Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Pampersų tortas

user posted image
Atsakyti
Prie kelniu reikia ir megztuko.
Nieko labai mandro......bet............. silta, svelnu, minksta wub.gif

Megztukas is vilnonio trikotazo su viskoze

user posted image
Atsakyti
super megztukas smile.gif
Atsakyti
atrodo puikiai 4u.gif
Atsakyti
Labai kūrybingos visos čia. Tikrai labai originalių darbų yra. Ir aš va parodysiu savo tikriausiai labiausiai pavykusį ir sudėtingiausią darbelį. Baigiamajam šitą dariau.
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
šitas darbas,vertas atskiros temos net,ką jau čia tik pagyrų puode doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif tobulaaaa wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū, ateity tikiuosi pavyks ir dar gražesnio kažką padaryt. Tobulėti reikia skant smile.gif
Atsakyti
labai originalu smile.gif
Atsakyti
tikras menas smile.gif
Atsakyti
Labai gražu ir originalu-gal galit pakomentuoti, iš ko šis darbas padarytas 4u.gif
Atsakyti
tos mėlynos detalės tai yra iš organinio stiklo išpjaustyta ir aplydyta, dėl to aplydymo tai paviršius labai įdomią tekstūrą įgavo. Ir ant viršaus yra prikniedyta žalvario skarda. Jos krašteliai irgi aplydyti. Ant tos skardos tai suktos plonos vielutės ornamentai prilituoti, foninis filigranas ta technika vadinasi. Šiaip filigranas labai sena ir graži technika. Bet kiek man teko domėtis filigranu ir kiek esu ieškojusi internete filigrano pavyzdžių, tai visi filigrano darbai būna tokie gana senobiniai. Na aš pagalvojau, kad būtų visai įdomu šią techniką paderinti su kokia šiuolaikiška netradicine medžiaga, juolab, kad dar nesu niekur mačiusi filigrano darbų derintų su organiniu stiklu. Apskritai organinis stiklas labai plastiška medžiaga, labai mėgstu šią medžiagą, nes ten yra neišsemiama formų ir spalvų įvairovė.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 13, 18:16)
Labai kūrybingos visos čia. Tikrai labai originalių darbų yra. Ir aš va parodysiu savo tikriausiai labiausiai pavykusį ir sudėtingiausią darbelį. Baigiamajam šitą dariau.
vi.jpg][img]

Oho bigsmile.gif wub.gif Tai bent gražumas darbelio, labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suveltos Avys: 19 rugsėjo 2011 - 11:06