QUOTE(Margareta @ 2010 09 12, 22:04)
o kokie tie grudai skaldyti? kvieciai, rugiai? ir kur tokiu gaunat?
ČIA
QUOTE(egute @ 2010 09 13, 08:41)
Labukas
gal kuri pasidalins savo žiniomis

yra skirtingū salyklų... visad naudojau Fermentuotą skrudintą ruginį SALYKLĄ bet žiūriu kad yra ir kitokių: Kvietinis nefermentuotas SALYKLAS, Ruginis nefermentuotas SALYKLAS.
Sakykite kuo skiriasi jie? kuris labiausiai suteikia tamsumo duonai?
Unikali, tik Lietuvoje kepama sodrios spalvos ruginė duona, pasižymi nuostabiu aromatu ir išskirtiniu skoniu. Tokias savybes duonai suteikia gamybos technologijoje naudojamas natūralus ruginis fermentuotas salyklas.
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.