Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Kartoju nuotraukytes, prieš tai neįsikėlė rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tortusiukas @ 2011 06 28, 08:44)

Vau bigsmile.gif kokia įdomi technika. Tie žydros spalvos auskarai, labai traukia dėmesį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 28 birželio 2011 - 09:17
jie is popieriaus,jeigu neklistu g.gif
Atsakyti
Taip, auskariukai iš popieriaus, tik dar padengti keliais sluoksniais permatomu laku, tad yra labai tvirti, atsparūs drėgmei ir truputį blizgantys. Žodžiu, popierius tampa labai tinkamas nešiojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortusiukas @ 2011 06 28, 08:44)
Kartoju nuotraukytes, prieš tai neįsikėlė  rolleyes.gif

O man akį traukia žalieji biggrin.gif .
O ir popierius gal nėra paprastas, o koks specialus rolleyes.gif ?
Atsakyti
Na, popierius gali būti tiesiog paprastas spalvotas, bet kadangi juostelių karpymas užima labai daug laiko ir šiaip čia toks nuobodokas procesas, tai aš naudoju specialiai kvilingui jau paruoštas juosteles (kurios be abejo yra iš kokybiškesnio popieriaus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 06 27, 15:39)
vau o is kuo cia padaryta?

Putplasčio kiaušinukas ir medžiagytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortusiukas @ 2011 06 28, 23:37)
Na, popierius gali būti tiesiog paprastas spalvotas, bet kadangi juostelių karpymas užima labai daug laiko ir šiaip čia toks nuobodokas procesas, tai aš naudoju specialiai kvilingui jau paruoštas juosteles (kurios be abejo yra iš kokybiškesnio popieriaus) smile.gif

Aišku biggrin.gif. Dar nebuvau užmačiusi tokio, reikės atkreipti dėmesį smile.gif . Paprasta, bet neprasta bigsmile.gif , Auskariukai padaryti labai kruopščiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 06 29, 08:25)
Putplasčio kiaušinukas ir medžiagytės  mirksiukas.gif

saunuole laaabai grazu. thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Tortusiukas,labai grazus ir idomus papuosalai. Nematyti man dar tokie thumbup.gif

Visu mergaiciu darbeliai kaip visada nepakartojami, originalus ir padaryti su meile wub.gif

Na,o kadangi mano mazoji princese jau minute kita leidzia mamai nuveikti ka nors mielo sirdziai, tai ir wub.gif as wub.gif atejau pasigirti savo darbeliu. Tai yra mano siutos kelnytes Paulinai. Zinau, kad ne visiems tokios patinka, bet mums tai jos thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tortusiuk, labai labai vasariški auskariukai thumbup.gif

aš irgi pirmą kartą su tokia technika susiduriu, bet patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif Išties nuostabi kvilingo technika wub.gif Kviečiu išbandyti!
Atsakyti