Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 18, 17:11)
late, Dievulėliau.............

aciu jum,bet as paluzau galutinai
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 09 18, 17:45)
aciu jum,bet as paluzau galutinai

siandien dar galima issiverkt, bet TIK siandien... reikia eiti tolyn, kad ir kaip sunku bebutu... ir tada pasiseks, tikrai pasiseks! o ka gydytojai sako?
Atsakyti
protu nesuvokiama, late verysad.gif sunku sunku sirdy del jusu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
merginos, suprantu, kad norisi palaikyti, bet po sesiu bandymu tai atrodo nepakeliama, todel galim tik ISIVAIZDUOTI kaip late sunku...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 18, 18:20)
protu nesuvokiama, late  verysad.gif sunku sunku sirdy del jusu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
merginos, suprantu, kad norisi palaikyti, bet po sesiu bandymu tai atrodo nepakeliama, todel galim tik ISIVAIZDUOTI kaip late sunku...

tikrai, protu nesuvokiama ir nepaaiskinama... ziauru... ir gaila... verysad.gif verysad.gif console.gif
pas mane net sirdute nebuvo pradejusi plakti, ir tai buvo ziauriai sunku susitaikyti su netektimi.... o cia.. siaubas, kaip liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 09 18, 11:58)
as jau pagimdziau savo lelyte deja............................

angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 09 18, 12:46)
***** mergaites persalau  verysad.gif ciaudulys, siaubinga sloga, jauciu tempa kyla,  jau antra diena kankinuos, bet ar ne zapadlo , taip gerai jauciausi, o po isodinimo staiga, tarytum specialiai - prasidejo, vaistukus bijau gerti  g.gif o arbatytes visai nepadeda,  mergaites ka patartumete daryti ...

Nežinau kiek tai paguos tave, bet leliukai sako kabinasi geriau, kai susilpnėjusi imuninė sistema smile.gif
Atsakyti
Late... protu sunku suvokti...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2010 09 18, 21:13)
Nežinau kiek tai paguos tave, bet leliukai sako kabinasi geriau, kai susilpnėjusi imuninė sistema  smile.gif

tikrai?? pas mus kaip tik darbovietej nori skiepyti nuo gripo, ir svarstau, kaip cia padaryti (kasmet skiepija, nes bendraujam su daug klientu tiesiogiai)... g.gif tai jei paskiepytu, ileistu bacila, tai gal spalio gale geriau kabintusi?? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, aš vėl su tokiu įdomiu klausimu...

Ar yra kam pasitaikę prieš punkciją pajust gripo požymius... Aš pajutau vakar gerklės skausmą, kas man būdinga atšalus orams. Rytoj punkcija, ar šiandien aš galiu dar profilaktiškai išgerti kokio Teraflu... unsure.gif Šiaip temperatūros neturiu, nuo vakar intensyviai geriu arbatas....

Kažin kaip iš viso daktarai elgiasi, jei atvažiuoja toks klientas, kaip aš? Gal kas susidūrėt jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 09 19, 11:18)
Sveikutes, aš vėl su tokiu įdomiu klausimu...

Ar yra kam pasitaikę prieš punkciją pajust gripo požymius... Aš pajutau vakar gerklės skausmą, kas man būdinga atšalus orams. Rytoj punkcija, ar šiandien aš galiu dar profilaktiškai išgerti kokio Teraflu...  unsure.gif  Šiaip temperatūros neturiu, nuo vakar intensyviai geriu arbatas....

Kažin kaip iš viso daktarai elgiasi, jei atvažiuoja toks klientas, kaip aš? Gal kas susidūrėt jau  verysad.gif

kam tau tas teraflu, jei nera nei temp?? nuo gerkles skausmo buna, kad jauciasi temp, bet ji tik nedaug pakilus (butent nuo gerkles). as kai visai vaistu nevartoju, tai esu labai pries tokius visokius flu ir ne... schmoll.gif as tau pasiulyciau isgerti kuo daugiau karstos arbatos, su citrina ir medumi, uzsimauti vilnones kojines (tikros vilnos, be jokiu kitu, kad kutentu), paguleti, ir visos ligos dings. o vaistai niekada nera gerai - nei pries pukcija, nei po. organizma tik tersia... o temperatura yra gerai, jei tikrai didelis uzdegimas - jei jos nebutu, butu blogai. nes pakilusi temp. rodo, kad organizmas kovoja su virusais... taigi, tik naturaliais gydytis. siaip, galima paciulpti iv . pastiliu nuo gerkles skausmo... as pvz, labai megstu biciu pikio purkskala (siaip jis spiritinis) - tik papurskus geriau nei valgyti, nei gerti bent pusvalandi. nes toks vaizdas, kad uzdeda tokia plevele burnoje...arba yra tokios pastiles - propolki, ciulpiamos. bet veiksmingumas superinis!! thumbup.gif parduodamas vaistineje.
Atsakyti
Ačiū didelis, bandysim be teraflu apsieiti 4u.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 09 19, 11:58)
kam tau tas teraflu, jei nera nei temp?? nuo gerkles skausmo buna, kad jauciasi temp, bet ji tik nedaug pakilus (butent nuo gerkles). as kai visai vaistu nevartoju, tai esu labai pries tokius visokius flu ir ne...  schmoll.gif  as tau pasiulyciau isgerti kuo daugiau karstos arbatos, su citrina ir medumi, uzsimauti vilnones kojines (tikros vilnos, be jokiu kitu, kad kutentu), paguleti, ir visos ligos dings. o vaistai niekada nera gerai - nei pries pukcija, nei po. organizma tik tersia... o temperatura yra gerai, jei tikrai didelis uzdegimas - jei jos nebutu, butu blogai. nes pakilusi temp. rodo, kad organizmas kovoja su virusais... taigi, tik naturaliais gydytis. siaip, galima paciulpti iv . pastiliu nuo gerkles skausmo... as pvz, labai megstu biciu pikio purkskala (siaip jis spiritinis) - tik papurskus geriau nei valgyti, nei gerti bent pusvalandi. nes toks vaizdas, kad uzdeda tokia plevele burnoje...arba yra tokios pastiles - propolki, ciulpiamos. bet veiksmingumas superinis!!  thumbup.gif  parduodamas vaistineje.

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2010 09 18, 22:13)
Nežinau kiek tai paguos tave, bet leliukai sako kabinasi geriau, kai susilpnėjusi imuninė sistema  smile.gif

zinai, paguodei smile.gif , aciu tau mirksiukas.gif manau, kad taip gali buti, visada buvau tokia stipri, man persalimas retenybe, o ypac sloga, gulineju jau trecia diena, geriu ivairias arbateles, vis pakvepuoju eukalipto garais , gaiviai pasijuntu ir kvapas svaresnis blush2.gif viska padarysiu del mazuleliu smile.gif
Atsakyti