QUOTE(Utopija @ 2010 09 19, 11:18)
Sveikutes, aš vėl su tokiu įdomiu klausimu...
Ar yra kam pasitaikę prieš punkciją pajust gripo požymius... Aš pajutau vakar gerklės skausmą, kas man būdinga atšalus orams. Rytoj punkcija, ar šiandien aš galiu dar profilaktiškai išgerti kokio Teraflu...

Šiaip temperatūros neturiu, nuo vakar intensyviai geriu arbatas....
Kažin kaip iš viso daktarai elgiasi, jei atvažiuoja toks klientas, kaip aš? Gal kas susidūrėt jau
kam tau tas teraflu, jei nera nei temp?? nuo gerkles skausmo buna, kad jauciasi temp, bet ji tik nedaug pakilus (butent nuo gerkles). as kai visai vaistu nevartoju, tai esu labai pries tokius visokius flu ir ne...

as tau pasiulyciau isgerti kuo daugiau karstos arbatos, su citrina ir medumi, uzsimauti vilnones kojines (tikros vilnos, be jokiu kitu, kad kutentu), paguleti, ir visos ligos dings. o vaistai niekada nera gerai - nei pries pukcija, nei po. organizma tik tersia... o temperatura yra gerai, jei tikrai didelis uzdegimas - jei jos nebutu, butu blogai. nes pakilusi temp. rodo, kad organizmas kovoja su virusais... taigi, tik naturaliais gydytis. siaip, galima paciulpti iv . pastiliu nuo gerkles skausmo... as pvz, labai megstu biciu pikio purkskala (siaip jis spiritinis) - tik papurskus geriau nei valgyti, nei gerti bent pusvalandi. nes toks vaizdas, kad uzdeda tokia plevele burnoje...arba yra tokios pastiles - propolki, ciulpiamos. bet veiksmingumas superinis!!

parduodamas vaistineje.