Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(ryyd @ 2010 09 13, 18:14)
jei matuoji visa cikla su tuo paciu termometru, nieko nereikia pridedineti. O viduri ciklo dazniausiai niekas termometru nekeitineja  ax.gif

p.s. pas mane rodo vienodai tiek elektroninis, tiek gyvsidabrinis  smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, BT matavime juk svarbiausia faziu skirtumas, o ne kiek rodo. Va jei reiktu seip matuoti kuno tempa tai kazin kuo pasitiketi. O jei visa cikla matuoji vienu termometru tai nereikia nei prideti nei atimti. Aisku ir jei tuo paciu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 13, 16:14)
jei matuoji visa cikla su tuo paciu termometru, nieko nereikia pridedineti. O viduri ciklo dazniausiai niekas termometru nekeitineja  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 09 13, 16:21)
drinks_cheers.gif  pritariu, BT matavime juk svarbiausia faziu skirtumas, o ne kiek rodo. Va jei reiktu seip matuoti kuno tempa tai kazin kuo pasitiketi. O jei visa cikla matuoji vienu termometru tai nereikia nei prideti nei atimti. Aisku ir jei tuo paciu metu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 13, 18:20)
* drinks_cheers.gif  taip ir yra jie rodo laipsniu maziau  mirksiukas.gif

nevisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu neturiu to gyvsidabrinio, bet uzsiprasiau mamuliuks atsius, bus idomu palyginti. o kaip sekiau su senu elektr.termometru, taip ir seksiu BT, nes praeita menesi tik nuo II ciklo fazes matuot pradejau tai turejau ir iki 36,8 pakilusia temp. Penktadieni eisiu pas gydytoja vidaus, tai tuo paciu paklausiu del tokios zemos temperaturos. Gerai,kad kazkas sukure OT, nes vien termometrais pasitiketi butu sunku. tik dabar mastau, kazi kaip cia ta mano II faze atrodys.. na reik stebet.
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 13, 16:22)

bent jau mano tai taip rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
ryyd, ir as pastebejau, siandien visa diena ziurinejau tokius grafikelius, ale esu sventai isitikinus jog jos ateis jei ne iki vakaro tai tada nakti mirksiukas.gif
kolkas siu viesniu nera, bet laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 13, 18:22)
Siuo metu neturiu to gyvsidabrinio, bet uzsiprasiau mamuliuks atsius, bus idomu palyginti. o kaip sekiau su senu elektr.termometru, taip ir seksiu BT, nes praeita menesi tik nuo II ciklo fazes matuot pradejau tai turejau ir iki 36,8 pakilusia temp. Penktadieni eisiu pas gydytoja vidaus, tai tuo paciu paklausiu del tokios zemos temperaturos. Gerai,kad kazkas sukure OT, nes vien termometrais pasitiketi butu sunku. tik dabar mastau, kazi kaip cia ta mano II faze atrodys.. na reik stebet.

manau, kad normali ta tavo BT, jei antra faze 36.8 4u.gif pas mane pirma 36.2-36.5,tai antroj irgi 36.7-36.8 viduriukas

QUOTE(neirida @ 2010 09 13, 18:24)
ryyd, ir as pastebejau, siandien visa diena ziurinejau  tokius grafikelius, ale esu sventai isitikinus jog jos ateis jei ne iki vakaro tai tada nakti mirksiukas.gif
kolkas siu viesniu nera, bet laukiu  cool.gif

gal ir teisingai, kai labai nesitiki, tai po to maziau skauda, o jei kartais visgi mm neateis, tai bus dziaugsmo smile.gif
Atsakyti
tai ir sakau norint moksliskai padaryti isvada reikia kad keletas mokslininku ta pati eksperimenta pakartotu ir dar turi salygos but tos pacios.

vienos mantuoja nienokiu firmu kitos kitokiu. as matuoju microlife ir gana nepigiai mokejau bet va 2laipsniais bludina
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 09 13, 19:33)
tai ir sakau norint moksliskai padaryti isvada reikia kad keletas mokslininku ta pati eksperimenta pakartotu ir dar turi salygos but tos pacios.

vienos mantuoja nienokiu firmu kitos kitokiu. as matuoju microlife ir gana nepigiai mokejau bet va 2laipsniais bludina

ir pas mane microlife. tai cia greiciausiai mano organizmas kaltas
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 13, 16:53)
ir pas mane microlife. tai cia greiciausiai mano organizmas kaltas

viskas gerai su tuo tavo organizmu ir BT doh.gif neieskok ligu ten kur ju nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 13, 20:00)
viskas gerai su tuo tavo organizmu ir BT  doh.gif  neieskok ligu ten kur ju nera  mirksiukas.gif

Gal su termometru ir gerai, bet tik ne su organizmu, pas normalu zmogu nebuna 34C. svarbiausia,kad jauciuosi gerai smile.gif
Atsakyti
turiu klausymeli blush2.gif
ka reiskia FF Stats skaiciukai 5 4 ? siandienai man rodo 4 g.gif
Atsakyti