Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkliavos darželiuose (neoficialios)

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 16, 15:49)
is kur zinote?matete kaip dave kysi ar tik isivaizduojate?

Mamos susirenka į burelį ir pasakoja kas ką kam nunešė smile.gif Viena pasakoja, kad nešė detektyvus (kad su vaikais nenuobodžiautų) knygas, nemokomas paslaugas auklėtojoms savo salone, blatą (kadangi vyras seimo narys) manot auklėtojos į tai neatsižvelgia? Prie jos vaiko sėdi auklyte, kol jis miega.
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 10 17, 11:47)
man tos "viena mama sake" legendos juokingos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kad man močiutė tą patį sakė, o aš kažkaip ją pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 10 17, 15:34)
Mamos susirenka į burelį ir pasakoja kas ką kam nunešė smile.gif Viena pasakoja, kad nešė detektyvus (kad su vaikais nenuobodžiautų) knygas, nemokomas paslaugas auklėtojoms savo salone, blatą (kadangi vyras seimo narys) manot auklėtojos į tai neatsižvelgia? Prie jos vaiko sėdi auklyte, kol jis miega.

o tai Jus i ta bureli irgi renkates g.gif ? kam Jus taip kreipiat demesi ? nutegul sedi auklyte prie to miegancio vaiko lotuliukas.gif negi Jusiskis del to blogiau issimiega g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 10 17, 15:34)

Matėt sėdinčią? Aš savo vaiką kartą radau pas auklėtoją ant kelių sėdintį, nes jam dantuką skaudėjo. Įsivaizduoju, ką kitos mamos tada pagalvojo. O ir šiaip su auklėtojom daug kalbu. Ir knygutes nešu unsure.gif , ir žaislus verysad.gif . Na ir kas, kad visi tais daiktais naudojasi, bet juk nesakau visom mamom to, tai ko gero galvoja, kad kyšiai. Ir saldainių per mokytojų dieną nešiau. unsure.gif O anąsyk radau auklėtoją šalia vienos mergaitės ant lovytės sėdinčią. Matyt mama kyšį atnešusi irgi ir tik atbėgusi melavo, kad dukrai pilvuką skauda. Nenorėjo kyšininke pasirodyt. doh.gif

O šiaip džiaugiuosi, kad mūsų grupėje tokių mamų, kurios matytų tik kad kitus auklėtojos labiau žiūri, prie jų sėdi,nėra. Ir pavydas niekam nekyla,kad kažkurį vaiką paglosto, ar pyktis, kad tą dieną mano vaiką pabarė ar auklėtoja kažkurią dieną sutiko nesišypsodama. Ar jos ne žmonės? Nepavargsta? Neturi problemų? Na kurią dieną nepakalbėjo meiliau, gal rūpesčių turi. doh.gif
Atsakyti
Ernoja, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Skaitau apie auklėtojas ir man tai panašu į kažkokį siaubą. Užmėtykit mane pomidorais, bet nenoriu tikėti, kad viskas yra tiesa. Kartais mamos išties viską hiperbolizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 10 17, 19:01)
Ernoja,  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Skaitau apie auklėtojas ir man tai panašu į kažkokį siaubą. Užmėtykit mane pomidorais, bet nenoriu tikėti, kad viskas yra tiesa. Kartais mamos išties viską hiperbolizuoja.

o kaip aukletojos pedofiles????turbut irgi ten buvo hiperbolizacija??
Deja kaip buna balta,taip buna ir juoda...tik tikiuosi,kad to balto daug,daug,daug daugiau wub.gif
Atsakyti
2 vaikus aš leidau ( dabar jau viena į mokyklą žygiuoja biggrin.gif ), ėjom nuo lopšiuko grupės, na neteko mums sutikti nei blogų auklėtojų, nei auklyčių. Ir dabar vyresnėlė kalbėdama apie darželį sako: niekur taip gerai nebus, kaip darželyje buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 17, 21:11)
o kaip aukletojos pedofiles????turbut irgi ten buvo hiperbolizacija??
Deja kaip buna balta,taip buna ir juoda...tik tikiuosi,kad to balto daug,daug,daug daugiau wub.gif

Būna. Taip pat, kaip ir pvz tėvai, tvirkinantys savo vaikus. Ar dėl to, kad tarp tėvų pasitaiko išgamų, su įtarimu žiūrite į kiekvieną tėvą ar motiną g.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 10 17, 20:12)
2 vaikus aš leidau ( dabar jau viena į mokyklą žygiuoja biggrin.gif ), ėjom nuo lopšiuko grupės, na neteko mums sutikti nei blogų auklėtojų, nei auklyčių. Ir dabar vyresnėlė kalbėdama apie darželį sako: niekur taip gerai nebus, kaip darželyje buvo wub.gif

Zinot, as i darzeli ejau pries daugiau kaip 30 metu. Atsimenu kaip geriausia dalyka is vaikystes. Aukletojos nuostabios buvo, namo eiti nenorejau. Tas pats ir pradinese klasese buvo. Mano vaikui darzelis pernai kele siauba, kai aukletoja vaikus gasdino, kad juos uzrakins, isnes, liezuvi nukirps ir t.t. doh.gif taip kad tikrai yra ir siais laikais blogu ir praejusiais geru buvo. Visko buvo tada, visko ir dabar pasitaiko ax.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...10-12-03_14-31/
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 10 17, 21:55)

bet cia jau pernai metu straipsnis mirksiukas.gif siemet nebevaro nemokamu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau rasiau cia savo bedas, tai va, vakar nuzygiavau i savivaldybe, svietimo skyriu pas ikimokyklinio ugdymo kuratore...ji pamaciusi sarasa su rinkliavom pasiuto, paskambino i darzeli, prie manes, apreke, liepe apeit visas istaigos grupes ir sustabdyti visus rankiojimus is tevu. As, aisku, apsidziaugiau, galvoju, jega , viskas susitvarke. Sian galvoju atliksiu "eksperimenta", nuvedziau dukra i darzeli ir lyg niekur nieko sakau aukletojai, kad va, maciau renkat pinigus, noreciau duoti - ji paeme, be jokiu komentaru. Dabar klausimas: kas neatlieka savo darbo? kodel toliau renkami pinigai, tai, varysiu vel i svietimo skyriu, ziuresiu , ka ten sakys, ziuriu, visai cia idomiai gaunasi, savivaldybe- sau, darzelis - sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonux @ 2011 10 18, 09:15)
Sveikos,
jau rasiau cia savo bedas, tai va, vakar nuzygiavau i savivaldybe, svietimo skyriu pas ikimokyklinio ugdymo kuratore...ji pamaciusi sarasa su rinkliavom pasiuto, paskambino i darzeli, prie manes, apreke, liepe apeit visas istaigos grupes ir sustabdyti visus rankiojimus is tevu. As, aisku, apsidziaugiau, galvoju, jega , viskas susitvarke. Sian galvoju atliksiu "eksperimenta", nuvedziau dukra i darzeli ir lyg niekur nieko sakau aukletojai, kad va, maciau renkat pinigus, noreciau duoti - ji paeme, be jokiu komentaru. Dabar klausimas: kas neatlieka savo darbo? kodel toliau renkami pinigai, tai, varysiu vel i svietimo skyriu, ziuresiu , ka ten sakys, ziuriu, visai cia idomiai gaunasi, savivaldybe- sau, darzelis - sau g.gif

doh.gif duokit jei norit, niekas gi neatsisako pinigines pagalbos, savivaldybe gali prakontroliuot PRASINEJIMUS pinigu, o jei Jus ateinat ir sakot , kad NORIT duot, tai duokit, prasom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2011 10 17, 21:01)
Ernoja,  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti