Naudoju Trend šluotą su kaučiukiniais šeriais. Jis nemažai kainavo, tačiau tai mano didelis pagalbininkas šluojant grindis. Tai geras atradimas, kas turi namuose kailiniuotų gyvūnėlių. Galiu be vargo sušluoti katės plaukus, jie gražiai susišluoja, neskraido. Esu labai patenkinta

QUOTE(Alonda @ 2006 02 09, 09:39)
O aš turiu tą kempinę ant koto
Valo gal ir gerai bet kaip ji lūžta...
Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori

Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori

as irgi turiu ta kempine ant koto ir esu patenkinta, na 15 lt kainuoja tai po menesio ar dvieju negaila ismesti. Pirma karta kai pirkau, tai buvo labai patvari ir neluzo, bet nusipirkau labai panasia ir si tai nelabai kaip - nelabai fiksuojasi, bet uztat man visas dulkeles surenka ir laiko mazai atima, as su tom plausu sluotom tai vagau ir visiek ne viska "susluodavo"...
Zodziu man tai atradimas, tik reikia vel rasti ta firma, kuri buvo pirmoji...

QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 18:12)
O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į :
http://www.senukai.l...id=000050619464
http://www.senukai.l...id=000050596752
Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.?
http://www.senukai.l...id=000050619464
http://www.senukai.l...id=000050596752
Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.?
Mes tokią turim dabar. Tiesa pirkom kažkurią iš tų pigesnių, tai kotas reguliuojasi bet neužsifiksuoja

Gal išskalbus skalbyklėj jie atrodo geriau?

Ir kaip atrodo tos stebuklingos Trend šluotos? Gal kas galit įmest nuotrauką ar nuorodą

QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 14:06)
Mes tokią turim dabar. Tiesa pirkom kažkurią iš tų pigesnių, tai kotas reguliuojasi bet neužsifiksuoja
arba aš tundra nemoku
bet visaip apžiūrėjau nu nėra kur užfiksuot
Skuduriukas suplyšo ties siūle po kokio pusmečio, nu bet čia ne bėda - susiuvau
Čia paskaičiau kad kai kurios plaunat tuos skudurus skalbiankėj - man kažkaip nedašuto į skalbiankę dėt gal todėl mane nervuoja tas faktas kad nusiperki skudurėlį tokį gražų ružavą, ar melsvą o po kelių valymų jis tampa purvinas kiek ten jį beplausi.... Aš tai išplaunu juos po naudojimo rankom, jeigu jau labai purvinas būna tai su muilu plaunu. Bet sakau jų spalva po naudojimo būna vis tiek kažkokia murzina, atrodo netvarkingai
Ir kaip atrodo tos stebuklingos Trend šluotos? Gal kas galit įmest nuotrauką ar nuorodą
neįsivaizduoju kas ten per kaučiukiniai šeriai 

Trend šluota tikrai gera, mokėjau už ją 82 Lt ir nė kiek nesigailiu

O kur jus laikote sluotas?

Nes pas mane jos neranda sau vietos

Va va ir aš nežinau kur reiks laikyt tas šluotas ir skudurus naujam bute
Kažkaip nėra vietos tokiems daiktams
Dar noriu paklaust kur jūs perkat geras šluotas? Ar galima gerą šluotą nusipirkti tarkim Ermitaže, nu turiu omeny didelius prekybus centrus? Ar kažkaip galvoju kad gerą daiktą galima pirkti tik specializuotoj parduotuvėj ir t.t. bet šluotoms tikriausių tokių nebūna
Kaip reikia valyt laminuotas grindis? Čia skaičiau kad kažkuri tai pirma valo su šlapiu paskui sausu kad neliktų ruožų. O gal reikia atvirkščiai - pirma su sausu surenki pukus ir dulkes o paskui su šlapiu praeini?
Bliamba, galima pagalvot kad niekad grindų nevaliau
Ruošiamės persikelt į naują butą, ruošiuosi susipirkt visą valymo amuniciją kad būtų idealiai švaru
tai dabar tiek klausimų atsirado, kurių anksčiau net nekildavo

Dar noriu paklaust kur jūs perkat geras šluotas? Ar galima gerą šluotą nusipirkti tarkim Ermitaže, nu turiu omeny didelius prekybus centrus? Ar kažkaip galvoju kad gerą daiktą galima pirkti tik specializuotoj parduotuvėj ir t.t. bet šluotoms tikriausių tokių nebūna

Kaip reikia valyt laminuotas grindis? Čia skaičiau kad kažkuri tai pirma valo su šlapiu paskui sausu kad neliktų ruožų. O gal reikia atvirkščiai - pirma su sausu surenki pukus ir dulkes o paskui su šlapiu praeini?
Bliamba, galima pagalvot kad niekad grindų nevaliau

QUOTE(ina' @ 2006 09 29, 12:29)
O kur jus laikote sluotas?
Taip ir stovi hole - nu negrazu,bet ka daryti? 

Pas mane jos gyvena virtuveje a la "spintoje". Čionai būna jų ir pirkti, bet man dydis netiko, tai diedas pats sumeistravo. Žodžiu, jos sukabintos ant kabyklos, kurie prie sienos prisukta, tada aplinkui plastakos platumo rėmas , ir ant jo pritvirtintos durys iš tokios pat plokštės, kaip kiti virtuvės baldai.. Ant jų iš vidaus kabinu sluostes -yra pora kablių ir strypelis (kaip rankšluostine) šlapiam skurliui padžiauti. Apačioje stovi valymo priemonės - sūnus jau didelis, nepavojinga. Kadangi ten dar vamzdis eina, jam išpiauta skylė - pro ją ir vėdinasi. Gal pakankamai supratingai paaiškinau. Jei vietos yra 15-20 cm storio spintai pastatyti, kur kas paprasčiau. Mums dėl vamzdžių neišėjo daryti su nugarine siena, tai sumeistravo taip. Gal ši idėja kam ir patiks

QUOTE(Alonda @ 2006 02 09, 09:39)
O aš turiu tą kempinę ant koto
Valo gal ir gerai bet kaip ji lūžta...

Patarimas - nusipirkti "senukuose" uz 2-3 lt medinį kotą ir vyras ( ar pati

QUOTE(vene @ 2006 09 29, 00:36)
Dar norėčiau įsigyti ir tos firmos šluotą, kurią galima naudoti ir drėgnam ir sausam valymui
QUOTE(Karmen @ 2006 09 29, 21:15)
Dar noriu paklaust kur jūs perkat geras šluotas?
Tikrai geros yra mikropluošto "šluotos" (jei taip galima jas pavadinti

Aišku, kaina kandžiojasi

As kasdieniam kambariu valymui naudoju gumine ant koto sluota, o jau kai plaunu rimati kambarius, tai turiu kazkoki spec."skudura" nusipirkusi.Ta kempine man super, ypac plyteles kai reikia koridoriuje rudeni-ziema isvalyti greitai

Sveikutės,
nu man šepetys, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas baisaus. Turbūt čia aš nemoku su juo valyti. Nes tas stačiakampis pagrindas ištisai apsiverčia ne į tą pusę kurią norėčiau. Man daug patogiau būtų, kad jis būtų fiksuotoje padėtyje.
nu man šepetys, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas baisaus. Turbūt čia aš nemoku su juo valyti. Nes tas stačiakampis pagrindas ištisai apsiverčia ne į tą pusę kurią norėčiau. Man daug patogiau būtų, kad jis būtų fiksuotoje padėtyje.
dregnam valymui naudoju viledos sluota su tuo "skuduru" - laaaabai patogu