Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Questa @ 2010 11 30, 11:56)
nesusalot veiduku?nes vejas buvo tai labai stiprus

maziausio tai net nosies nesimate lotuliukas.gif o patys tai nea,tik vyras mano biski ekstremalas be pirstiniu buvo,nes po persikraustymo nerandam lotuliukas.gif tai pasalo rankas doh.gif o seip normalei,nesusalom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 11 30, 12:08)
maziausio tai net nosies nesimate lotuliukas.gif  o patys tai nea,tik vyras mano biski ekstremalas be pirstiniu buvo,nes po persikraustymo nerandam lotuliukas.gif tai pasalo rankas doh.gif  o seip normalei,nesusalom thumbup.gif

aa tai gerai dar smile.gif as tai nenoriu nei nosies iskisti biggrin.gif
Atsakyti
ai as tai vakar nulekiau i baze tai nusipirkau kailine kepure,pirstines ir su kailiu cool.gif man nesalta buvo nei kiek thumbup.gif
Atsakyti
kaip faina ir as noreciau tokios kepures kad nebutu salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 11 30, 11:08)
maziausio tai net nosies nesimate lotuliukas.gif  o patys tai nea,tik vyras mano biski ekstremalas be pirstiniu buvo,nes po persikraustymo nerandam lotuliukas.gif tai pasalo rankas doh.gif  o seip normalei,nesusalom thumbup.gif

tavo maziui zinoma gerai ,uzklostytas ir jokie salciai jam nebaisus lotuliukas.gif
as gal jautri salciui ,nu negaiu kaip man salta lotuliukas.gif ,turbut jau senatve ,visa siluma isgaravo lotuliukas.gif
turbut kur vejas neuzpucia nera taip salta,dabar siaures- rytu vejas ,tai pucia mums i langus ,ir kai einu namo is mokyklos vercia is koju mane ,ir veida baisei kanda ,ta as sedziu namie ir bijau kur islysti doh.gif
Atsakyti
o ryt dar salciau bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 30, 16:08)
o ryt dar salciau bus  cool.gif

tai sedesiu namie lotuliukas.gif
Atsakyti
grazina ir man salta, ziema tikra jau ir nesvarbu ka tas kalendorius sako biggrin.gif

maniske trecia savaite namie sedi, siemet be darzelio praktiskai gyvenam biggrin.gif

buvom ir mes trumpam prie egles paziuret rotuseje, grazi eglute thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Questa,2010 11 29, 20:37]
laba vakara, kazin kaip jurgita gyvena?
[/quote

labas vakarėlis visoms, buvau išvariusi su vyru į Prancūziją trim savaitėm, parvarėm tik šį šeštadieni tai dabar eisiu paskaitinėti kas pas jus geresnio.
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 11 29, 23:18)
a-a. Kaip dingo, tai dingo. Gal reiktu sms  jai parasyti g.gif  Siaip, neperseniausiai, maciau ja su vyru vaziuojancia smile.gif

o tai kur matei, aš tai, kaip visa laiką nieko niekur nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 11 30, 22:19)
o tai kur matei, aš tai, kaip visa laiką nieko niekur nematau schmoll.gif

Paneriu maciau.Negaliu i save demesio atkreipti, nepazinsi. Nebent i violetini MB tau mojuojanti atkreipsi demesi biggrin.gif

Sestadieni buvom sventeje. Pirmas ir paskutinis kartas kai trenkiausi su mazu vaiku i toki rengini. Susalt nesusalom, bet nieko nematem. Dar prie viso to vaikiuke reikejo laikyt ant ranku. Stovejom geroj vietoj, niekas nestumde. Bet kai as maciau mamas su kudikiais vezimeliuose besigrumdancias- plaukai siausesi. Beprotes. Kitaip nepavadinsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 11 30, 20:36)
grazina ir man salta, ziema tikra jau ir nesvarbu ka tas kalendorius sako  biggrin.gif

maniske trecia savaite namie sedi, siemet be darzelio praktiskai gyvenam  biggrin.gif

buvom ir mes trumpam prie egles paziuret rotuseje, grazi eglute  thumbup.gif

jetau kaip liudna ,varkse mergyte doh.gif ,nuo antibiotiku nusilpo imunitetas, jai sunku atsigauti ,ir puola visi virusai doh.gif
as tai vis tyliai pasidziaugiu ,dziugui astmos priepuoliu nera ,vaistu nenaudojam ,ir neserga ,o kai prisimenu darzeli tai siurpas per kuna eina ,juk sirgo istisai taip kaip Elzyte ,savaite darzelyje ir menuo namie ,visas sventes vykusias darzelyje prasirgdavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 01 gruodžio 2010 - 09:09
apsirenkit, ir drasiai pedinkit laukan siandien nors trumpam. Minkstas oras, vejo nera. Dregme issalo tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti