QUOTE(SiDo @ 2008 01 26, 20:36)
Eina sau, savaite gulėt as negaliu - man vaiką pas logopeda reik veziot

Nu ziurėsiu, jei laikys visą savaitę, tai gal reikės pabėgti kaip nors iš ten
Taip, pas mane su pirmu rado GD likus trims savaitėms iki gimdymo (užkilo ketonai, ligoninėj tyrė dėl ko ir nustatė, kad GTT viršija normas, paskyrus dietą, ketonai išsilakstė). Gimdžiau VGN, nors gydytoja siūlė RK kaip su GD, bet aš jau buvau susitarus su gydytoja VGN, o ir gal nelabai suvokiau ant kiek rimta tas GD gali būti. Kiek žinau vaikas gimė su normaliu cukraus kiekiu (šitiek tik susivokiau paklausti), daugiau nieko nežinau

Ir labai pergyvenu, kad iš to nežinojimo gal ką ir pražiopsojau, už tai dabar prižiūriu save tiesiog iš peties

Aš netgi turiu įtarimą, kad gal jokio man GD nėra šį nėštumą, arba tiesiog čia dietos pagalba jis man nepasireiškia, nes cukrus labai normalaus dydžio, tik kelis kartus buvo man užkilęs virš normos
Nuotaikos normalios, žinot, noriu kad kovas greičiau ateitų, taaaaip žinokit sunku tas pilvas kai dar vienas karapūzas aplink tave laksto ir ant galvos kariasi

Nėra ramybės

Jei gerai jausies, tai pabegsi, nepergyvenk

As irgi pabegdavau, nes jauciausi blogai...ten, ligoninej, man buvo negera

O parbegusi namo jausdavausi

Todel manau, kad 24 savaiciu ligoninen nebesigulsiu.
Del pirmojo GD.. Ar as kazko nesupratau, ar tau tik del ketonu itare GD?

Sakyciau, kokia nesamone, nes pirmas pozymis yra ne ketonai, o padidejes cukrus kraujyje. Ketonai neretai nesciosioms atsiranda, mano gine net nesureiksmina to. Ypac, jei sakai, kad mazius gime su normaliais cukrais (nors kaip suprantu, prie GD maziams cukrai paprastai normalus buna), tai tikrai dodelis klausimas del to GD buvimo. Nu svarbiausia klausima tu uzdavei, gimus maziui, daugiau jokiu kitu nenormu su sia liga nelabai ir galetu buti
Netrukus jau turesi du karapuzus, kurie ant galvos lips, tad laikykis

Kantrybes ir sveikatos