nezinau, bet svarbiausia, kad zinok jog imanoma. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkela @ 2010 09 15, 16:05)
T.y. darys IVF+ICSI  umn.gif  bet kaip aš nieko dar nenusimanau tam reikale  unsure.gif  višta tokia pas gydytoją nueinu  lotuliukas.gif

Ne Tu viena tokia smile.gif as irgi va pirma karta dariausi, tai oi kaip blaskiausi, kokiu nesamoneliu klausdavau pas gydytoja, bet tik taip ir tobuleji, kaip sakoma. Bet kuo maziau tokios patirties, kad is pirmo karto ir pavyktu linkiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2010 09 15, 16:30)
sveikos  4u.gif ateinu ir as pasidziaugti, nes labai jau spirgu siandien smile.gif
jau minejau, kad rugpjucio menesi pasiemem savo 3 snaigutes, kurios pavirto teigiamu NT smile.gif siandiena buvau pirmam echo ir pamaciau dvi nuostabias sirdutes  wub.gif  wub.gif
mes dar labai maziukai, tik 6 savaiteles, bet labai tikiuosi, kad viskas ir toliau klosis sekmingai smile.gif

Saunuoles snaigutes. Lengvo nesiojimo!!! 4u.gif
Papildyta:
Del to crinone vis skaitau. O tai jis turi kristi ar isbegti ar neturi? g.gif
Papildyta:
Amberlina ar skambinaisi i klinika? Kaip ten sekasi Jusu maziukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 15, 15:30)
siandiena buvau pirmam echo ir pamaciau dvi nuostabias sirdutes  wub.gif  wub.gif

kaip nuostabu wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif didžiausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 15, 17:38)
Del to crinone vis skaitau. O tai jis turi kristi ar isbegti ar neturi?  g.gif

labai siulau i crinona nekreipti demesio. man jis vienodai krito ir per nepavykusi IVF, ir dabar. Si karta taip pat buvo ir rausvo, ir rudo, ir juodo, ir oranzinio, ir skysto, ir tirsto... nieko is to neisbursit.
ir pagal save galiu pasakyti, kad papuliai irgi nejoks pozymis. man jie tik dabar jautreti pradejo.. vienintelis nestumo pozymis pirmomis savaitemis - teigiamas NT..

labai labai labai aciu visoms uz grazius palinkejimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 15, 16:38)

Del to crinone vis skaitau. O tai jis turi kristi ar isbegti ar neturi?  g.gif

kaip suprantu paskaiciusi: kai kam jis krenta kai kam tiesiog kaip issikyros pasisalina. man nekrenta, tiesiog daugiau rytais isskyru ir tiek
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif na ir naujienos cia pas mus namukuose thumbup.gif
Kvakse zirza - yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU kaip as dziaugiuosi, net asara istrysko blush2.gif , jus to vertos, saugokite savo angelelius, glostykite pilvelius, lengvo jums nesiojimo nestuke.gif
Papildyta:
as siandien skambinau i klinika smile.gif apsivaisino 9 is 10 ax.gif nekantriai laukiu rytojaus, vaziuosiu pas savo mazylius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 09 15, 08:33)
Labas vakaras  bigsmile.gif na ir naujienos cia pas mus namukuose  thumbup.gif
Kvakse  zirza yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU kaip as dziaugiuosi, net asara istrysko  blush2.gif  , jus to vertos, saugokite savo angelelius, glostykite pilvelius, lengvo jums nesiojimo  nestuke.gif
Papildyta:
as siandien skambinau i klinika  smile.gif apsivaisino 9 is 10  ax.gif nekantriai laukiu rytojaus, vaziuosiu pas savo mazylius  blush2.gif

Amberlina, puikios zinios! Linkiu, kad ateityje rytdiena Tu prisimintum kaip laimingiausia diena savo gyvenime! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 15, 19:39)
Amberlina, puikios zinios! Linkiu, kad ateityje rytdiena Tu prisimintum kaip laimingiausia diena savo gyvenime!  wub.gif

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 15, 16:30)

Sveikinu 4u.gif Ramaus, stipraus tau nestuke.gif Saugok save, gulinek, augink pilvinuka 4u.gif
Atsakyti
ZIRZA sveikinu wub.gif Super uz didelius vargus Jums dvigubai atlyginta, nerealu wub.gif thumbup.gif
Amberlina puikios zinios, turesit uzsisalde broliuku ir sesuciu savo vaikeliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 09 15, 18:33)
Labas vakaras  bigsmile.gif na ir naujienos cia pas mus namukuose  thumbup.gif
Kvakse  zirza yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU kaip as dziaugiuosi, net asara istrysko  blush2.gif  , jus to vertos, saugokite savo angelelius, glostykite pilvelius, lengvo jums nesiojimo  nestuke.gif
Papildyta:
as siandien skambinau i klinika  smile.gif apsivaisino 9 is 10  ax.gif nekantriai laukiu rytojaus, vaziuosiu pas savo mazylius  blush2.gif

prisidedu prie Kvakses ir Zirzos sveikinimu! nu nerealiai!!! tokiu stebuklu buna!! mano vyro turtas irgi po Profertil pagerejo iki A-6, bet jau niekaip... tik ICSI. bet ka gali zinot - gal iki spalio isodinimo irgi nebesulauksiu?? cool.gif bet ne, TOOOKKKIUUUU stebuklu daznai nepasitaiko... vaikuciai mus pasieks kitais budais... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 15, 20:07)
prisidedu prie Kvakses ir Zirzos sveikinimu! nu nerealiai!!! tokiu stebuklu buna!! mano vyro turtas irgi po Profertil pagerejo iki A-6, bet jau niekaip... tik ICSI. bet ka gali zinot - gal iki spalio isodinimo irgi nebesulauksiu??  cool.gif  bet ne, TOOOKKKIUUUU stebuklu daznai nepasitaiko... vaikuciai mus pasieks kitais budais...  thumbup.gif

ir mano vyras gere vitaminus, rezultatai tai krito, tai kilo, nuo 4mlj pasiekeme 10, bet jie vel krito, laukeme stebuklo, ypac paskutini men, o gal nereiks IVF ?DEJA, stebuklas neivyko, mums buvo pasiulyta IVF + ICSI , bijojau, jog apsivaisins vienas ar nei vieno verysad.gif bet po skambucio i klinika dziaugiausi, kaip vaikas, net verkiau, na gal pagaliau ir mums pavyks smile.gif
Atsakyti