Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Shalna @ 2007 12 18, 20:03)
Nu kaip jus sveikinu! Kaip jums faina - tuoj pasimatysit  wub.gif
As savo dar visai maziuka maciau vakar per echo - zaide su rankytem, o paskui supyko, kad gydytoja per ilgai ten ji ziurinejo, tai visai nusisuko - atsuko uzpakaliuka ir nebeatsisuko smile.gif

SiDo, o kada tau gimdyti? Nematau liniuotes, tai ir laiko nezinau  ax.gif
Kaip siaip jauciates?

Mano maziukas jau nebetelpa i ta telika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 12 18, 18:03)
SiDo, o kada tau gimdyti? Nematau liniuotes, tai ir laiko nezinau  ax.gif
Kaip siaip jauciates?

Man kovo menesi gimdyt ax.gif

Siaip as dabar biski nutrukau nuo grandines ir bandau vel grizti i doros kelia blush2.gif Dar diagnostines juosteles kaip tycia baigesi, tai vis pasmaliziauju doh.gif doh.gif Cia mane paveike tas pasakymas, kad galiu siek tiek daugiau angliavandeniu vartoti, o kiek - neaisku, tai biski pavariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 12 19, 10:29)
Mano maziukas jau nebetelpa i ta telika lotuliukas.gif

o kokį svorį tavo leliuko prognozuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 12 19, 14:19)
o kokį svorį tavo leliuko prognozuoja?  4u.gif

Jetaus, koks tavo maziukas nuostabus 4u.gif O kokio svaorio tavo lelius gime? Gal galetum rpiminti, kiek laiko sergi diabetu? Keliu savaiciu gimdei ir kaip gimdei - naturaliai ar CP?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 12 19, 15:23)
Jetaus, koks tavo maziukas nuostabus  4u.gif O kokio svaorio tavo lelius gime? Gal galetum rpiminti, kiek laiko sergi diabetu? Keliu savaiciu gimdei ir kaip gimdei - naturaliai ar CP?

Dėkui dėkui smile.gif gimė 3850gr, gimdžiau kai buvo 39sav ir 4d., sergu beveik 10 metų...gimdžiau pati biggrin.gif jei viskas gerai cezario nedaro vien dėl ligos, su akim nebuvo jokių problemų tai leido pačiai gimdyti...na pats gimdymas buvo sunkus, bet čia jau atskira istorija...
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 12 19, 13:19)
o kokį svorį tavo leliuko prognozuoja?  4u.gif

Nu dabar jau svoris 2,8.Tai bus apie 4 kg blush2.gif
Koks tavo maziukas grazus bigsmile.gif Kaip augat?
Atsakyti
Sveikos mergytes,

grizau is endokrinologo konsultacijos, kazkokia apsiraminus, visokios gavau info ir nurodymu kaip ir ka valgyti, buvau sau per griezta dieta biski nustacius, siaip gavau aparaciuka ir 4 dienas dabar tikrinsiu kraujuka. Siandien sesele mane mokino kaip naudotis, taip kaip tik buvo praeje 2 val nuo pusryciu ir rode 4.4 - kaip suprantu thumbup.gif , galvoju artimiausios dienos parodys kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 12 19, 23:38)
Nu dabar jau svoris 2,8.Tai bus apie 4 kg blush2.gif
Koks tavo maziukas grazus bigsmile.gif Kaip augat?

Maniškis 34 sav ir panašiai svėrė... thumbup.gif 4kg neturėtumėt perkopt ax.gif mano brangusis labai greit auga... biggrin.gif per mėnesį 4cm ūgtelėjo thumbup.gif tikriausiai nepastebėsiu kaip jau vaikščios ir kalbės, tas laikas taip greit bėga...na mum dar tik du mėnesiukai, bet jau bando vartytis, nelabai kaip išeina, bet po truputi bando. Ankščiau laiko seilėtis pradėjo biggrin.gif biggrin.gif tikriausiai ankščiau laiko ir dantukai pradės dygti biggrin.gif biggrin.gif Ar žinai ką turėsit? O gal nenorit žinot? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 12 20, 15:46)
Sveikos mergytes,

grizau is endokrinologo konsultacijos, kazkokia apsiraminus, visokios gavau info ir nurodymu kaip ir ka valgyti, buvau sau per griezta dieta biski nustacius, siaip gavau aparaciuka ir 4 dienas dabar tikrinsiu kraujuka. Siandien sesele mane mokino kaip naudotis, taip kaip tik buvo praeje 2 val nuo pusryciu ir rode 4.4 - kaip suprantu  thumbup.gif , galvoju artimiausios dienos parodys kas ir kaip.

labai geras tavo cukrus thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 12 22, 11:53)
Maniškis 34 sav ir panašiai svėrė... thumbup.gif 4kg neturėtumėt perkopt  ax.gif mano brangusis labai greit auga... biggrin.gif per mėnesį 4cm ūgtelėjo  thumbup.gif tikriausiai nepastebėsiu kaip jau vaikščios ir kalbės, tas laikas taip greit bėga...na mum dar tik du mėnesiukai, bet jau bando vartytis, nelabai kaip išeina, bet po truputi bando. Ankščiau laiko seilėtis pradėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  tikriausiai ankščiau laiko ir dantukai pradės dygti  biggrin.gif  biggrin.gif Ar žinai ką turėsit? O gal nenorit žinot? 4u.gif  ax.gif

mums jau 100 proc pasake kad bernas.Sake,kad savo vyriskos aparaturos net nebando slepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 12 19, 17:42)
Dėkui dėkui  smile.gif  gimė 3850gr, gimdžiau kai buvo 39sav ir 4d., sergu beveik 10 metų...gimdžiau pati  biggrin.gif jei viskas gerai cezario nedaro vien dėl ligos, su akim nebuvo jokių problemų tai leido pačiai gimdyti...na pats gimdymas buvo sunkus, bet čia jau atskira istorija...

Nu tiesiog idelus rezultatai, ar ne ?smile.gif Mano stazas irgi panasus, tad tikesiuos, kad ir rezultatai bus panasus wink.gif
Sekmes jusm augti sveikiems ir graziems 4u.gif

QUOTE(Rase-liukas @ 2007 12 20, 15:46)
Sveikos mergytes,

grizau is endokrinologo konsultacijos, kazkokia apsiraminus, visokios gavau info ir nurodymu kaip ir ka valgyti, buvau sau per griezta dieta biski nustacius, siaip gavau aparaciuka ir 4 dienas dabar tikrinsiu kraujuka. Siandien sesele mane mokino kaip naudotis, taip kaip tik buvo praeje 2 val nuo pusryciu ir rode 4.4 - kaip suprantu  thumbup.gif , galvoju artimiausios dienos parodys kas ir kaip.

rezultai tavo fantastiski - taip ir toliau wink.gif
Atsakyti
aciu mergaiciukes uz palaikyma:

siaip rezultai svyruoja iki 5,7 po valgio, aisku viena karta buvo iki 7 uzkile, bet jauciu biski kuciukais papiknaudziavau doh.gif
pasisveriau ir issigandau, per tris savaites numeciau 3 kg verysad.gif Aisku as ir pries nestuma buvau tokia apvalaina, visu klausineju ar pilvas auga?
Tiesiog becukre dieta padare savo, nes iki 25 sav buvau uzaugus 9 kg, bijau, kad maziukui nepakenkciau is kitos puses, gal tas svoris nuo slaunu ir zandu nukrito, bet gal kiek per daug? Matysiu po nauju einu pas gyd, pasvers matysim ka pasakys, jauciu vaikiuka per echo paziures, pamatuos ir matysim kokio didumo.
Svarstau, matyt mazius is manes viska turetu imti, jei ko per mazai butu.
PO svenciu eisiu pas endokrinologa, tai ziuresim kas daryt?
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 12 23, 12:48)
aciu mergaiciukes uz palaikyma:

siaip rezultai svyruoja iki 5,7 po valgio, aisku viena karta buvo iki 7 uzkile, bet jauciu biski kuciukais papiknaudziavau  doh.gif
pasisveriau ir issigandau, per tris savaites numeciau 3 kg verysad.gif Aisku as ir pries nestuma buvau tokia apvalaina, visu klausineju ar pilvas auga?
Tiesiog becukre dieta padare savo, nes iki 25 sav buvau uzaugus 9 kg, bijau, kad maziukui nepakenkciau is kitos puses, gal tas svoris nuo slaunu ir zandu nukrito, bet gal kiek per daug? Matysiu po nauju einu pas gyd, pasvers matysim ka pasakys, jauciu vaikiuka per echo paziures, pamatuos ir matysim kokio didumo.
Svarstau, matyt mazius is manes viska turetu imti, jei ko per mazai butu.
PO svenciu eisiu pas endokrinologa, tai ziuresim kas daryt?

Sveikute,
na, 7 tai ne ats blogiausias rezultatas, labai nepergyvenk wink.gif
Nemanau, kad tavo nukrites svoris turetu itakos leliukuis. Aisku, jis viska, ko jam reikia, pasiima is taves, o jei tau ko pritruksta, tai ir krenta svoris smile.gif As nuo pastojimo pradzios numeciau jau dabar beveik 5 kg, nors nevemiu. Greiciausiai del to, kad nebenoriu saldumynu ir sumazejes apetitas. Juk mes geriame vitaminus, kuria palaikytu musu stiprybe ir normalu maziuko vystymasi, tad tikrai, manau, del krinrancio scorio pergyventi nereiktu. As kaip tik dziaugiuosi, nes nekuda irgi esu ax.gif
Atsakyti