Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 12, 20:09)
Aistulia, pagerejimas akivaizdus, na nebuvo ir baisu taip, bet dabar tikrai lygesne oda, ner ka sakyt  thumbup.gif O apart valymu, kosmetikos pakeitimo, dar ka nors darei? mityba? sorry, neskaiciau, gal ir rasei apie tai...

Nieko daugiau nedariau, tik valymai ir pakeitimas prausiklio, kremu. Mitybos irgi kazkaip specialiai nekeiciau, na, as ir apskritai stengiuosi prisiziureti maista, riebiai ir pan nevalgyti, jokiu cipsu, pusfabrikaciu, maisto priedus tuos visus ziuriu, E ir pan. Vandens stengiuosi gerti nemazai..
Atsakyti
Himalaia, kokia tavo nuomone apie Cetaphil prausiklius spoguotai odai? Kiek zinau Amerikoje juos labai giria. g.gif
Atsakyti
Jei įdėtum į šitą temą sudėtis, galėčiau atsakyt.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 11 09, 20:12)
tikriausiai!  doh.gif 
dabar prisiminiau skinoren blogumus! nuo jo visa veidas nuejo smulkiais spuogeliais. kaip alergija tokia..

Laba! Man nuo Skinoren kremo po geros savaites naudojimo lygiai taip pat spuogeliais smulkuciais visa veida isbere. Ir oda labai nusausejo, kuo ilgiau vartojau, tuo labiau grauze ir trauke (vis tikejausi, kad kelios dienos pradejus vartoti normalu, nes kremas su rugstim, o ir parasyta info lapelyje, kad gali grauzimas buti). Zodziu sudejus viska gavosi kaip alergija. Teko ilgai gydytis oda, kad ties puogeliai nebekiltu, o ir oda nuo spuogeliu pasidare kaip su kokia plutele (vieni dar augo, kiti sukietejo ir pradejo dziuti, o kai labai daug, tai ir gavosi...zodziu, baisu). Taigi atsargiai su siuo kremuku!

Beje, gal kas esate girdejusios ir bandziusios Skin care produktu? Isgirdau apie ja atsitiktinai is vienos kosmetologes. Kad tai naujiena LT. Bet ar tikrai taip? Pavadinimas labai girdetas, tik vat info ne per daugiausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lugute: 12 lapkričio 2010 - 22:50
pradejus sveikai/suderintai maitintis veido oda kaip pasitaise bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 13, 12:00)
pradejus sveikai/suderintai maitintis veido oda kaip pasitaise bigsmile.gif

tai papasakokit ką darėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber* @ 2010 11 07, 18:14)
Neseniai delfyje perskaičiau straipsnį, apie spuogus http://gyvenimas.del...s.d?id=38170795  ir mane sudomino trečioji jų minima spuogų atsiradimo priežastis- lėtinis tonzilitas.

Pasidarė įdomu, ką jūs manote, apie tonzilių įtaką odai? Galbūt kuri nors su tuo susidūrė?

Turi įtakos odai, teko pačiai susidurti. Pas mane buvo lėtinis tonzilitas. Pašalinus uždegimą, spuogų kur kas apmažėjo.

Siūlyčiau išbandyti Bioptron lempą, daugeliui tikrai labai padėjo, tame tarpe ir man. Ji atnaujina odos ląsteles, gerina būklę thumbup.gif nors aš dar paauglė, man būdingi spuogai, bet tfu tfu tfu nuo tada kai pradėjau lempą naudoti nebeturiu nei vieno, skaudaus raudono, pūlingo spuogo. Mama taip pat astebėjo akivaizdų pagerėjimą. Vienintelė problema inkštirai ant nosies ir keletas poodinių spuogų kaktos vidurio srityje, kurie ir taip menkai matosi.
Tiesa, dar atisakiau nemažai riebių maisto produktų, saldumynių, čipsų. Juos vartoti stengiuosi labai retai, visada pradėjau galvoti prieš valgant nesveiką maistą ar tai man atneš naudos organizme ir ar pasijusiu sotesnė biggrin.gif ir, žinoma, vandens kuo daugiau!
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 11, 14:09)
jau rodo, skirtumas akivaizdus, nu super  wub.gif bet mane vis neramina kaip po tu valymu ar nesilupa gabalais oda? nes esu darius rose de mer tai ten daugiau nei savaite negali is namu iseit, esu ir su migdoline rugstim darius bet ten silpna ji tai tik paserpetodavo ir tiek..

Tai jums turbūt šveitimą darė, o ne valymą, jei jau luposi savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 11 13, 15:26)

Nebutinai. As dariausi anksciau valymus pas ta pacia kosmetologe kaip ir aistuliaa, bet paskutiniji karta oda keistai suregavo, serpetojo ir lupinejosi apie savaite, buvo zaizdeles. Gal todel, kad pries rugtini valyma buvau nusisausinus oda su rugtinem priemonem g.gif Valymo metu kai dejo rugsti siaubingai jautri oda buvo, grauze. Todel rekomenduoju visom pries valymus oda gerai drekinti, nepersistengti su rugstiniai produktais.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 11 13, 15:26)

rose de mer taip ne su rugstim smile.gif aistuliaa o gal gali papasakot kaip visas procesas vyksta, isspaudineja mechaniniu budu, tada tepa rugsti ir paskui ja neutralizuoja ar kaip? kokiais zingsniais vyksta valymas?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 13, 17:55)
Nebutinai. As dariausi anksciau valymus pas ta pacia kosmetologe kaip ir aistuliaa, bet paskutiniji karta oda keistai suregavo, serpetojo ir lupinejosi apie savaite, buvo zaizdeles. Gal todel, kad pries rugtini valyma buvau nusisausinus oda su rugtinem priemonem g.gif Valymo metu kai dejo rugsti siaubingai jautri oda buvo, grauze. Todel rekomenduoju visom pries valymus oda gerai drekinti, nepersistengti su rugstiniai produktais.

Rašiau konkrečiai apie "Rose de mer" augalinį pilingą, po kurio oda lupasi - jis be rūgščių.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 13, 14:29)
tai papasakokit ką darėt  g.gif

sveika mityba, jokio nesveiko maisto, daug vandens, mesa tik su darzovem ir t.t smile.gif
Atsakyti