Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sage i plaukus (kanzachi gele)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano naujieji kvilingo auskariukai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tortusiukas @ 2011 10 26, 23:39)
Mano naujieji kvilingo auskariukai  4u.gif

Labai grazus, ypac pirmieji wub.gif O jus juos kuom nors lakuojat ar kaip ? Visgi popierius nelabai patvari medziaga g.gif
Atsakyti
Jau nespėju visų ir girt doh.gif
Uošvienės kojinės super thumbup.gif , atsimenu, kažką panašaus buvo užėjusi mada dar tarybiniais laikais nešiot, esu sau mezgus su mašina.
Tortusiuk, auskarai iš koto verčiantys wub.gif
Ežiukas rudenėlio šventei gražuolis drinks_cheers.gif Na ir fantazijos turit thumbup.gif Kaip aš kankindavausi, kai reikdavo į darželį ką nors tokio nešt... doh.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras, man irgi kankyne kai rekedavo kazka sugalvoti, o dabar su didziaja panele abi kartu susedame, pasitariame ir gaunasi kazkoks rezultatas, kaip si karta - eziukas smile.gif

Auskarai tai super atrodo, tik man baisu tokius nesioti, o jeigu i kokia bala nutruktu, ar siaip kur prie vandens, juk jie istirptu? O gal ne?
Atsakyti
Na, merginos vioso saunuoles thumbup.gif Darbeliai visu silti, padaryti su meile, ka cia ir bepridursi wub.gif

O as siunu, siunu lotuliukas.gif Ir sustot negaliu doh.gif

Ryski, silta, patogi liemene.

user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms labai už pagyras 4u.gif
Taip, auskariukai iš popieriaus, bet patikėkite manimi, jie yra tvirtesni nei jūs manote. Jei įkristų į balą jie tikrai ne taip greitai sudrėktų, nes vis tik yra pora kartų padengti laku iš visų pusių, kuris juos izoliuoja nuo drėgmės. O tvirti gaunasi dar ir ne dėl nulakavimo, bet ir nuo klijų (kurie kaip žinote stingdami gaunasi kieti) bei kitų specialių apsaugų, na čia jau technologija... smile.gif Pati juos sėkmingai nešioju, ir užkliūnu, ir nukrenta, ir vaikas pačiumpa, be abejo, tai ne metalas, bet ir ne trapūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 10 27, 09:46)
O as siunu, siunu  lotuliukas.gif Ir sustot negaliu  doh.gif

Man labai patinka. Labai norėčiau tokios. wub.gif
Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 10 27, 10:46)
Na, merginos vioso saunuoles  thumbup.gif Darbeliai visu silti, padaryti su meile, ka cia ir bepridursi  wub.gif

O as siunu, siunu  lotuliukas.gif Ir sustot negaliu  doh.gif

Liemene nuostabi thumbup.gif Ir spalva super madinga 4u.gif
Daiva, o as cia floristika uzsiemiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2011 10 31, 10:54)
o as cia floristika uzsiemiau smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif o kur naudosit ax.gif
Atsakyti
mano labai ilgai laukęs darbas, kol jį pabaigsiu...
user posted image
Atsakyti
masiania,
labai grazus vainikas, originali ideja.
Atsakyti