Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Meletė @ 2010 09 12, 11:31)
sveikos 4u.gif  kur prapuolet? Arateinat, paziurit kad tuscia ir vel iseinat lotuliukas.gif  Grazus oras. Sprendziu dilema ar iki kaimo lekt, ar i sunu paroda g.gif  Labai norejau prie juros, bet ilgai miegojom verysad.gif

as paziuriu kad tuscia ir iseinu biggrin.gif doh.gif
mes tai laukiam sveciu i ikurtuves atvaziuoja thumbup.gif
jap oras nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,o man i darba frusty.gif
Atsakyti
sveikos, jau inackai i darba ,uzjauciu 4u.gif
Dinele sveikinimai su ikurtuvem 4u.gif
Atsakyti
tai kada meetas?

manoji mergina nesuprantu zinokit nnes niekada taip nebuvo. nei serga nei neserga doh.gif Koseja jau antra savaite, koseja gal tik 3 kartu per diena bet tas kosulys slapias ir nepilnai atsikosiajantis, jau nezinau ka duot kad greiciau praeitu doh.gif Gydytojso tos visos zoleles tableteles nieko nepadeda, pinigu metimas i bala. Siaip gyvenam normaliai, lauke bunam, na iprastai, bet i darza pataria neleist kita savaite dar.Biuletinis ryt baigiasi, reiks dar 4 dienas kazkur palikt vaika, dar neaisku kur doh.gif ir dar neaisku ar dings tas keistas kosejimas doh.gif Lenda du kruminiai ale paskutiniai nes jau bus pilnai 20 dantu pagal amziu, bet ar gali cia but nuo dydgimo? gydytoja sake kad gerkle raudona ir ji neiskoseja skrepliu, nors is kur jie gali but jei nei slogos nei nieko nera, na sveikas vaikas, kol neuzkoseja g.gif

Atsakyti
mano lukas slogavo o daba pakoset pradejo, siaip ir arodo sveikas bet kai pakoseja tai negraziai ,slapiai, bet ir nedaug koseja, arba nakti arba atsikelus ir paskui viskas ok, tai teplioju su eukaliptu ir vit C duodu 4u.gif manau issikoses ir bus gerai
Atsakyti
lotuliukas.gif sudalyvavom bulviakasyje lotuliukas.gif Net mazoji bulves rinko rusiuodama kur mazos, vidutines, dideles biggrin.gif
Mano ir pakosti retkarciais. Kosulio kilme nezinoma. Vat.
Atsakyti
gal oras sakau toks palankus kosuliui bet nieko rimto ner blush2.gif

su Pergale visas 4u.gif
Atsakyti
aha su pergale thumbup.gif
seip maniskis tai alergiskas yra katem,tom namu erkutem visom,pelesiui,tai senam bute kaip gyvenom tai ir kilimu buvo ir uzuolaidu tai kosedavo pastovei,cia atsikraustem nei kosuliuko nera thumbup.gif
o seip inhaletorius gerai arba dar tepu su tepaliuku tokiu tik pamirsau kaip vadinas daba biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
aha labai gerai inhaliatorius, ar tepaliuka pirkau is aloe vera man jis superinis , veiksmingesni snei vaistinei kur pirkdavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 09 12, 22:17)
aha su pergale thumbup.gif
seip maniskis tai alergiskas yra katem,tom namu erkutem visom,pelesiui,tai senam bute kaip gyvenom tai ir kilimu buvo ir uzuolaidu tai kosedavo pastovei,cia atsikraustem nei kosuliuko nera thumbup.gif
o seip inhaletorius gerai arba dar tepu su tepaliuku tokiu tik pamirsau kaip vadinas daba biggrin.gif  doh.gif

g.gif o cia mintis. Ir gera mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 09 12, 22:19)
aha labai gerai inhaliatorius, ar tepaliuka pirkau is aloe vera man jis superinis , veiksmingesni snei vaistinei kur pirkdavau  4u.gif

Rezorban tas tepaliukas vadinas tikrai geras thumbup.gif ir nuo kosulio ir slogytes thumbup.gif
Atsakyti
Kokios mamyčių mintys dėl susibėgimo? 4u.gif
Atsakyti