Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Papasakosiu ir aš savo istoriją su pinigų medžiu.
Pirmą kartą šią gėlę gavom iš uošvių. Bet ne kaip dovaną, o priežiūrai, nes uošviai kaip tik tada kraustėsi į užsienį. Gėlė buvo jau mirusi, laikė tuos kelis savo stiebus, naujų neleido o laikui bėgant išvis pradėjo nykt. Beje, uošviai kėlėsi į užsienį, ne šiaip, o dirbt, nes čia buvo visiškai bankrutavę rolleyes.gif Gal ir sutapimas. Aišku, tą gėlę aš išmečiau.

Antrą piniguotį aš padovanojau vyrui pernai, kaip tik prieš mėnesį jis buvo pakeitęs darbą. Aišku, ir algą daug didesnę ten pradėjo gaut. Iki tol niekaip neišeidavo susitaupyti pinigų, nors jų netrūkdavo, bet vistiek...
Taigi, praėjus mėnesiui, piniguotis išleido iškart du naujus daigus. O prieš mėnesį, praėjus metams, išleido dr vieną, bet toooookį didelį daigą. Beje, finansinė padėtis šiuo metu mūsų namuose yra tikrai gera. Galvoju, kad gal geresnės ir nebuvo.
Taigi, ir netikėk tu žmogau tais prietarais. Na, aš aišku tikiu.
O pinigų medį laikau pagal feng shui (4) pinigų zonoj wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 28 liepos 2006 - 10:21
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 28, 11:20)
Papasakosiu ir aš savo istoriją su pinigų medžiu.
Pirmą kartą šią gėlę gavom iš uošvių. Bet ne kaip dovaną, o priežiūrai, nes uošviai kaip tik tada kraustėsi į užsienį. Gėlė buvo jau mirusi, laikė tuos kelis savo stiebus, naujų neleido o laikui bėgant išvis pradėjo nykt. Beje, uošviai kėlėsi į užsienį, ne šiaip, o dirbt, nes čia buvo visiškai bankrutavę  rolleyes.gif  Gal ir sutapimas. Aišku, tą gėlę aš išmečiau.

Antrą piniguotį aš padovanojau vyrui pernai, kaip tik prieš mėnesį jis buvo pakeitęs darbą. Aišku, ir algą daug didesnę ten pradėjo gaut. Iki tol niekaip neišeidavo susitaupyti pinigų, nors jų netrūkdavo, bet vistiek...
Taigi, praėjus mėnesiui, piniguotis išleido iškart du naujus daigus. O prieš mėnesį, praėjus metams, išleido dr vieną, bet toooookį didelį daigą. Beje, finansinė padėtis šiuo metu mūsų namuose yra tikrai gera. Galvoju, kad gal geresnės ir nebuvo.
Taigi, ir netikėk tu žmogau tais prietarais. Na, aš aišku tikiu.
O pinigų medį laikau pagal feng shui (4) pinigų  zonoj  wink.gif

o tai kaip suprasti kur yra pinigų zona,gal gali paaiškinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 28, 11:20)
O pinigų medį laikau pagal feng shui (4) pinigų  zonoj  wink.gif

QUOTE(ledelis @ 2006 07 28, 12:05)

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ledelis @ 2006 07 28, 12:05)

Piniginėj biggrin.gif
Atsakyti
Atsiverskit temą apie feng shui, turėtų būt kažkur Namų subforume. Ten viskas labai aiškiai parašyta.
O trumpai, tai va. Čia yra bagua korta. Matai, pats kairiausias kampas yra wealth/abundance. Dalink kambarį į lygias devynias dalis ir tas kampas (violetinis) ir bus ta pinigų zona. Beje, zonas dalint reikia nuo durų pusės. T.y. durys bus vienoj iš trijų apatinių zonų (pagal paveiksliuką).
user posted image

user posted image

Žinau, nelabai aiškiai parašiau, bet daugiau gi gali sužinot specialioj temoj. Be to nete labai daug informacijos galima rast.
Atsakyti
Ta gėlę piniginėj augina? hihihi.gif
Papildyta:
Kaip tik ten ir stovi. Lyg būčiau žinojus....... didis.gif
Atsakyti
Dar pinigų medis turi būt raudonam vazone. Kitaip pinigus sunkiai trauks schmoll.gif
Mano raudonas ir stovi pinigų zonoj smile.gif
Istorija:
Padovanojau sau 2004 gilų rudenįsmile.gif 2005m pavasarį išdygo 3 naujos šakos. Vasarą gavau gerą papildomą darbąwink.gif
2006 pavasarį 4 didžiulės šakos. Darbovietėje gaunu didelį priedą už projektą. Toliau gelė "stovi" vietoje. Prieš dvi savaites' grįžus iš atostogų randu naują vieną daigelį. Po dviejų dienų vyrui ateina pranešimas, kad yra palikimas iš užsienyje mirusio dėdės. Nedidelis, bet esmėj yra biggrin.gif Vakar grįžtu iš darbo ir išgirstu naujieną- vyrui pasiūlė naują darbą su 30proc. didesniu atlyginimu good.gif Laistau gėles, pasilenkiu prie piniguočio, pridedu pirštą prie žemės, konstatuoju visišką sausrą ir per mažą vazoną ir ...dar 4 naujai lendančius daigiukus. Reikia persodint, nes vazonas tuoj sprogs nuo šakų gausos.
Tai va, baigiu pati patikėti jog čia tikrai kažkas yra biggrin.gif Ir dar laukiu, kad gal kada pražys. Tada bėgsiu teleloto pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 28 liepos 2006 - 12:04
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 28, 12:36)
Beje, zonas dalint reikia nuo durų pusės. T.y. durys bus vienoj iš trijų apatinių zonų (pagal paveiksliuką).

O jei pas mane kambary dvejos durys? (teisingiau, buvo durys, dabar tik arkos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 07 28, 11:55)
O jei pas mane kambary dvejos durys? (teisingiau, buvo durys, dabar tik arkos) biggrin.gif

Blogai. Pinigai per vienas įeina, per kitas išeina. Nutekėjimas taip sakant biggrin.gif Žiūrėt reikia pagrindines. Per kurias dažniausiai vaikštot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 07 28, 12:53)
Tai va, baigiu pati patikėti jog čia tikrai kažkas yra biggrin.gif Ir dar laukiu, kad gal kada pražys. Tada bėgsiu teleloto pirkt lotuliukas.gif

Tai jaučiu jau reikai bėgti teleloto pirkti, bo du žiedukai lenda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 07 28, 13:03)
Blogai. Pinigai per vienas įeina, per kitas išeina. Nutekėjimas taip sakant biggrin.gif Žiūrėt reikia pagrindines. Per kurias dažniausiai vaikštot mirksiukas.gif

Per vienas įeinam, per kitas išeinam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 07 28, 12:55)

Skaičiuok nuo tų, kurios arčiau laukujų durų. Antrosios durys (tikiuosi pas tave ne dvejos laukinės durys?) yra į kambarius: pinigai apkeliavę juos - sugrįš. lotuliukas.gif (čia norėjau pajuokaut doh.gif )
Atsakyti