Įkraunama...
Įkraunama...

Logico Primo kortelės

Gavau dovanu keleta LOGICO Primo korteliu(neturiu tik pagrindinio dekliuko, i kuri dedamos korteles ir sprendziamos uzduotys), dabar pavarcius, bent man, pasirode gan ydomu. Kortes skirtos 3-ju metu ir vyresniems(maniskiui dar biski reik paaugti smile.gif)
Norejau paklausti, gal kas dar jas turite? Kaip vaikai, ar sprendzia noriai uzduotis?
Korteliu deklas:
http://www.kronta.lt/?cat_id=13
Korteles:
http://www.kronta.lt...=13&book_id=170
Atsakyti
Maniskis si zaidima pirma syki pamate pas draugus..tai siaip jau judrus vaikas issedejo su juo valanda. Paskui si zaidima vel pamateme ir naudoja musu logopede. Uzduotis noriai daro, tik kartais knieti is karto apziureti atsakymus, nors siaip isprendzia greitai ir gerai. Dabar gavo gimtadienio dovanu. Korteles gali buti labai ivairios ir lavinti ne tik logika, bet ir kalba ir kitus igudzius. Maniskiam patinka visokios logines uzduotys, delto per jas bandome lavinti ir kalba.
Siap tai kiti vaikai pas ji pamate ta ziaaima irgi buvo labai susidomeje, manau verta tureti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 25 sausio 2006 - 17:03
Labai geras zaidimas, mes turime. Vaikai labai zaizia. Ypac pries miega gerai. Dabar jau ismoko korteles ir skaityti neberiekia ka padaryti. Noriu dar papildomai nusipirkti korteliu rinkiniu. Tik gaila, kad parduoda tik Krontos knygyne, o toje puseje retai bunu.
Atsakyti
Gal kas matė, kur Kaune tokių yra pirkti? Kažkaip labai sudomino.
Atsakyti
[ g.gif ir as noreciau isigyti, ir taip pat Kaune.Gal tikrai kas zino kur galima nusipirkti, nevykstant i Vilniu... doh.gif
Atsakyti
Mes turime ir LOGIKO Primo ir LOGIKO piccolo lenteles bei korteles.
Labai geras daiktas. Artejant vasarai ir kelionems geras uzsiemimas vaziuojant. Zaidzia ne tik keturmeciai-sesiameciai, bet ir draugu mokyklinukai. Bezaizdami ismoksta ne tik pastabumo, logiskumo,spalvu, formu, bet ir skaicius, veiksmus su jais. Verta isigyti!
Atsakyti
QUOTE(*mamaite* @ 2006 02 04, 15:53)
Mes turime ir LOGIKO Primo ir LOGIKO piccolo lenteles bei korteles.
Labai geras daiktas. Artejant vasarai ir kelionems geras uzsiemimas vaziuojant. Zaidzia ne tik keturmeciai-sesiameciai, bet ir draugu mokyklinukai. Bezaizdami ismoksta ne tik pastabumo, logiskumo,spalvu, formu, bet ir skaicius, veiksmus    su jais. Verta isigyti!

tai , kad verta isigyti as zinau, bet klausimas kur-Kaune? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darul @ 2006 02 04, 20:23)
tai , kad verta isigyti as zinau, bet klausimas kur-Kaune? doh.gif



Leidykloje sake, kad prekiauja tik jie. Leidykla Vilniuje.
Atsakyti
o kur Vilniuje?
Atsakyti
paziurejau puslapi www.kronta.lt. Jauciu varysiu pirkti.
Atsakyti
Mes irgi turime thumbup.gif tik gaila maniskis po keliu bandymu mintinai moka.
Atsakyti
Mes taip pat turime. Labai smagus zaidimas. Nors maniskis sutikes sunkesne uzduoti sako, kad jau nebenori, bet kai iveikia, tai dziaugiasi. Bande gudrauti - paskutines uzduoties nedaryti, o is karto nuridenti ta rutuliuka i laisva vieta. Bet jei neteisingai buna ka padares - rezultatas netinka smile.gif

Pirkom leidykloj.
Atsakyti