Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

O aš galvoju, kaip čia padarius, kad bent vienas iš dviejų mano piniguočių pražystų g.gif
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2006 02 07, 19:55)
as dabar perkeliau nuo palanges ant zemes prie radiatoriaus, bet ten jam per mazai sviesos bus... o radiatorius siauras, kad butu galima uzdeti g.gif

Pas mane radiatorius naujas, todel pastatyt galima, o siviesos labai daug, nes langas - visa siena smile.gif

Atsakyti
Aš irgi pastačiau ant palangės biggrin.gif , po ja diiiiiidelis radiatorius, pažiūrėsim, kaip ji jausis ten.
Atsakyti
maniske irgi labai bujoja, kadangi ant palanges, ten visa diena saulute ir radiatorius.
bet kiek zinau yra dar viena gele vadinama piniguociu kai dar nebuvo tu visu importiniu, tokia as irgi auginu tik nezinau kaip priziureti. gal kas zinot?
Atsakyti
as savo medi pirkau pati ir man pasake kad jo daug laistyti negalima. geriau jis tegul sausas stovi bet jei bus per daug vandens jam, jis sunyks. tai va laistau as ji kokius 2 kartus per menesi stovi jis ant palanges prie radijatoriaus kur silta ir uztat jis buna sausas. patikekit kiek jau nauju sakuciu jis man prileido. o va draugei pasakiau tai ji vis tiek lieja daug ir neleidzia nei sakuciu nei pats graziai atrodo. dar sake kad jie labai gajūs ir jei kartais nepaliesi ilgai ir jis sunyks paliejus jis atsigauna, bet jei saknys prades puti nuo vandens tada ate verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 02 10, 17:49)
maniske irgi labai bujoja, kadangi ant palanges, ten visa diena saulute ir radiatorius.
bet kiek zinau yra dar viena gele vadinama piniguociu kai dar nebuvo tu visu importiniu, tokia as irgi auginu tik nezinau kaip priziureti. gal kas zinot?

tas senoviškas pinigų medis dabar jau laimės medžiu vadinamas, pažiūrėk ankstesnėse temose ir apie jį yra. Crassula ovata vadinasi. Paveikslėlio įkelti nemoku, pažiūrėk googlej, ar apie tokią šneku.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 02 10, 15:49)

Tai lamės medelis. pas mane jis dar labai mažiukas, bet manau apie šitą tu kalbi.
Atsakyti

QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 02 10, 19:44)
as savo medi pirkau pati ir man pasake kad jo daug laistyti negalima. geriau jis tegul sausas stovi bet jei bus per daug vandens jam, jis sunyks. tai va laistau as ji kokius 2 kartus per menesi stovi jis ant palanges prie radijatoriaus kur silta ir uztat jis buna sausas. patikekit kiek jau nauju sakuciu jis man prileido. o va draugei pasakiau tai ji vis tiek lieja daug ir neleidzia nei sakuciu nei pats graziai atrodo. dar sake kad jie labai gajūs ir jei kartais nepaliesi ilgai ir jis sunyks paliejus jis atsigauna, bet jei saknys prades puti nuo vandens tada ate  verysad.gif

O as saviski lieju karta per savaite su trasom skirtom orchidejom (visas geles su tom paciom lieju ir visos patenkintos bigsmile.gif ) ir jis leidzia nauju sakeliu ir pats bujoja kaip reikiant mirksiukas.gif Man atrodo,kad jam jau greit metai bus kaip jis pas mane g.gif O per ta laika paaugo dvigubai wink.gif Ziema dabar maziau auga, bet va dabar ziuriu tiesiai i ji ir matau didele nauja saka thumbup.gif
Atsakyti
sakykit, kas manajam atsitiko? buvo išleidęs naują šakelę, ji buvo žalia ir matės kad vis paauga (nes tas nuaugimas šviesiai žalia spalva matėsi). o va šiandien pažiūrėjau kad visas parudavo verysad.gif nei aš jį perlaistau nei ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 02 10, 20:44)
as savo medi pirkau pati ir man pasake kad jo daug laistyti negalima. geriau jis tegul sausas stovi bet jei bus per daug vandens jam, jis sunyks. tai va laistau as ji kokius 2 kartus per menesi stovi jis ant palanges prie radijatoriaus kur silta ir uztat jis buna sausas. patikekit kiek jau nauju sakuciu jis man prileido. o va draugei pasakiau tai ji vis tiek lieja daug ir neleidzia nei sakuciu nei pats graziai atrodo. dar sake kad jie labai gajūs ir jei kartais nepaliesi ilgai ir jis sunyks paliejus jis atsigauna, bet jei saknys prades puti nuo vandens tada ate  verysad.gif

reikies pasinaudoti patarimu (nelaistyti daug) mirksiukas.gif o tai gal bent purski daznai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtružė @ 2006 02 11, 18:29)
Tai lamės medelis. pas mane jis dar labai mažiukas, bet manau apie šitą tu kalbi.

pas mano mociute kaime toks augo, jis buvo didelis, as net nzn, kiek metu jis ten buvo, kotas jau storas. Na, as tada vaikas buvau, tai pamenu, kad augo rytineje namo puseje, o kai buvo perkeltas i pietine, tai truputi nuraudonavo lapai, tai vadinas, nemegsta tiesioginiu saules spinduliu smile.gif
siaip tikrai nelepus, nes mano mociute neskirdavo jam daug demesio (nei tresdavo, nei ka) smile.gif bet zinot, siais laikais gal geles lepesnes wink.gif
dar kiek pamenu, toks augo ir musu biologijos kabinete ant spintos, ten toks pavesis, tad isvada ta pati rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 02 10, 20:44)

P.S. o pinigeliu irgi padaugejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

Turiu klausimuka,

Mano pinigiuotis taip graziai audo tiek vis nauju saku leido o dabar jau pora menesiu jis nyksta ir zemes pakeciau ir neperlaistu o is daug saku beliko trys, visos kitos lapai pagelto nukrito, o pacios sakeles kaip nupuvo , paemi ja ir ji issitraukia kotas kaip nupuves atrodo nesuprantu ka su ja daryt? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 13, 17:05)
Sveikutes

Turiu klausimuka,

Mano pinigiuotis taip graziai audo tiek vis nauju saku leido o dabar jau pora menesiu jis nyksta ir zemes pakeciau ir neperlaistu o is daug saku beliko trys, visos kitos lapai pagelto nukrito, o pacios sakeles kaip nupuvo , paemi ja ir ji issitraukia kotas kaip nupuves atrodo nesuprantu ka su ja daryt? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Reanimuok kuo greičiau - trauk iš žemių, nuvalyk gumbų puvėsius, barstyk anglim , apdžiovink ir t.t. Aš pavėlavau, įkišau žemėn ranką, o ten doh.gif ... košė. Pavėlavau... Yra kitam vazone atskirta gumbo dalis su viena šaka, bet ji komoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif nei miršta, nei atsibunda. Visas viltis dedu į pavasarinę saulutę, gal ji pažadins g.gif
Atsakyti