Pasigriebiau vakar nuo lentynos Pullman'ą, nes dar neatvežė naujų knygų. Tos, kurios skaitėt, dar jau skelkit, kuo patiko/nepatiko šita knyga? Kaip jau anksčiau minėjau, mačiau filmą, nelabai stebuklingas pasirodė, tai vakar porą skyrių perskaičius, nelabai ir knyga kabina, įtariu, kad ramiai į lentynėlę šita rašliava grįš

Sorceress, prieš keletą dienų jau buvo pora komentarų ir abiejų pusių. Man patiko. Filmas tai tikrai nieko ypatingo, o vat knygos rimtesnės. Savotiškos. Kažkodėl atrodo, kad tau gali nepatikti.
Šiaip, apie filmus pagal knygas tai tik žvaigždžių dulkės patiko. O pats didžiausias nusivylimas buvo U. Le Guin "Žemjūrės" ekranizacija ir anime. Baisiau ir negalėjo būti.
Šiaip, apie filmus pagal knygas tai tik žvaigždžių dulkės patiko. O pats didžiausias nusivylimas buvo U. Le Guin "Žemjūrės" ekranizacija ir anime. Baisiau ir negalėjo būti.
Man Pullman'as nepatiko. Pirma dar kaip ir nieko, nu bet kuo toliau tuo labiau manes tos knygos nervavo. Bet va kitom mergiotem patiko. Taigi tikriausiai reiks paciai paskaiyti ir paciai susidaryti savo nuomone

QUOTE(Gi @ 2011 05 04, 17:29)
Sorceress, prieš keletą dienų jau buvo pora komentarų ir abiejų pusių.
Komentarai buvo tokie, kad arba patiko, arba nepatiko, o aš norėjau tiksliau užklausti, persiprašau, jeigu neaiškiai paklausiau

QUOTE(Sorceress @ 2011 05 04, 10:55)
Komentarai buvo tokie, kad arba patiko, arba nepatiko, o aš norėjau tiksliau užklausti, persiprašau, jeigu neaiškiai paklausiau
Kas būtent gerai/blogai šitoj serijoj. Ar siužetas per skystas, personažai neišvystyti, ar ateistinės idėjos trukdė ir t.t. Bet ne esmė dabar jau, bandysiu skaityt, žiūrėsiu, kas ten per ateistinis stebuklas, kad davatkos sukilę tuntais buvo 

Man ateistine idejos nekliude, idomi netgi labai ta mintis pasirode apie zmogu ir jo gyvuna (siela) kuri yra matoma, su kuria gali kalbeti, kuri yra tavo tikra sio zodzio prasme fizine tasa. Bet man zinok nepatiko kai kurie siuzeto vingiai (nuobodus ir neisbaigti), nepatiko kai kurie veikejai (vienapusiai tokie pasirode), kai kurios idejos ar filosifijos nebuvo normaliai atskleistos... Nu nezinau, kuo toliau jis ten rase, tuo labiau man nesamone kvepejo. Man gal netgi pasirode, kad jis rase labiau del soko afekto ir tiek....
Perskaiciau "Mesijas valo diska" abi dalis vakar. Aciu
Visai nieko. Siandien dar karta sugrauziau "Ne drakonu metas". Ech.. gera fantastika.
Siaip knygas labiau vertinu nei filmus, bet "Zvaigzdziu dulkiu" istorija labiau patiko kaip filmas. Laimingesne pabaiga
Gal kas turit kompe ka nors angliskai paskaityt apie vampyrus ar pabaisas? Norisi kazko romantisko

Siaip knygas labiau vertinu nei filmus, bet "Zvaigzdziu dulkiu" istorija labiau patiko kaip filmas. Laimingesne pabaiga

Gal kas turit kompe ka nors angliskai paskaityt apie vampyrus ar pabaisas? Norisi kazko romantisko

QUOTE(Dviveide @ 2011 05 04, 11:20)

nea deja nieko kompe neturiu. Nelabai megstu per kompa skaityti.
Aš irgi kompe neskaitau, nes kaina vos ne ta pati, kiek ir popierinės knygos, tai renkuosi tikras knygas - taip smagiau

QUOTE(Inevitable @ 2011 05 04, 03:38)
Ar naudojat skaitytuva? Popierine knyga nepalyginamai maloniau bet kad jau tokios aplinkybes, ka darysi
Dar daug laiko ne namie praleidziu,autobuse,metro etc,o koki Eragona tai nelabai patogu nesiotis 

Uzprasiau MB, kad gimtadieniui man padovanotu, nes daug knygu susikaupe, kurias galeciau skaityti per kompa

Sorceress, man Pullmano knyga idomi savo struktura, fantazija ir veikejai labai mieli, o jau koks geris tureti savo isdykusia sielos pus visada salia. Ir meiles istorija labai ryski. Zodziu, man sitoj knygoje nieko netruko, buvo ir veiksmo, itampos ir meiles (o ateistines idejos netrukde, praleidau pro ausis ir tiek:)

As tai zinokit visiems tikrai parekomenduociau e-skaitytuvus.
As turiu Kindle ir pazistu nemenka buri zmoniu, kurie irgi turi ji. Neturiu nieko blogo pasakyti apie ji. Ir akys nepavargsta, ir patogus laikyti, ir vietos daug neuzima, ir kartais daug pigiau (ir nemazai uz dyka) knygas gali rast.
Mano kirpeja turi kitos kompanijos e-skaitytuva - Nook vadinasi, per Barnes & Noble knygynu tinkla ten perkasi ji knygas. Ji irgi patenkinta savo aparatu. Naujausios kartos e-readeris tai isivos ciotkas tenai, spalvotai rodo. Tai skaityti visokius zurnalus ir knygas su iliustracijom daug smagiau per toki.
Nieko nepazistu, kad turi Sony, bet net neabejoju, kad irgi geras dalykas.
iPad'as dabar turi Kindle, tai kadangi iPad'as vistik nera toooooks jau brangus zaisliukas, as dabar netgi pagalvociau apie pirkima iPad'o + Kindle kartu
As turiu Kindle ir pazistu nemenka buri zmoniu, kurie irgi turi ji. Neturiu nieko blogo pasakyti apie ji. Ir akys nepavargsta, ir patogus laikyti, ir vietos daug neuzima, ir kartais daug pigiau (ir nemazai uz dyka) knygas gali rast.
Mano kirpeja turi kitos kompanijos e-skaitytuva - Nook vadinasi, per Barnes & Noble knygynu tinkla ten perkasi ji knygas. Ji irgi patenkinta savo aparatu. Naujausios kartos e-readeris tai isivos ciotkas tenai, spalvotai rodo. Tai skaityti visokius zurnalus ir knygas su iliustracijom daug smagiau per toki.
Nieko nepazistu, kad turi Sony, bet net neabejoju, kad irgi geras dalykas.
iPad'as dabar turi Kindle, tai kadangi iPad'as vistik nera toooooks jau brangus zaisliukas, as dabar netgi pagalvociau apie pirkima iPad'o + Kindle kartu

Neerzykit, laabai noriu e-reader'io, ale nenusimato kol kas
. Gal kas keis ir dėvėtą parduotų papigiai?
Sorceress, dabar aiškiau, nesupratau ko klausi. Aš zis nuomonei pritarčiau - veikėjai įdomūs, pati mintis irgi įdomi, nematyta dar. Aš kaip laisvamanė, tai man ta mintis tokia įdomi pasirodė.
Norintys e-knygų įvardinkit tiksliau kas tai būt. Nes biblioteką susirinkusi turiu nemažą, bet kai kurias tryniau lauk, nes nesudomino. Šiaip, viskas beveik mėtosi nete, ypač kas naudojasi torrent'ais - galima labai ir labai daug rasti.

Sorceress, dabar aiškiau, nesupratau ko klausi. Aš zis nuomonei pritarčiau - veikėjai įdomūs, pati mintis irgi įdomi, nematyta dar. Aš kaip laisvamanė, tai man ta mintis tokia įdomi pasirodė.
Norintys e-knygų įvardinkit tiksliau kas tai būt. Nes biblioteką susirinkusi turiu nemažą, bet kai kurias tryniau lauk, nes nesudomino. Šiaip, viskas beveik mėtosi nete, ypač kas naudojasi torrent'ais - galima labai ir labai daug rasti.
QUOTE(Gi @ 2011 05 05, 15:55)
Šiaip, viskas beveik mėtosi nete, ypač kas naudojasi torrent'ais - galima labai ir labai daug rasti.
Man vagystės dalykas nepriimtinas