Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

clap.gif clap.gif: laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 21 vasario 2006 - 13:32
Labas augynanciom pinigu medeli, pas mano mama irgi toks auga, bet kazkodel pradejo jauni isdige lapukai geltonuoti, man ju gaila pasidare ir as juos isroviau su saknim aisku ir pasodinau pas save, bet lapai vistiek nukrito, kaip man ji priziureti, padekite man, o jis saknis gali isleisti jai i vandeni pastatyti?
Atsakyti
QUOTE(anija @ 2006 02 21, 17:38)
Labas augynanciom pinigu medeli, pas mano mama irgi toks auga, bet kazkodel pradejo jauni isdige lapukai geltonuoti, man ju gaila pasidare ir as juos isroviau su saknim aisku ir pasodinau pas save, bet lapai vistiek nukrito, kaip man ji priziureti, padekite man, o jis saknis gali isleisti jai i vandeni pastatyti?

mano vandenį išleido šaknis ax.gif pasodinau į žemę ir jau koks pusmetis kaip koma doh.gif ,bet tikiuosi pavasarį atgims bigsmile.gif
Atsakyti
klausykit, nei viena nesureagavot kai parašiau kad manasis augliukas iš žalio pavirto rudu. nu aš nepykstu, bet va įdomu būtų sužinoti ką tai reiškia, ypač, kai tas parudavęs patapo dar ir tuščiaviduriu blink.gif tai galvoju gal čia pamatas tikram ūgliukui. nes tokie rudi sausi lapai palei kiekvienos šakelės kamieną apsivynioję.
tai kaip iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 02 21, 19:18)
klausykit, nei viena nesureagavot kai parašiau kad manasis augliukas iš žalio pavirto rudu. nu aš nepykstu, bet va įdomu būtų sužinoti ką tai reiškia, ypač, kai tas parudavęs patapo dar ir tuščiaviduriu  blink.gif tai galvoju gal čia pamatas tikram ūgliukui. nes tokie rudi sausi lapai palei kiekvienos šakelės kamieną apsivynioję.
tai kaip iš tikrųjų  g.gif

na aš tai net nežinau kas tai galėtų būti,nes pati turiu tik vieną šakelę,kurią pati įsidaiginau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 02 21, 19:18)
klausykit, nei viena nesureagavot kai parašiau kad manasis augliukas iš žalio pavirto rudu. nu aš nepykstu, bet va įdomu būtų sužinoti ką tai reiškia, ypač, kai tas parudavęs patapo dar ir tuščiaviduriu  blink.gif tai galvoju gal čia pamatas tikram ūgliukui. nes tokie rudi sausi lapai palei kiekvienos šakelės kamieną apsivynioję.
tai kaip iš tikrųjų  g.gif

g.gif Labai idomiai skamba..... net sunku iskarto atsakyti...gal galetum ji nufotografuoti ir ideti ,butu aiskiau ... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nu va- tas mažytis rudas. aišku nuotrauka ne super, bet ar čia mano gėlė nefotogeniška, ar kas doh.gif paveikslavau per kelsi kartus, o rezultatas tas pats ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 21 vasario 2006 - 22:19
Nu tokiu rudu apsivyniojusiu turi būti.
Atsakyti
man ir pernai padovanojo anyta sia gele,labai grazi ir demesio daug nereikalaujanti thumbup.gif
o dabar ir kaip subujojo doh.gif ,labai daug leist nauju saku pradejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 02 21, 21:10)
na aš tai net nežinau kas tai galėtų būti,nes pati turiu tik vieną šakelę,kurią pati įsidaiginau ax.gif

CIA GALI BUTI ZIEDAS.PAS MANE VIENA KARTA ZYDEJO.ZIEDAS ANT LABAI TRUMPO KOTO.PANASUS I MAZA KALIJA IR VISAI NEISVAIZDUS.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 02 21, 22:26)
Nu tokiu rudu apsivyniojusiu turi būti.

nu aš suprantu kad tų rudų lapų turi būti, bet iš mano jaunos žalsvos šakelės (vaje, kaip aš ja džiaugiausi) liko tuščiaviduris rudas kažkas blink.gif
Atsakyti
As irgi auginu pinigu medi, bet su tokiais 'rudais tusciaviduriais' nebuvau susidurus, cia gali buti kad gal ziedas...nes kai sakele dziusta, tai ji letai dziusta ir is pradziu pageltonuoja, po to taip papilkeja,ir jau aiskiai matos kad jai sakes, esu kazkur macius zydincio nuotrauka, tai panasu i tai.... o daugaiu saku neruduoja pas tave? As tai tuos kur prie lapo tokie kaip poperiniai...nuskinu atsargiai ax.gif
Atsakyti