QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 10 23, 00:32)
Tai kad va niekaip nerandu priezasties. Gal sakau ta Spelta kokios itakos turi,kad man ji nepakyla arba pakyla ir nukrenta. Bet paskaiciau dar,kad ir kambario temperatura kazkiek itakoja sekminga kepima, tai pas mus salta namuose,atseit tada pries tai reik pasildyt ta duonkepe,bet kaip neparasyta. Nes nebezinau ka itart. O kokias mieles dedat?Sausas?Ir ant miltu?O su kokia programa kepat?nes bandziau ir 1 ir 3 ir baltai duonai skirta.
Hm, įdomi situacija pas jus

Šiaip viską darot lyg ir teisingai. Dėkit pradžioj skystus produktus, tada miltus, o pabaigoje sausas mieles. Bandykit jų pusę šaukštelio mažiau dėt. Kepkit 1 programa. Minkant žiūrėkit, kokia tešla darosi. Turi gautis gražus rutuliukas. Pačiupinėkite, jei labai limpa, tada dar miltų šiek tiek įdėkite


