Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

aha gera kudiki laikyti wub.gif buvo ana diena vyro sunenas tai niucinau visa diena ,vargsiukui pilveli pucia tai pavargau juodai,bet taip gera ji laikyti blush2.gif
Atsakyti
Dinele2 imk 4u.gif Jau greitai wub.gif

Merginos ką veikiat? hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sioks toks pagyvejimas hihihi.gif
Sveika prisijungus, Bute 4u.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif geriam kava
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 10 20, 10:45)
laba ryta  4u.gif  geriam kava

Labas rytas o as namuciuos jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jau oras koks slykstus reik eiti iki IKI sumustiniam kazko nusipirkti ryt atvaro sveikinti musu jubiliata mazaji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 10 20, 11:44)
jau oras koks slykstus reik eiti iki IKI sumustiniam kazko nusipirkti ryt atvaro sveikinti musu jubiliata mazaji  biggrin.gif

o gimtadienis bigsmile.gif smagumelis thumbup.gif as iki nemegstu apsipirkinet nezinau kodel g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nors ir pavėluotai, tačiau sveikinu Questos Lukutį happybday.gif birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geriu kavytę rolleyes.gif Eisiu rytinių darbų dirbt biggrin.gif
Vakar ir aš buvau Megoje, tai doh.gif kas darėsi tam Jyske blink.gif Toks jausmas, kad cukrų nemokamai dalino tongue.gif Pamačiau kalėdines dekoracijas ir taippppp Kalėėėdom pakvipo... wub.gif Gražus laikas, kurio labai labai laukiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

as ir prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif happybday.gif happybday.gif
Labas rytas as ir kava geriu thumbup.gif oi sendien jega man suejo jau 37sav. clap.gif clap.gif
vakar man ir buvo planas nuvaryt i jyska ale susilaikiau,vadinas nebereikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 10 22, 08:16)
as ir prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif  happybday.gif  happybday.gif
Labas rytas as ir kava geriu thumbup.gif  oi sendien jega man suejo jau 37sav. clap.gif  clap.gif
vakar man ir buvo planas nuvaryt i jyska ale susilaikiau,vadinas nebereikalo biggrin.gif

Dinele ir jums 4u.gif gražios sukakties proga wub.gif
O mums antradienį 6 savaitės suėjo biggrin.gif Ateinantį antradienį - 7 sueis wub.gif

Tikrai gerai, kad nevažiavai, nes spūstys ir žmonių eilės milžiniškos buvo doh.gif

Einu savo pampersų karalienę kalbint, nes dabar su balionu bendrauja,, kultūrinasi kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2010 10 22, 08:52)
*O mums antradienį 6 savaitės suėjo biggrin.gif Ateinantį antradienį - 7 sueis wub.gif

**Tikrai gerai, kad nevažiavai, nes spūstys ir žmonių eilės milžiniškos buvo doh.gif

*jetus kiek nedaug wub.gif fainai wub.gif
** jooo eina sau buciau prasikeikus ten jauciu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 10 20, 11:51)
o gimtadienis bigsmile.gif  smagumelis thumbup.gif  as iki nemegstu apsipirkinet nezinau kodel g.gif

as ir nemegstu IKI bet kai vyro ner gerai ir IKI geriau nei Silas biggrin.gif

aciu uz sveikinimus 4u.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti