QUOTE(mskapas @ 2011 02 09, 20:47)
teko tureti clio 03, eksploatuota lietuvoje, nupirkta 3.5 metu, dyzeliukas.
Kuro valgo mazai, nepilni 6 mieste ziena daugiausia. Problemos per 3 metus - sugedes ABS daviklis, prakiures galiniu stabdziu cilindriukas, girlianda galinese lempose, numires EGR voztuvas ir viena gana didele - klibanti vairo kolonele, tai masina vaziuojant "plaukioja".
Siaip - grynas darbinis arklys, komforto - minimaliai, bet kad ko truktu nesijaucia. Po miesta - ideali, maza, aktyvi. Uzmiestyje jaucias, kad gan maza.
Bendrai - variantas visai nieko, jei nereikia kas dien uzmiesciu vazinet.
aš turiu 2001 metų clionkiuką ir visai patenkinta. Pas man 1.9 turbinukas. Aišku turi savų pliusų savų minusų, bet man gerai. Ir negaliu pasakyt, kad labai genda. Per 3 su viršum metų nieko faktiškai nedariau (na nekalbu apie elementarius dalykus kaip tepalai, filtrai, kaladėlės ir etc.). Na gal ir turi renault visų taip minimą dalyką, kad kas kitose auto retai genda, tai renault "būtinai" turėtų sugest.
Didžiausias minusas mano variklio tas, kad tokių nei daužtų nei nedaužtų nerandu

Reikia tam tikros detalės, kuri atitiktų variklį, bet vos ne per visą LT perskambinau ir deja neradau. Tik sostenoj, bet ten ji kosmosą kainuoja. Tai taip ir važinėju, laukiu "geresnių" laikų.
Beje kasdien važinėju tiek mieste tiek užmiestyje, bet negaliu pasakyt, kad netraukia. O ir kuro sąnaudos mažos, kad man aktualiausia.
Kita vertus, jau norėčiau kito mašiniuko, su daugiau arkliukų (čia iš tos serijos "Apetitas kyla bevalgant")