Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sutažinė sagė

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 15 rugsėjo 2010 - 20:50
Sveikos. Naujoje temoje daug gražių darbų smile.gif
Fėjos auskarai su perlais - man labai wub.gif ; Irmulės albumėlis - kaip visada fantastiškas; daivos_z - darbai žavi apimtim ir kantrybe 4u.gif

Ir aš pasigirsiu ax.gif
Zuikis - MOTTO
user posted image
user posted image... user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man tai irgi irmulės darbai labai, tokie preciziški wub.gif, patiko daiva_z skiautinė pagalvė, Fėjos sagė su turkiu simpatiška rolleyes.gif, o Arbatėlės zuikis nuostabus wub.gif wub.gif

Noriu ir aš pasigirti savo pirmaisiais darbeliais su sidabru ax.gif
Auskarai, sidabras, granatas.
user posted image

Pakabukas, sidabras, granatas.
user posted image

user posted image

O čia anksčiau darytas komplektukas su žalvariu, sidabru ir gėlavandeniais perliukais.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 16 rugsėjo 2010 - 08:25
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 09 15, 16:17)
Tai gal nesivaldyk, nes į gražius darbus visada malonu žiūrėt  smile.gif 

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 09 16, 08:39)
Sveikos. Naujoje temoje daug gražių darbų  smile.gif
Fėjos auskarai su perlais - man labai wub.gif

Aciu merginos! 4u.gif 4u.gif

Susidėliojusi mozaika, tikiu, kad uzsikabinsi uz fimo.. su juo tokiu nerealiu dalyku sukurti galima!
Arbatele, nerealus pliusinukas!!!

Rene, 100 metu nemaciau tavo kurybos. Labai labai labai istobulejai 4u.gif Labai stilingi ir savotiski darbukai, nestingantys nei skonio nei kruopstumo... profesionalu..
Atsakyti
Rene, fantastiški darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2010 09 16, 08:03)

Noriu ir aš pasigirti savo pirmaisiais darbeliais su sidabru  ax.gif
Auskarai, sidabras, granatas.

kokie grazus auskarai? bigsmile.gif gal kartais cia tas sidabro molis? blush2.gif bet kokiu atveju originalus thumbup.gif
Atsakyti
Feja, tas 100 metų, tai koks geras pusmetis biggrin.gif, o tubulėt tai aš noriu smile.gif . Ačiū labai už įvertinimą 4u.gif
Agnesaule , Margareta, dėkui, mergaitės, labai smagu, kad patiko 4u.gif 4u.gif . Margareta, čia sidabro skarda mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu prasyma parodyti viena papuosaliuka..ne pirmasis, daug daryta, bet pirmas su mazgu.
Noreciau komentaru:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rene - labai gražūs darbai iš sidabro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 09 16, 13:35)
Turiu prasyma parodyti viena papuosaliuka..ne pirmasis, daug daryta, bet pirmas su mazgu.

Oi kiek čia darbo doh.gif labai kruopščiai atliktas, man patiktų jei būtų kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 09 16, 11:35)

savotiskas..cia kam patinga tie zgutai..man jis kazkoks grubokas, na truksta lyg gragstumo kokio ar siaip kokiu akcentu... g.gif
Atsakyti
aciu uz nuomone, cia mano mama daro juos, idomi buvo nuomone...o va del grubumu, ji kazkaip nedaro su visokiom daug detaliu, nes jai negrazu...o siaip ne ant kiekvieno ir tinka sakyciau... ax.gif o ir spalva labai derinama, bet cia vienas is daugelio...sakyciau gal tokius iskart ant modelio , zmogaus reiktu fotografuoti, kitas vaizdas butu.
Atsakyti