Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Stusia, aš kai skaičiau, tai man naujausios knygos vos pora mėnesių teko laukt, tai nieko nepamiršau hihihi.gif, bet jaučia širdis, kad prieš "Clockwork Prince" reiks suskaityt "Clockwork Angel" iš naujo, nes neatsimenu visai nieko doh.gif

Šiuo metu mane apsėdus neskaitymo banga, Haris Poteris ant staliuko prie lovos jau trečia savaitė voliojasi, o progresas nulinis. Gėda blush2.gif
Atsakyti
O as matai tas knygas skaiciau tikriausiai pries pora metu g.gif tai zinok tikrai viskas pasimirso. Ir net jeigu kalbanat apie Clockwork Angel, tai va jau kazkaip ziuriu kad irgi sunku su detalem doh.gif Kazkokia skleroze jau pas mane tongue.gif
Buna buna, kad neskaitadieniai uzeina, ypac kai visokie kitokie dalykai vyksta gyvenime.

O as taves jau klausiau del Hunger Games? Ar skaitet kas nors? Kokie ispudziai?
Perskaiciau gal tik kokius 10 psl, kol kas nelabai itraukianti.
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 08 10, 18:02)
O as matai tas knygas skaiciau tikriausiai pries pora metu g.gif tai zinok tikrai viskas pasimirso. Ir net jeigu kalbanat apie Clockwork Angel, tai va jau kazkaip ziuriu kad irgi sunku su detalem doh.gif Kazkokia skleroze jau pas mane tongue.gif
Buna buna, kad neskaitadieniai uzeina, ypac kai visokie kitokie dalykai vyksta gyvenime.

O as taves jau klausiau del Hunger Games? Ar skaitet kas nors? Kokie ispudziai?
Perskaiciau gal tik kokius 10 psl, kol kas nelabai itraukianti.

sveikos, nors ne manes klausiat, bet as skaiciau visas tris dalis ax.gif man sios knygos superines, ypac pirma ir antra dalys, treciai tureciau priekaistu, bet menku, manau verta skaityti sias knygas, nors zinoma, del skonio nesigincijama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 08 10, 16:02)
O as taves jau klausiau del Hunger Games?

Aha, klausei, bet aš aprašymus perskaičiau ir pamačiau, kad ne mano knygos, distopija ir miksas su sci-fi, ni ni ni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 08 10, 08:09)
sveikos, nors ne manes klausiat, bet as skaiciau visas tris dalis  ax.gif  man sios knygos superines, ypac pirma ir antra dalys, treciai tureciau priekaistu, bet menku, manau verta skaityti sias knygas, nors zinoma, del skonio nesigincijama  4u.gif

Klausiau ne tik Sorceress, visu klausiau 4u.gif Aciu uz atsakyma! Man drauge zinok lygiai ta pati sake, kad tipo pirmos 2, tai kazkas nerealaus, negalejo padeti tu knygu, o va trecia nebe taip skalndziai skaitesi, gera, bet va irgi sake kabliuku visokiu turejo jai.
Nu zodziu, bandysiu skaityti toliau, galgi viskas dar paidomes.

Sorceress, o tau visai sifi nepatinka? Tu niekada neskaitei Harry Harrison knygu? Plienines Ziurkes seriju? Man tai tikriausiai viena is geriausiu sifi seriju buvo.
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 08 10, 17:52)
Sorceress, o tau visai sifi nepatinka?

Aga, visai visai ir labai blush2.gif Vienas nemėgstamiausių esamų literatūros ir filmų žanrų.

Kad jau apie sci fi užsikabliavom, ar skaitėt kas "Ender's Game". Brangiausias dovanų gavo, tai sako paklausk savo mergų ar ką nors pakomentuot gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 08 10, 10:45)
Aga, visai visai ir labai blush2.gif Vienas nemėgstamiausių esamų literatūros ir filmų žanrų.

Kad jau apie sci fi užsikabliavom, ar skaitėt kas "Ender's Game". Brangiausias dovanų gavo, tai sako paklausk savo mergų ar ką nors pakomentuot gali biggrin.gif

Eina sau, megsti fantazy bet viena is nemegstamiausiu zanru yra sifi. Na bet skoniams nesuvadovausi, arba patinka ar ne.
O Ender's game, neesu skaiciusi, istikro net autoriaus vardo neesu girdejusi. Bet va pasiskaiciau apie knyga, tai visai idomi tokia pasirode. Kai jis ja perskaitys parasyk poto kaip jam patiko.
Atsakyti
Laba diena fantastikos myletojos/ai

Nutile cia visiskai, ka veikiat? Ka skaitot?

As stai ant dienu pabaigiau Hunger Games trilogija... Ai zinokit net ir nezinau. Pirma knyga labai neblogai susiskaite, antra irgi tokia visa itraukianti, o va trecia tai polete buvo. Didziausias nusivylimas buvo del pagrindines mergaites - jokios evoliucijos, jokio augimo. Toks vienmatis veikejas is jos gavosi... Net ir su visom tom emocijom, su visais isgyvenimas, nelabai itraukianti jinai buvo...

Laukia manes dabar G.Del Toro Strain, keiciu teip sakant pavaras ir visai i kita fantastikos sfera bandysiu eiti tongue.gif
Atsakyti
Aš vakar "damušiau" The Hidden, paskutinę The Hollow triologijos knygą ir kažkaip nežinau, silpniausia iš visų trijų rašliavų pasirodė, norėjosi kažkokio ojojojojoi galo, o gavosi nelabai kas. Šiaip reikalas neblogas, bet jeigu pirmos dvi knygos super buvo, tai šita labai vidutinė, bet nesigailiu suskaičius.

Dabar nusigriebiau "The Spook's Apprentice" knygą, nelabai suprantu ar ten vaikams skirta ar paaugliam, bet kadangi pigiau grybų kainavo, tai, jeigu ir brudas bus, nelabai daug prarasiu hihihi.gif

Laukiu nesulaukiu "Clockwork Prince" gruodžio 1-mą, tada tai jau skaitysiu biggrin.gif Stusia, pas jus, jaučiu, 100 metų anksčiau pasirodys visas reikalas, ane? Pavydas jama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 09 22, 09:00)
Aš vakar "damušiau" The Hidden, paskutinę The Hollow triologijos knygą ir kažkaip nežinau, silpniausia iš visų trijų rašliavų pasirodė, norėjosi kažkokio ojojojojoi galo, o gavosi nelabai kas. Šiaip reikalas neblogas, bet jeigu pirmos dvi knygos super buvo, tai šita labai vidutinė, bet nesigailiu suskaičius.

Laukiu nesulaukiu "Clockwork Prince" gruodžio 1-mą, tada tai jau skaitysiu biggrin.gif Stusia, pas jus, jaučiu, 100 metų anksčiau pasirodys visas reikalas, ane? Pavydas jama tongue.gif

NU va labai panasus ir tavo atsiliepimai apie Hidden, pirmos knygos neblogos, o pabaiga silpna doh.gif
O kas liecia Clockwork Prince, tai baik tu, pas mus ji neiseis iki Gruodzio 6 d. Taigi rodosi, kad jus ja gausite daug anksciau nei mes verysad.gif doh.gif
Atsakyti
labukas,gal galetute rekomenduoti kokia nuotykiu-fantastine(arba nevisai reale knyga) arba ne banalia romantine?
Atsakyti
Sveika, iš fantastinių siūlyčiau Žiedų valdovą.Iš romantinių Džeinę Eir, Quo Vadis mirksiukas.gif
Atsakyti