Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Clio

QUOTE(Atogrąža @ 2010 05 06, 01:06)
doh.gif  Dieve, nuo šito ir pradėt reikėjo.
Žiūrėkim, žmonės, ką rašom, jei rašom tam, kad kažkas perskaitytų doh.gif

Kas norejo suprasti, tas iskart suprato, kad tai buvo paprasciausia klaida. O kas norejo prisikabinti, tas ir prisikabino. Ech moterys, moterys...
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 05 06, 11:53)
Kas norejo suprasti, tas iskart suprato, kad tai buvo paprasciausia klaida. O kas norejo prisikabinti, tas ir prisikabino. Ech moterys, moterys...

Jūsų teisė manyti, kaip norite, vyrai. irnesakyk.gif
Atsakyti

Aciu uz leidima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 06 gegužės 2010 - 21:08
Važinėju ir aš savo CLIO wub.gif Fantastinė mašinytė, negaliu atsidžiaugti jau 2 metai (tfu tfu tfu) jokių rimtų bėdų neturėjo ax.gif 2002m dyzelis, mieste ryja iki 4 litrų,
Atsakyti
teko tureti clio 03, eksploatuota lietuvoje, nupirkta 3.5 metu, dyzeliukas.
Kuro valgo mazai, nepilni 6 mieste ziena daugiausia. Problemos per 3 metus - sugedes ABS daviklis, prakiures galiniu stabdziu cilindriukas, girlianda galinese lempose, numires EGR voztuvas ir viena gana didele - klibanti vairo kolonele, tai masina vaziuojant "plaukioja".
Siaip - grynas darbinis arklys, komforto - minimaliai, bet kad ko truktu nesijaucia. Po miesta - ideali, maza, aktyvi. Uzmiestyje jaucias, kad gan maza.
Bendrai - variantas visai nieko, jei nereikia kas dien uzmiesciu vazinet.
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 02 09, 20:47)
teko tureti clio 03, eksploatuota lietuvoje, nupirkta 3.5 metu, dyzeliukas.
Kuro valgo mazai, nepilni 6 mieste ziena daugiausia. Problemos per 3 metus - sugedes ABS daviklis, prakiures galiniu stabdziu cilindriukas, girlianda galinese lempose, numires EGR voztuvas ir viena gana didele - klibanti vairo kolonele, tai masina vaziuojant "plaukioja".
Siaip - grynas darbinis arklys, komforto - minimaliai, bet kad ko truktu nesijaucia. Po miesta - ideali, maza, aktyvi. Uzmiestyje jaucias, kad gan maza.
Bendrai - variantas visai nieko, jei nereikia kas dien uzmiesciu vazinet.

aš turiu 2001 metų clionkiuką ir visai patenkinta. Pas man 1.9 turbinukas. Aišku turi savų pliusų savų minusų, bet man gerai. Ir negaliu pasakyt, kad labai genda. Per 3 su viršum metų nieko faktiškai nedariau (na nekalbu apie elementarius dalykus kaip tepalai, filtrai, kaladėlės ir etc.). Na gal ir turi renault visų taip minimą dalyką, kad kas kitose auto retai genda, tai renault "būtinai" turėtų sugest.

Didžiausias minusas mano variklio tas, kad tokių nei daužtų nei nedaužtų nerandu doh.gif Reikia tam tikros detalės, kuri atitiktų variklį, bet vos ne per visą LT perskambinau ir deja neradau. Tik sostenoj, bet ten ji kosmosą kainuoja. Tai taip ir važinėju, laukiu "geresnių" laikų.
Beje kasdien važinėju tiek mieste tiek užmiestyje, bet negaliu pasakyt, kad netraukia. O ir kuro sąnaudos mažos, kad man aktualiausia.
Kita vertus, jau norėčiau kito mašiniuko, su daugiau arkliukų (čia iš tos serijos "Apetitas kyla bevalgant") blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 02 19, 01:17)
aš turiu 2001 metų clionkiuką ir visai patenkinta. Pas man 1.9 turbinukas. Aišku turi savų pliusų savų minusų, bet man gerai. Ir negaliu pasakyt, kad labai genda. Per 3 su viršum metų nieko faktiškai nedariau (na nekalbu apie elementarius dalykus kaip tepalai, filtrai, kaladėlės ir etc.). Na gal ir turi renault visų taip minimą dalyką, kad kas kitose auto retai genda, tai renault "būtinai" turėtų sugest.

Didžiausias minusas mano variklio tas, kad tokių nei daužtų nei nedaužtų nerandu  doh.gif  Reikia tam tikros detalės, kuri atitiktų variklį, bet vos ne per visą LT perskambinau ir deja neradau. Tik sostenoj, bet ten ji kosmosą kainuoja. Tai taip ir važinėju, laukiu "geresnių" laikų.
Beje kasdien važinėju tiek mieste tiek užmiestyje, bet negaliu pasakyt, kad netraukia. O ir kuro sąnaudos mažos, kad man aktualiausia.
Kita vertus, jau norėčiau kito mašiniuko, su daugiau arkliukų (čia iš tos serijos "Apetitas kyla bevalgant")  blush2.gif

Atsakymas vienas, jei myli clio ir negali palikti, tai reik cipuoti, kad atsirastu daugiau arkliuku wink.gif
Rekomenduoju tik viena VIMOTA!
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
dairausi ir as sau masiniukes smile.gif labai noreciau Renault Clio 1999m. 1.9 HDI bet vyras baidosi brangaus remonto sad.gif pats vairuoja Renault Safrane 2.1 dyzely detaliu kainos varo y nevilty doh.gif .
Ydomu kaip su Clio detaliu kainomis? g.gif
Atsakyti
aš turiu Clio, tai gera nedidelė mašinytė kam tokios patinka... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Clio 1.9 HDI nebuna - HDI yra peugeot/citroen variklis, o clio iki atnaujinimo (2002m) ejo 1.9 dTi variklis, o po atnaujinimo pakeistas i 1.5 dCi.
QUOTE(ANETELE @ 2011 07 06, 18:23)
Sveiki  4u.gif
dairausi ir as sau masiniukes smile.gif labai noreciau Renault Clio 1999m. 1.9 HDI bet vyras baidosi brangaus remonto sad.gif pats vairuoja Renault Safrane 2.1 dyzely detaliu kainos varo y nevilty  doh.gif .
Ydomu kaip su Clio detaliu kainomis?  g.gif

Atsakyti
Gal kas vairuojate is naujesniu Clio , pavyzdziui, 2010 metu , gal kokie minusiukai išlindo?
Atsakyti
As dabar vairuoju, 2006 galo, nusipirkau labai tvarkinga, tai dideliu bedu nera, tik dabar teko pakeist stabdziu varlyte, nes nedege stopai ir ant kom. diagnostikos 5dieni vesiu, nes meta klaida kazkokia, bet akivaizdziai nieko nera. Siaip nera kaprizinga masina, aisku kai pavazineju MB automobiliu noriu kiek kitos klases, bet uztat su parkavimu nera problemu thumbup.gif
Atsakyti