Sveikutės, pasidalinsiu ir aš savo receptu..
Iš tikrujų tai čia labiau mano vaiko receptas, nes jis pas mane nevalgus tai čia vienas mėgstamiausių patiekalų

Taigi reikės:
*
"Soft tortilla"*fermentinis sūris
*pomidorai
*
"Vilniaus" pikantiškas padažas*
Tepamas varškės sūrelis (man labiausiai patinka su svogunu ir prieskoniais)
*Prieskoniai pagal skonį: bazilikas, krapai ir pan.
*Dantų krapštukų (as šiaip medinių smeigtukų).
(kad būtų paprasčiau, tortilom, padažui ir varškei įdėjau nuorodas

)
Eiga:
1. Ant tortilos tepame vilniaus padažą; dedame kubeliais supjaustytą sūrį, pomidorą; šaukšteliu kabiname ir dedame varškytę, apibarstom žolelėm (prieskoniais)

2.Visą šitą "grožį" susukame ir persmeigiame krapštuku.

3.Dedame į "buterbrodinę". Kepame kol apskrus.

4.Išėmę nepuolame valgyt, nes išsilydęs sūris labai karštas


Šalia labai tinka puodelis kapučino

Skanaus