Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimų moterų palaikymas

QUOTE(Puka_Bum @ 2010 09 25, 14:13)
Manau, kad vyras, nuolat sedintis SM forume yra nevyras, o luuuzeris  lotuliukas.gif

Kuo geriau pažinsi moteris, tuo psčiam bus lengviau gyventi. Geriausia atsidurti tarp jų ir klausytis ką jos kalba. SM forume blondinas atlieka žvalgybą. Didžioji dalis jo komentarų yra tiesa. Gal tik per daug tiesmukiškai pasako.
Atsakyti
Ech..... gera tema - būčiau dabar neištikima, būtinai palaikyčiau visas neištikimaujančias ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Al Capone @ 2011 02 27, 20:33)
Kuo geriau pažinsi moteris, tuo psčiam bus lengviau gyventi. Geriausia atsidurti tarp jų ir klausytis ką jos kalba. SM forume blondinas atlieka žvalgybą. Didžioji dalis jo komentarų yra tiesa. Gal tik per daug tiesmukiškai pasako.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mane pralinksmina Blondino pasisakymai ir tikrai negalėčiau jų pavadint kvailais ax.gif
Atsakyti
o ką daryti jei meilužį turiu seniau nei savo vyrą, vaiko tėtį?
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 27, 21:48)
Ech..... gera tema - būčiau dabar neištikima, būtinai palaikyčiau visas neištikimaujančias ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mane pralinksmina Blondino pasisakymai ir tikrai negalėčiau jų pavadint kvailais ax.gif

Mane pralinksmina lotuliukas.gif daugumos SM blondinu pasisakymai, bet cia jau ne i tema. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Donataaa @ 2011 03 02, 00:18)

O kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Donataaa @ 2011 03 02, 00:18)

Susimąstyti, velniam tas vyras buvo reikalingas. Ir kas vaiko tėvas.
Atsakyti