Prie kelniu reikia ir megztuko.
Nieko labai mandro......bet............. silta, svelnu, minksta
Megztukas is vilnonio trikotazo su viskoze
Nieko labai mandro......bet............. silta, svelnu, minksta

Megztukas is vilnonio trikotazo su viskoze

super megztukas

šitas darbas,vertas atskiros temos net,ką jau čia tik pagyrų puode
tobulaaaa

Labai ačiū, ateity tikiuosi pavyks ir dar gražesnio kažką padaryt. Tobulėti reikia skant

tikras menas

Labai gražu ir originalu-gal galit pakomentuoti, iš ko šis darbas padarytas

tos mėlynos detalės tai yra iš organinio stiklo išpjaustyta ir aplydyta, dėl to aplydymo tai paviršius labai įdomią tekstūrą įgavo. Ir ant viršaus yra prikniedyta žalvario skarda. Jos krašteliai irgi aplydyti. Ant tos skardos tai suktos plonos vielutės ornamentai prilituoti, foninis filigranas ta technika vadinasi. Šiaip filigranas labai sena ir graži technika. Bet kiek man teko domėtis filigranu ir kiek esu ieškojusi internete filigrano pavyzdžių, tai visi filigrano darbai būna tokie gana senobiniai. Na aš pagalvojau, kad būtų visai įdomu šią techniką paderinti su kokia šiuolaikiška netradicine medžiaga, juolab, kad dar nesu niekur mačiusi filigrano darbų derintų su organiniu stiklu. Apskritai organinis stiklas labai plastiška medžiaga, labai mėgstu šią medžiagą, nes ten yra neišsemiama formų ir spalvų įvairovė.
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 13, 18:16)
Labai kūrybingos visos čia. Tikrai labai originalių darbų yra. Ir aš va parodysiu savo tikriausiai labiausiai pavykusį ir sudėtingiausią darbelį. Baigiamajam šitą dariau.
vi.jpg][img]
vi.jpg][img]
Oho