Laba visoms 
Jungiuosi prie Jūsų ir aš su savo "šedevrais"
. Kadangi senai seku šią temukę, taigi prisikaupė darbukų, kuriuos senai išdovanojau, bet turiu nuotraukytes, kurias galit pamatyt paspaudę "SavaMenė".
Šiuo meu atnaujinu pintą krepšiuką, neužilgo įkelsiu nuotraukytę pažiūrėsit kaip pavyko

Šiuo meu atnaujinu pintą krepšiuką, neužilgo įkelsiu nuotraukytę pažiūrėsit kaip pavyko

Inga-Monika, labai faini mieli darbeliai
sauniai pasidarbavai
Vedda, labai patiko kede

Vedda, labai patiko kede

QUOTE(otema @ 2010 09 22, 10:58)
Laba visoms 
. Kadangi senai seku šią temukę, taigi prisikaupė darbukų, kuriuos senai išdovanojau, bet turiu nuotraukytes, kurias galit pamatyt paspaudę "SavaMenė".

padėklas (14) labai patiko

dėžutei su rožėm (21) kažko trūksta

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 09:10)
linella pirma klijuoju servetėlę raukšlėdama, po to duodu išdžiūti ir nudažau pirmaja spalva kur vėliau sendinsis. tada vienkomponentis ir antra spalva dažų.. tai tokia va paslaptis.. labai įdomiai gaunasi.. tik per foto taip nesimato.. dar mano fotikas pagedęs tai šešėlius meta ir taip gerai nesimato kaip norėtusi..
Cukraus pudra - taip spauzdinti dalinuosi neblogu puslapiuku
http://vnwallpapers.com/tag/paint
Cukraus pudra - taip spauzdinti dalinuosi neblogu puslapiuku

http://vnwallpapers.com/tag/paint
aciu labai, nes lyg kazkur ir buvau skaiciusi, kad taip imanoma, bet nebandziau... bet kaip sakant niekada ne velu... bandysim

Otema, daug darbeliu patiko
, kai kuriom gal kas ko truksta
bet cia jau skonio reikalas
bet neimanoma nepastebeti kad labai tavrkingai ir kruopsciai dirbi

bet neimanoma nepastebeti kad labai tavrkingai ir kruopsciai dirbi

Inga-Monika, labai skirtingo stiliaus tavo darbeliai. Tai yra pgl usakymus daromi, ar tavo stilius toks platus

Man grazus pirma su rykliu, su suniukais, sepetys ir su aguonom dezute.
sakyčiau platus stilius.. iš nieko ir visko galiu viską padaryti.. ir mezgu ir veliu ir lipdau ir dekupažinu..
necituokit su nuotraukomis, gausit pylos nuo valdzios

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 11:26)
sakyčiau platus stilius.. iš nieko ir visko galiu viską padaryti.. ir mezgu ir veliu ir lipdau ir dekupažinu..
labai grazu ir tikra saunuole..... man dar toli iki taves, nors jau draugai sako, kad esu barbe devyndarbe