Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(aister @ 2007 10 27, 15:14)
Aha girdejau kad maitinant labai cukrai krenta g.gif
o man tai cukrai pakilo,pasididinau jau perpuse insulino dozes.Nu taip turi buti turbut.Kartais net iki 10-11 cukriukai pakyla doh.gif bet greit as juos numusu.
o siaip viskas gerai,kai buvau ligoninej tai sake lelius gerai auga,kolkas nera dar perdidelis,viskas liux,ir jauciuos labai gerai thumbup.gif

na jei tavo leliukas ne perdidelis tai tikrai daugiau 4kg nesvers. Džiugu, kad jautiesi gerai thumbup.gif cukrai paskutiniam trimestre ir man labai kilo...
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 27, 21:43)
na jei tavo leliukas ne perdidelis tai tikrai daugiau 4kg nesvers. Džiugu, kad jautiesi gerai  thumbup.gif  cukrai paskutiniam trimestre ir man labai kilo...

tai va,kovoju as dabar su jais doh.gif
O tau zinok jau tikrai pavydziu kad leliukas salia.Man dar 2 menesiukai doh.gif Tikuos kad greitai prabegs. ax.gif
O jums kuo didziausios sekmes su suneliu wub.gif ir ilgai nelaukit,planuokit antra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 27 spalio 2007 - 21:14
Sveikutes 4u.gif
Sveikinimai Asciukei su sunuciu 4u.gif vargse, kiek teko iskest doh.gif viskas bus ok, aukit sveikuciai thumbup.gif

mes jau ir namuciuose, pagimdziau 23 diena suneli 4180, 56 cm smile.gif

Viskas gerai, vaikucio gliukoze ziurejo visa para, normoj viskas mirksiukas.gif

ir siaip - dizugiames, kad turim toki grozi...kuris aisku reksniukas nerealus ir papinukas, mama nugriauze, bet jausmas vis vien nerealus smile.gif

sekmes visoms laukiancioms nestuke.gif (ir kantrybes) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 28, 16:56)

ir siaip - dizugiames, kad turim toki grozi...kuris aisku reksniukas nerealus ir papinukas, mama nugriauze, bet jausmas vis vien nerealus smile.gif

sekmes visoms laukiancioms  nestuke.gif  (ir kantrybes) smile.gif

Sveikinu labai labai wub.gif 4u.gif 4u.gif Didelis tavo sunelis, oho net 56 cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 28, 19:56)
Sveikutes 4u.gif
Sveikinimai Asciukei su sunuciu 4u.gif  vargse, kiek teko iskest doh.gif  viskas bus ok, aukit sveikuciai thumbup.gif

sekmes visoms laukiancioms  nestuke.gif  (ir kantrybes) smile.gif

Sveikinu ir tave su sūnučiu thumbup.gif daug daug laimės thumbup.gif ir aišku sveikatytės abiems!

Aister, tau ko didžiausios sėkmės nešiojant savo stebukliuką...nebedaug jau ir tau liko...pasidžiauk dar savo pilvuku... nestuke.gif sveikatytės jums abiems! Butinai parašyk kaip sekėsi gimdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 11 07, 09:54)
Aister, tau ko didžiausios sėkmės nešiojant savo stebukliuką...nebedaug jau ir tau liko...pasidžiauk dar savo pilvuku... nestuke.gif sveikatytės jums abiems! Butinai parašyk kaip sekėsi gimdyti 4u.gif

Labas.
Nu dziaugiuos dar kol kas pilvuku,bet jau labai laukiu sausio user posted image,kada galesiu jau dziaugtis savo leliuku.Butinai parasysiu kaip viskas sekesi.Dar gruodzio predzioj gulsiuos i ligonine,34sav.O paskui jau lauksiu gimdymo wub.gif
Atsakyti
Aisciukei ir Catrin šilčiausi sveikinimai sulaukus savo džiaugsmelių 4u.gif 4u.gif wub.gif Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu mano cukrai laabai pasitvarke - tokie zemi, net po didziausio kepsnio 5,3, po riebios kiausinienes 4,8 g.gif Rytais 3,3. Ar gali buti, kad cia jau ir vaikelis isijunge i mano medziagu apykaita ir "padeda" sudoroti gliukoze. Nors dar tik 21 savaite g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiDo: 10 lapkričio 2007 - 09:54
QUOTE(SiDo @ 2007 11 10, 10:54)
Paskutiniu metu mano cukrai laabai pasitvarke - tokie zemi, net po didziausio kepsnio 5,3, po riebios kiausinienes 4,8 g.gif  Rytais 3,3. Ar gali buti, kad cia jau ir vaikelis isijunge i mano medziagu apykaita ir "padeda" sudoroti gliukoze. Nors dar tik 21 savaite g.gif  g.gif

Jei tau istikryjy yra tas CD tai suvalgyk ka nors saldaus-pakils cukrus.Nuo riebalu cukrus nekyla.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 11 10, 09:40)
Jei tau istikryjy yra tas CD tai suvalgyk ka nors saldaus-pakils cukrus.Nuo riebalu cukrus nekyla.

Saldaus - tai pyrago kokio ar sokolado? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 11 10, 14:19)
Saldaus - tai pyrago kokio ar sokolado? ax.gif

Nu taip ax.gif Bet ko,kur yra cukraus.Arba vaisiu daug,arba angliavandeniu daug.Vat nuo ju tai cukrus soktels jei be saiko suvartosi.O prie ko riebalai cia niekaip nesuprantu g.gif Siap daktarai nerekomenduoja riebalu neivienam zmogui,neisimtis ir diabetikai.Taip pat labai blogai diabetikams nutukimas.Bet riebalai jokiu budu nekelia cukraus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 11 10, 11:45)
Nu taip ax.gif Bet ko,kur yra cukraus.Arba vaisiu daug,arba angliavandeniu daug.Vat nuo ju tai cukrus soktels jei be saiko suvartosi.O prie ko riebalai cia niekaip nesuprantu g.gif Siap daktarai nerekomenduoja riebalu neivienam zmogui,neisimtis ir diabetikai.Taip pat labai blogai diabetikams nutukimas.Bet riebalai jokiu budu nekelia cukraus schmoll.gif

g.gif Kaip cia as buvau supratus, kad jei angliavandeniai su riebalais kartu, tai cukrus dar labiau kyla. Matyt kazka ne taip supratau. Na taip, po lekstes makaronu man buvo blogas cukrus, tai nuo to laiko makaronu is viso nevalgau. Bet va pavyzdziui galiu suvalgyti dvi riekes batono su baltu suriu ir medum ir po to dar du sausainius ir cukrus tik 5,0. Tai cia irgi daug angliavandeniu - batonas, medus, sausainiai g.gif Tas pats su bulvem ir grybais - jei su grietinele, tai cukrus daug aukstesnis, nei kad su grietine.

O gal visgi cia man ir dieta padeda - organizmas issivale ir dabar cukrai zemesni ax.gif O gal ir lelius padeda, nors skaiciau, kad tik nuo 28 savaites kazkur turetu g.gif Kazkokia mistika rolleyes.gif
Atsakyti