DJD pasiziurek grafikeliu galerijoje kokiu buna su teigiamu NT

QUOTE(auxxe @ 2010 09 06, 16:28)

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 09 06, 14:16)
tai kad tiesioji mano zemokai eina

QUOTE(auxxe @ 2010 09 06, 14:28)
as kazkaip ji lyginu su tuo kur buvaupastojus tai man atrodo nieko nezadantis sitas
siaip ar taip iki rytojaus pasikankinsiu ir viskas bus aisku

Na gavau rezultatus tai yra 3,66 nmol/l ne labai suprantu ka te skaiciukai reiskia

QUOTE(*DJD* @ 2010 09 06, 16:38)
tai kad tiesioji mano zemokai eina
as kazkaip ji lyginu su tuo kur buvaupastojus tai man atrodo nieko nezadantis sitas

Kadangi negaliu lyginti, - negaliu nieko sakyti, bet kiek zinau, labai daznai tai paciai moteriai du nestumai buna visiskai skirtingi, - tai manau ir BT skirtingai nestumo metu gali rodyti

Taip kad kol nesulaukei mm, - neprarask vilties

Laukiam rytojaus rezultatu

Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 09 06, 16:46)
Na gavau rezultatus tai yra 3,66 nmol/l ne labai suprantu ka te skaiciukai reiskia 

O nedave info, kokios normos ribos?
irute siaip ziuriu pas Kristiandra tokie patys matavimo vienetai, tai pas ja normos tokios: 0,6-86, bet va kad kazkaip nete skaiciau, jog patvirtinimui tikrai ivykusios O reikia kad butu bent 10, bet cia 7 DPO taip turi buti, o pas tave kaip suprantu 2 DPO greiciausiai, tai isvada daryciau tokia, jog O ivyko. niu bet cia labiau ismanancios gal dar pakomentuos

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 06, 15:51)
O nedave info, kokios normos ribos?
Ne,nieko nedave

QUOTE(auxxe @ 2010 09 06, 16:04)
irute siaip ziuriu pas Kristiandra tokie patys matavimo vienetai, tai pas ja normos tokios: 0,6-86, bet va kad kazkaip nete skaiciau, jog patvirtinimui tikrai ivykusios O reikia kad butu bent 10, bet cia 7 DPO taip turi buti, o pas tave kaip suprantu 2 DPO greiciausiai, tai isvada daryciau tokia, jog O ivyko. niu bet cia labiau ismanancios gal dar pakomentuos 

Na gal ir taip tiksliausiai zinosiu rytoj,kai ginius pakomentuos rezultata

QUOTE(irute1984 @ 2010 09 06, 17:08)
Lauksim naujienu

QUOTE(*DJD* @ 2010 09 06, 17:04)
Tai, kad aukstoka BT

Sveikos merginos
Taip viliuosi, kad kuri pradziugins mus geromis naujienomis, to visoms linkiu
Na o man atejo mmm kaip ir galima buvo tiketis pagal BT
Klausimas kaip pradeti FF nauja cikla? Ir ta diena kai tik spotting zymeti kaip pirma mmm diena?

Klausimas kaip pradeti FF nauja cikla? Ir ta diena kai tik spotting zymeti kaip pirma mmm diena?
QUOTE(Iete @ 2010 09 06, 16:41)
Sveikos merginos

Pazymek 1 mm diena Light ir sistema pati tau prades nauja cikla, tau prikauso

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 06, 14:51)
*Kadangi negaliu lyginti, - negaliu nieko sakyti, bet kiek zinau, labai daznai tai paciai moteriai du nestumai buna visiskai skirtingi, - tai manau ir BT skirtingai nestumo metu gali rodyti
**Taip kad kol nesulaukei mm, - neprarask vilties
Juo labiau, kad BT stabili ir nekrenta...

**Taip kad kol nesulaukei mm, - neprarask vilties

*ten kur yra mano grafikelis pavaryk i apacia ir yra kovo menesio grafikas kur pastojau.tai nuo sio BT grafiko jis labai skiriasi
**na tik stabilumas ir gerai kol kas
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 06, 15:34)
Tai, kad aukstoka BT
tikrai dar nespjauk i si cikla
linkiu dziugu naujienu greitu laiku 

na ziuresim kas bus rytoj
QUOTE(Iete @ 2010 09 06, 15:41)
Sveikos merginos