QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 21, 18:17)
Eglena, labai sudominai su Egles sanatorija
Turiu ir as tau keleta klausimeliu

O kaip tu ten patekai, ar reikia siuntimo is savo ginekologo? Ziuriu, kad jie ten irgi turi ginekologo konsultacija, bet man kazkaip geriau, kai mano gydytoja mane apziuri
Galvoju, kaip vyksta visa procedura? Tau turbut kazkas rekomendavo Egles sanatorija? As irgi galvoju, gal reiketu savo ginekologes uzklausti apie tai
Mane per paskutine pusmeti, ar net metus kamuoja ivairios isskyros, atlikta daug tepineliu, paseliu, vis randa bakteriju, tai pienlige...

Kazkur buvau skaiciusi, kad tie praplovimai labai padeda. Nes svakuciu tai jau begale sunaudojau...
Beje, kas skyre visas tas proceduras? Ten esantis gydytojas?
Dekoju uz atsakyma
Sveika, kadangi as gyvenu UK, LT as nesigydau, tai pati save ''nusiunciau'' i sanatorija pasigyti

ir pastiprinti organizma. Pati daug domejausi apie ginekologines ligas ir ju gydyma naturaliais metodais, pati sau susistaciau ''gydymo'' plana ir uzsisakaiu sanatorijos kelialapi per interneta. As domiuosi alternatyvia medicina, todel tikiu ir zinau kad naturalus mineraliniai vandenys, purvai ir vaistazoles turi daug labai daug gydomuju savybiu

. Neveltui sanatorijos tokios populiarios ivairiose pasaulio salyse ir nemazai kainuoja.
Vaziuojant i sanatorija reikia tureti savo ligos istorija, pagal kuria vetinis gydytojas paskiria proceduras, nes kai nuvaziuoji, tai nelabai turi laiko pradeti tyrimus. Sanatorijoje yra ginekologe, su kuria gali pasikonsultuoti kokios proceduros tau labaiusiai tinka ir ko reikia. Kasdien priklauso po 5 proceduras, bet idejus gydytojai i kisene, gali gauti daug daugiau. Tuo paciu gali pasistiprinti organizma, issivalyti ji, palepinti save masaziais, baseinu, pirtelemis, balto purvo terapija ir t.t. Tik vienintele Egles sanatorija turi tiek daug iv. ginekologiniu proceduru. Sanatorija - tai puiki vieta atstayti sveikata naturaliais budais ir pasisemti energijos.
Jei tave vargina negeros isskyros, tai po praplovimu terapijos ir purvo tamponu jie pradings

, man po tu proceduru isskyros labai susitvarke, nes pries tai kazkokia zaraza, kurios negalejau atsikratyti kelis metus.
Jei kas domina daugiau, klausk