Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Uzne @ 2011 02 17, 18:58)
apie tave aisq, maniau dar darbe turetum buti sakei dirbi iki vakaro, nemaniau kad skype darbe turi  ax.gif

kazka maisai g.gif
1. darbe skype pasijungus as (noriu savo, noriu imones)
2. iki velaus vakaro nesedziu.
3. as dabar vaiko slaugyme.
4. nei tu mano, nei as tavo skype neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 17 vasario 2011 - 18:04
QUOTE(Meletė @ 2011 02 17, 19:02)
kazka maisai g.gif
1. darbe skype pasijungus as (noriu savo, noriu imones)
2. iki velaus vakaro nesedziu.
3. as dabar vaiko slaugyme.
4. nei tu mano, nei as tavo skype neturiu.

nesupratau ka maisau?????? ir kam tie cia punktai, man visai neidomu, tik paprasciausiai galvojau, kad tokiu laiku dar darbe esi ir rasyt negaletum g.gif
o siaip man neidomu kiek kur iki kada dirbi ir ka prisijungi, svarbu kad visos galetumem susirinkti pabendrauti susitikime.
Atsakyti
QUOTE(Uzne @ 2011 02 17, 19:07)
nesupratau ka maisau?????? ir kam tie cia punktai, man visai neidomu, tik paprasciausiai galvojau, kad tokiu laiku dar darbe esi ir rasyt negaletum g.gif
o siaip man neidomu kiek kur iki kada dirbi ir ka prisijungi, svarbu kad visos galetumem susirinkti pabendrauti susitikime.

persiskaityk savo posta kuri replikavau, ir tada suprasi kodel papunkciui parasiau. 4u.gif labai tu cia suasmeninai wink.gif

Diskusija baigta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2011 02 17, 19:14)
persiskaityk savo posta kuri replikavau, ir tada suprasi kodel papunkciui parasiau.  4u.gif  labai tu cia suasmeninai wink.gif

Diskusija baigta  biggrin.gif

taskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzne @ 2011 02 17, 19:17)

pasibuciuojam, ir toliau vaziuojam hihihi.gif
Atsakyti
siaip idomu kodel darbe negalima internete parasyti? jei turiu laisva minute nuo pietu ar siaip kavos pertraukele as visada parasau ar paskaitau ten kur bendrauju 4u.gif O skype non stop pas mane veikia, nes tai darbui reikalinga priemone.

ir siaip pasakysiu savo nuomone, matosi, kad ieskot priekabiu doh.gif darbe ne darbe doh.gif nu darykites ta myta kada norit, nes per prievarta tai mielas nebusi, nenorit derintis su visomis (o taip turetu buti jei jau forume siulote visoms) tai ir derinkites tarpusavyje, kad nematytu "dirbancios" (cia jau labai baisus zodis taip iseina) lotuliukas.gif

O siaip man uztenka ryte susikalbet kad vakare mytas ir as arba galiu arba negaliu, o planuot cia kovo 1 , ar dar bile kada tai cia nesamone, as nezinau kas rytoj bus, o juolabiau nezinau kas bus kovo 1 diena biggrin.gif ir atrodo kad cia grand mytas koks gimines susibegimas lotuliukas.gif relax, ziurekit i viska paprasciau...

ai ir apskritai ko as cia kisuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia mano megstamas posakis jeigu ka....o matau daug megstanciu "kabliukus" biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 17, 20:45)
siaip idomu kodel darbe negalima internete parasyti? jei turiu laisva minute nuo pietu ar siaip kavos pertraukele as visada parasau ar paskaitau ten kur bendrauju  4u.gif O skype non stop pas mane veikia, nes tai darbui reikalinga priemone.

ir siaip pasakysiu savo nuomone, matosi, kad ieskot priekabiu  doh.gif darbe ne darbe  doh.gif nu darykites ta myta kada norit, nes per prievarta tai mielas nebusi, nenorit derintis su visomis (o taip turetu buti jei jau forume siulote visoms) tai ir derinkites tarpusavyje, kad nematytu "dirbancios" (cia jau labai baisus zodis taip iseina)  lotuliukas.gif

O siaip man uztenka ryte susikalbet kad vakare mytas ir as arba galiu arba negaliu, o planuot cia kovo 1 , ar dar bile kada tai cia nesamone, as nezinau kas rytoj bus, o juolabiau nezinau kas bus kovo 1 diena  biggrin.gif ir atrodo kad cia grand mytas koks gimines susibegimas  lotuliukas.gif relax, ziurekit i viska paprasciau...

ai ir apskritai ko as cia kisuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (cia mano megstamas posakis jeigu ka....o matau daug megstanciu "kabliukus" biggrin.gif )

sory jei pasirode, kad patinka kabliukai ax.gif siaip noreciau manau kad ir visos noretu, kad dalyvauti visos kas gali, jeipavyks susiderinti tikimes pamatyti ir tave laura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 17, 21:45)
siaip idomu kodel darbe negalima internete parasyti? jei turiu laisva minute nuo pietu ar siaip kavos pertraukele as visada parasau ar paskaitau ten kur bendrauju  4u.gif O skype non stop pas mane veikia, nes tai darbui reikalinga priemone.

ir siaip pasakysiu savo nuomone, matosi, kad ieskot priekabiu  doh.gif darbe ne darbe  doh.gif nu darykites ta myta kada norit, nes per prievarta tai mielas nebusi, nenorit derintis su visomis (o taip turetu buti jei jau forume siulote visoms) tai ir derinkites tarpusavyje, kad nematytu "dirbancios" (cia jau labai baisus zodis taip iseina)  lotuliukas.gif

O siaip man uztenka ryte susikalbet kad vakare mytas ir as arba galiu arba negaliu, o planuot cia kovo 1 , ar dar bile kada tai cia nesamone, as nezinau kas rytoj bus, o juolabiau nezinau kas bus kovo 1 diena  biggrin.gif ir atrodo kad cia grand mytas koks gimines susibegimas  lotuliukas.gif relax, ziurekit i viska paprasciau...

ai ir apskritai ko as cia kisuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (cia mano megstamas posakis jeigu ka....o matau daug megstanciu "kabliukus" biggrin.gif )

Nesupykit prašau,aš jau ne kaimynė jusu,bet kadangi dalyvausiu kaip buvusi kaimynė tai truputį trigrašį įkišiu blush2.gif
Negalite sakyti,kad nesiderinam prie visu,paprasčiausia tai neįmanoma,kad visos galėtu schmoll.gif Kada jus galit,kita galbut negalės,ir nereikia čia daryt problemos,juk tikrai čia ne grand susitikimas,tad ir nera ko įsižeisti,o kaip supratau,jus taip tikrai pasijautėt. Kas negali dabar,galės kita karta. Tarp kitko,iš anksto tartis butina,kad kuo daugiau mamyčiu,kaimyniu sužinotu,ir galetu pasiplanuoti laika smile.gif
Atsakyti
sekmes dalyvaujant 4u.gif doh.gif lotuliukas.gif

MANES TIKRAI NEBUS 4u.gif

Apie kokius cia izeidimus kalbat doh.gif kad tik tokios problemos gyvenime butu mirksiukas.gif relax 4u.gif

ate merginos ir sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 17, 23:17)
sekmes dalyvaujant  4u.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

MANES TIKRAI NEBUS  4u.gif

Apie kokius cia izeidimus kalbat  doh.gif kad tik tokios problemos gyvenime butu  mirksiukas.gif relax  4u.gif

ate merginos ir sekmes  4u.gif

jo, jau geda buti dirbanciom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu ka akmenukais apsimetet lotuliukas.gif ,tai kas planuoja buti kovo pirmaja susitikime?????
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 18, 20:13)
nu ka akmenukais apsimetet  lotuliukas.gif ,tai kas planuoja buti kovo pirmaja susitikime?????

as gal nedagyvensiu iki to, jei toliau man sitaip verysad.gif Anksti planuot unsure.gif
Atsakyti