QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 10, 12:25)
Nu va ir mastau kaip cia ta BT interpretuoti... pagal viska man O turetu koki sekmadieni ivykti;
uzsisakiau OT testukus, bet si karta maziau jautrius gavau ir ispejo mane, kad si karta gali taip ryskiai neberodyti (nes netokie jautrus)
Tai pries 3 dienas buvo vos vos antra juostele, o uzvakar ir vakar jau ryskesne... (bet ne tokia ryski kaip kontroline)...

tai ir turiu dilema kaip ta paryskejima interpretuoti
Nu nieko, reikes bet kuriuo atveju ND atlikineti... o kada jau ateis ta O, - tada ateis... kad tik is viso ateitu
Tai jei kazka izuri OT tai daryk ND

stebek BT, bus idomu kada ivyko. na ir man jau darosi idomu kada man buna O. diena kita bus aisku
QUOTE(auxxe @ 2010 09 10, 12:59)
labas rytas.. rodausi dar ir as..
http://www.fertility...com/home/30ee4c
Zemil idomu, pas mane tai O buna paskutine E isskyru diena, po O jau sekancia diena pasidaro C.
tiesa, va kas keisciausia, jog si cikla kazkaip mazoka tu isskyru buvo, o va ir sekmingas..
Vat,kad ne mano BT, tai sakyciau

nes iskyros sausos, o jau O ant nosies arba siandien arba ryt, speju. hmmm

arba siaip kas negerai..nors skausma turejau pries keleta dienu pilvo apacioj, toki verianti..ir nugara paskauda, tempia. bet jau cia ne pirma menesi taip. sis menuo dar tik pirmas menuo, kada stebiu BT, tai tikiuosi susekti, kada man O diena. ranku dar nenuleidziu
kaip tau fainai, kai jau zinai,kad pilvelyje zmogutis auga