Laba, visoms kepėjėlėms
Tikiuosi, priimsit į savo gretas

Duonytę jau keletą mėnesių kepu. Kepu kvietinę ir ruginę tik su raugu ir tik orkaitėje, bet vat bėda, kad ne visada gaunasi......
Ir nžn, ar čia miltai kalti, ar kepėja

Nes pastaruoju metu nuadoju neekstrinius kvietinius miltus. Ir su kildinimu sunkoka, kai orai atšalo. Kildinu 4 val maždaug 30-40 laipsnių orkaitėje, apačioje įstačiusi skardą su vandenuku. Arba į didesnį indą pilu verdantį vandenį ir į jį dedu formą su tešla, dar pridengiu formą popieriumi. duonelę iš 500g miltų kepu kiek daugiau nei valandą. Bet ji man paskutiniu metu gaunasi tokia pašlapiavusi vietom, kaip kažkuri jau rašė, tokia besivelianti.....
Gal kuri galėtų pasakyt, kur klaidas darau????
Papildyta:
QUOTE(jolanka @ 2010 09 20, 14:47)
Smagus tokie pokalbiai
As uzsiprasiau jusu knygos, tam puslapy, kur nuoroda buvo. Parasiau savo el.pasta. laaabai noreciau ja isigyti
chmm, labai suintrigavo, apie kokią čia knygą kalbate?????