[quote=arune,2010 09 21, 12:17]
[quote=A. Oželis,2010 09 21, 11:07]
apie sultis po du šaukštus.
Tai J. Ruolios nurodymai iš pirmų lūpų. Buvau pas jį ne kartą, visą laik akcentavo tas sultis. Tai kuo tikėti? Vienas taip, kitas anaip, kol randi savo kelią, daug išbandai. O jūsų nuomonė apie Malovičko? Vienam šarlatanas, kitam - gelbėtojas. Draugė mano su nuline - pirma st. , atsisakė tradicinio gydymo, nėrė į Malovičko teoriją, ir kas tiesa, tai tiesa - augliuko po metų nebuvo stebima. Nuvažiavus į Santariškes po metų, gydytojai klausė "kuom gydeisi?". Tiesa ta, kad pradėjus įprastai maitintis, liga grįžo su aukštesne st.
[/quote]
Su I stadija nereikalingas joks Molovičko.Draugei padarė operaciją ir tuo viskas baigėsi.Jau 6 metai kaip sveika.Nebuvo taikytas joks kitas gydymas.
O
su didesne stadija, Molovičko tikrai padės nukeliauti į anapus.Pasiskaitykit jo knygas.Tai įvairiausių autorių, įvairiausių laikotarpių straipsnių, paneigiančių vienas kitą kratinys.
Ir pono A. Oželio studija užsiciklino ant kruopų ir sulčių.
It dar neatsakė A. Oželis iš kur jis žinių semiasi.Kodėl?
Dar kartą pabrėžiu, kad kruopų dietos
laikausi kartą per ketvirtį, o jei neištveriu , tai gaunasi net ne 12-ka dienų , o 8.Ir tai ne tiek vėžio gydymui, kiek toksinų valymui.Tai ypač pajutau, kai laikiausi iškart po paskutinės chemo.Pojūtis buvo stulbinamai akivaizdus.Dabar kai jau metai po remisijos, po kruopų dietos jau nejutau beveik jokių pojūčių.O
kiekvieną dieną aš nevalgau kruopų.Jos man per tas dietas akis išgraužia.
O suleidus chemo , man suerzinamas skrandis , kepenys, todėl prie geriausių norų valgau tik lengvą maistą, kartais ir kruopas, tik normaliai išvirtas.
Dideli kiekiai sulčių , o jos visos išskyrus morkas, yra rūgščios ,taip pat užerzina skrandį.Kada skrandyje neužsilaiko maistas ,išgerti vos ne litrą sulčių, bent mane užgraužtų rėmuo.Burokėlių sultis išvemtum vos paragavus.
Sveikieji rūpinasi , kad po chemo valgytum.Jei žinotumėte kokia tai sunki prievolė, kai maistas neturi skonio ir nuo jo pykina.
Tarp kitko visi gyvūnai sirgdami neėda.
Ir aš nesakau , kad badaukit.Valgykit visko ko tuo metu norit.
Neišsigydysi vėžio vien maistu, nei kruopomis , nei sultimis .Tai irgi mano nuomonė.
Bet kokio
vienarūšio maisto dideli kiekiai man atrodo negerai.Atsižvelkite į užterštumą.Tos pačios daržovės ir vaisiai ar tokie kokie buvo prieš 50 metų.Jei jau gauti trašų , chemikalų ir kitokių pagardų , tai iš visko po truputi.
A. Oželio rašo, kad chemo greit pasišalina.Nė velnio ji greit nepasišalina.Irgi kalbu už save.Kitiems gal kitaip.Užtirpę kojų pirštai neatsigauna jau visi metai.Maistą tenka rinktis atsargiau , nei prieš ligą.
Dar kartą sakau, kad rašau tik apie savo patirtį.Per 5 is metus ji tokia.
Ir niekam aš jos neperšu.Gink Dieve nedarykit to vieni namuose.
Linkiu greičiau pasveikti