Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

[quote=Kivuka,2010 09 08, 23:11]
Tai dažniausiai taip būna, kurioms nereikia - tos greitai pastoja, o kurios svajoja apie leliuką - tenka ilgai ir nuobodžiai laukti unsure.gif
[/quo
nu nera teisybes
Papildyta:
nu sulaukusioms mmm linkiu neprarasti vilties 4u.gif
labanakt ,mergaites,jau gret vel prisijungsiu prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 08, 21:49)
labukas ,na ka pradedu nauja cikla thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif mes vel panasiai lauksim O ir nelauksim mmm:D wink.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 08, 21:56)
Mano BT grafikas iki šios dienos buvo toks:

nu mistika. tokiu ciudu dar nemacius g.gif gal siaip programke sugrybavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 09 08, 22:38)
nu mistika. tokiu ciudu dar nemacius  g.gif gal siaip programke sugrybavo  g.gif

Tai čia mano kūno BT programke sugrybavo biggrin.gif Žiūrėsiu rytoj iš ryto kokį čiūdą parodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 09 08, 20:38)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  mes vel panasiai lauksim O ir nelauksim mmm:D wink.gif

bigsmile.gif ale tikrai thumbup.gif
Atsakyti
labas rytelis. Prisiduodu, bet regis nieko gero verysad.gif ryt poryt tureciau pradeti leistis visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 09 rugsėjo 2010 - 06:33
Sveikutes 4u.gif

na ka,o as leidziuosi, siandien 36.7 ryt turetu dar pakristi ir pareiti mmm, vadinasi teisus buvo BP http://www.babyplan.ru/profile/77703
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na man arteja O, nors ypatingu isskyru dar neturejau, praktiskai ''sausai''. o ciklas trunka 28-29 dieneles, nezinau gal per kelias dienas sulauksiu. sviezias dar agurkelis esu, nezinau kaip ir kas pas mane buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 09 rugsėjo 2010 - 07:19
QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 08:22)
labas rytelis. Prisiduodu, bet regis nieko gero  verysad.gif ryt poryt tureciau pradeti leistis visai

labukas,juk dar yra kur kilti,siand taigi pakilai .o tas nukritimas lb vietoj,dar yra vilties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 09, 08:32)
Sveikutes  4u.gif
na ka,o as leidziuosi, siandien 36.7 ryt turetu dar pakristi ir pareiti mmm, vadinasi teisus buvo BP http://www.babyplan.ru/profile/77703

labukas ,ir tau dar ne viskas prarasta,labai linkiu II
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 09, 08:26)
labukas,juk dar yra kur kilti,siand taigi pakilai .o tas nukritimas lb vietoj,dar yra vilties smile.gif

na taip, bet paziurejus ankstesnius grafikelius tai po kritimo budavo nedidelis pakilimas ir paskui vel kritimas, kritimas ir mm. Zinoma kol nera mm yra viltis.Nebedaug liko laukti ir viskas bus aisku . Daug vilciu nebepuoseleju. Zinau tik tiek kad po siu mm iskart uzsirasau pas gine ir bandysim tirti hormonus
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 09, 09:27)
Papildyta:

labukas ,ir tau dar ne viskas prarasta,labai linkiu II

man tai panasu i implantac ,ar ne? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 09:29)
na taip, bet paziurejus ankstesnius  grafikelius tai po kritimo budavo nedidelis pakilimas ir paskui vel kritimas, kritimas ir mm. Zinoma kol nera mm yra viltis.Nebedaug liko laukti ir viskas bus aisku . Daug vilciu nebepuoseleju. Zinau tik tiek kad po siu mm iskart uzsirasau pas gine ir bandysim tirti  hormonus

laikau kumstukus kad nekristum ,o tik kiltum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 08, 20:49)
labukas ,na ka pradedu nauja cikla thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai gaila

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 08, 20:56)
Mano BT grafikas iki šios dienos buvo toks:
user posted image

Bet kai pažymėjau šiandienos BT, tai nuėmė O liniją....Tikėjausi mm sulaukti šiandien (tuo pačiu FF būtų pradėjęs naujame cikle žymėti tą nukritusią BT, tai būtų kaip ir viskas normaliai), bet ir toliau teplioja  g.gif  Mistika...
user posted image

4u.gif
QUOTE(neirida @ 2010 09 08, 21:02)
kaip gaila  verysad.gif imk 4u.gif

Kivuka, kaip idomiai g.gif

grazu, kilk, o nesileisk smile.gif
QUOTE(angel08 @ 2010 09 08, 21:26)

Papildyta:
nu sulaukusioms mmm linkiu neprarasti vilties  4u.gif
labanakt ,mergaites,jau gret vel prisijungsiu prie jusu smile.gif

teisybes nera pasaulyje, kad ir kaip butu gaila...
sveika sugrizus

QUOTE(aistuzele @ 2010 09 09, 06:32)
Sveikutes  4u.gif

4u.gif kad kiltum
sveikos
Atsakyti
aciu mergaites uz kumstukus, labai butu saunu jei tik kilciau mirksiukas.gif ziuresim kaip bus ryt poryt mirksiukas.gif tikiuosi geriausio, bet ruosiuosi blogiausiam. Gerai nors tiek kad si cikla BT ramesne, nors ir zigzaguoju, bet netaip kaip anksciau smile.gif
Atsakyti