Įkraunama...
Įkraunama...

Logico Primo kortelės

Būtų įdomu sužinoti, ar kas esate pirkę "Logico primo" serijos knygelių, kurias yra išleidusi leidykla "Kronta": Logico primo ir pan.
Jei pirkote, ar buvo naudingos? Ar patiko?
Pačiai neteko su jomis jokiame knygyne susidurti. Gal čia į leidyklą reikia kreiptis g.gif
Atsakyti
g.gif man neteko tokių girdėti ir matyti... bandei internete žiūrėt "knygų klubas", ten galima parašyt laišką, jie suieško...
Atsakyti
labai geras dalykas. geriau nupirkti tokį žaidimą vaikui, negu tokį,kuris nelavins vaiko. mano vaikui labai patiko. darbe taip pat naudoju.
Atsakyti
galit sujungti tema. O dalykelis tai superinis, mes turim 3 rinkinius. Labai idomus ir skatinantis vaikus logiskai mastyti. Be to vaikai turi sukoncentruoti daug denesio. O kai maniske toks debeselis tai mums labai tiko ir patiko. Reiks dabar uzsakyti vyresniam amziui. Kaina sakyciau irgi nera didele kaip tokiam geram daiktui. thumbup.gif
Atsakyti
Dukrai nupirkome LOGICO Primo 4 kortelių rinkinukus.. Labai esu patenkinta šia priemone, nes dukra labai noriai žaidžia ir tuo pačiu ugdosi. Jai labai patinka, kad padarius užduotėlę reikia ją patikrinti. Ir kiek džiaugsmo, kai būna viskas teisingai. Tikrai labai vertinga thumbup.gif
Atsakyti
pirkti yra ne tik krontoje bet galima ir internetu nusipirkti is super.lt tik kaina kiek didesne, jei lentele ir korteles pirksi, tai mazdaug 5-10 lt daugiau + nezinau koks pristatymo mokestis. bet kaune bunant manau sumokesite maziau, nei kainuotu kelione mirksiukas.gif
Atsakyti
LOGICO PRIMO thumbup.gif
Atsakyti
Nuo kokio amziaus vaikuciams jis tinka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juske @ 2007 06 23, 00:12)
Nuo kokio amziaus vaikuciams jis tinka  blush2.gif  4u.gif

Nuo 3 metų rašo ant kortelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija @ 2006 01 25, 18:18)
Labai geras zaidimas, mes turime. Vaikai labai zaizia. Ypac pries miega gerai. Dabar jau ismoko korteles ir skaityti neberiekia ka padaryti. Noriu dar papildomai nusipirkti korteliu rinkiniu. Tik gaila, kad parduoda tik Krontos knygyne, o toje puseje retai bunu.

naujus Pegaso kigyne galima pirkti 4u.gif
Atsakyti
žadėjau pirkti, bet viena mama per daug užsiprašė už sužaistus, kaip vos ne už naujus
Atsakyti
Tiek gero pasiskaiciau apie sias priemones, kad leksiu i Pegasa pirkti smile.gif.
Atsakyti