Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Niu kaip laikosi musu jauniausia mamyte Shalna?user posted image
Man toks klausimukas iskilo.O jei tu butum pompa pasilikus,tai tau butu dalis kompensave,ar pati turetum pirkti?Nes as kol isikovojau kad kompensuotu,tai 2 men pati pirkau,bet paskui dave 9 menesiams ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien sugrįžau iš gydytojos ir sužinojau, kad pas mane rado padidėjusį cukraus kiekį, t.y. 6.66 g.gif Liepė dar kartą pasidaryti tyrimą ax.gif Gydytoja nieko nekomentavo, pasaė, kad kalbėsime po tyrimo pakartojimo verysad.gif Mergaitės, pasakykite ar čia man jau reikia sunerimti, ar kaip g.gif
Beje, man dar tik 12 savaitė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2007 11 27, 20:36)
Sveikos 4u.gif
Šiandien sugrįžau iš gydytojos ir sužinojau, kad pas mane rado padidėjusį cukraus kiekį, t.y. 6.66 g.gif Liepė dar kartą pasidaryti tyrimą ax.gif Gydytoja nieko nekomentavo,  pasaė, kad kalbėsime po tyrimo pakartojimo verysad.gif Mergaitės, pasakykite ar čia man jau reikia sunerimti, ar kaip g.gif

Lauk antro tyrimuko ir viskas.Jei ir antras bus padidejes tada lieps laikytis dietos ir stebes cukriukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2007 11 27, 17:36)
Sveikos 4u.gif
Šiandien sugrįžau iš gydytojos ir sužinojau, kad pas mane rado padidėjusį cukraus kiekį, t.y. 6.66 g.gif Liepė dar kartą pasidaryti tyrimą ax.gif Gydytoja nieko nekomentavo,  pasaė, kad kalbėsime po tyrimo pakartojimo verysad.gif Mergaitės, pasakykite ar čia man jau reikia sunerimti, ar kaip g.gif

Dziaukis kad turi gera daktare, nes as kol irodziau saviskei jog apskritai reikalingas man sitas tyrimas doh.gif
6.66 nera labai didelis skaicius, nors rodo padidejima. Gali buti, kad tau diagnozuos ne cukrini diabeta, o gliukozes tolerancijos sutrikima. Greiciausiai lieps laikytis dietos - nevalgyti saldumynu kaip minimum arba skaiciuoti kalorijas ir angliavandenius kaip maksimum. Jei skaiciukai bus padideje turi nusiusti tave endokrinologo konsultacijai (tik pasirink kompetentinga, ypac kuris specializuojasi su diabetikiu nestumais).

Jei skaiciukai padideje, tai rodo tam tikra polinki ar tikimybe, kad tau gali issivystyti viskas i gestacini diabeta, todel gerai, kad tavim rupinasi, darykis antra tyrima ir ziurek, ka gydytoja pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2007 11 27, 20:36)
Sveikos 4u.gif

o gal prieš tyrimą gerai užvalgei, nes kartais pirmą kart besidarančios šį tyrimą tiesiog nežino ar gydytojai pamiršta perspėt...jei taip tai nieko nuostabaus, kad didesnis cukrus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Išsisprendė mano abejonės dėl cukraus ax.gif smile.gif
Šiandien buvau pas endokrinologus, padarė kažkokį tai tyrimą, tiksliai nežinau kaip jis vadinasi, žodžiu išėmė kraują iš venos, tada gėriau fruktozę, laukiau dvi valandas ir vėl paėmė kraują ax.gif Žodžiu šį kartą skaičiukai 4,5 smile.gif

Dėkui visoms už patarimus ir sėkmės smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2007 11 30, 18:46)
Sveikutės 4u.gif
Išsisprendė mano abejonės dėl cukraus ax.gif  smile.gif
Šiandien buvau pas endokrinologus, padarė kažkokį tai tyrimą, tiksliai nežinau kaip jis vadinasi, žodžiu išėmė kraują iš venos, tada gėriau fruktozę, laukiau dvi valandas ir vėl paėmė kraują ax.gif Žodžiu šį kartą skaičiukai 4,5 smile.gif

Dėkui visoms už patarimus ir sėkmės  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Turbut gerei ne fruktoze, o gliukoze g.gif

Tai cia skaiciai 4 ir 5 ar tik vienas skaicius 4,5 g.gif Turi buti du skaiciai.
Atsakyti
Nu shakes nesuprantu as tu cukru - po sumustiniu su suriu ir medum buna 5,0, o po dvieju karbonadu su riekele duonos - 8,2 blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 12 03, 19:39)
Nu shakes nesuprantu as tu cukru - po sumustiniu su suriu ir medum buna 5,0, o po dvieju karbonadu su riekele duonos - 8,2 blink.gif  g.gif

Ir nesuprasi tongue.gif
As tau jau rasiau viena karta kad cukrus ne tik nuo maisto kyla schmoll.gif
Papildyta:
Ir dar,nevisalaika tas cukrus tau buna toks pats pries valgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 12 03, 19:54)
Ir nesuprasi tongue.gif
As tau jau rasiau viena karta kad cukrus ne tik nuo maisto kyla schmoll.gif
Papildyta:
Ir dar,nevisalaika tas cukrus tau buna toks pats pries valgi mirksiukas.gif

doh.gif Pries pietus suvalgiau sureli sokoladini, tai galejo ir jis taip paveikt, eina sau unsure.gif

O gal zinot kaip ten su glikuotu hemoglobinu - ar tikrai reikia buti nevalgius kai ateini krauja tyrimui priduot? Skambinausi i laboratorija, tai man ten sake, kad butinai nevalgius g.gif Bet man atrodo, kad as pirma karta dariausi tikrai valgius buvau ir endokrinologe nieko man nesake. Gal ten administratore supainiojo su gliukozes tolerancijos testu?
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 12 04, 09:42)
doh.gif Pries pietus suvalgiau sureli sokoladini, tai galejo ir jis taip paveikt, eina sau unsure.gif

O gal zinot kaip ten su glikuotu hemoglobinu - ar tikrai reikia buti nevalgius kai ateini krauja tyrimui priduot? Skambinausi i laboratorija, tai man ten sake, kad butinai nevalgius g.gif Bet man atrodo, kad as pirma karta dariausi tikrai valgius buvau ir endokrinologe nieko man nesake. Gal ten administratore supainiojo su gliukozes tolerancijos testu?

o kaip tu galvoji,kad surelis nepakele cukraus?
jei tu cia kalbi apie gliukuota(3 men vidurki)tai galima ir pavalgius ji darytis.TIKRAI.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 12 04, 11:52)
o kaip tu galvoji,kad surelis nepakele cukraus?
jei tu cia kalbi apie gliukuota(3 men vidurki)tai galima ir pavalgius ji darytis.TIKRAI.

Aciu, jau pasidariau, tikrai nereikia buti nevalgius 4u.gif

O sureli tai as valgiau pries tris valandas iki pietu g.gif Bet tikriausiai cia jis irgi prisidejo g.gif Tiesiog sokas man - visad cukrai tokie geri geri, tik staiga bac ir islenda per aukstas, tada suku galva kas kaip ir kodėl doh.gif
Atsakyti