Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

user posted image
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
Jungiuosi prie Jūsų ir aš su savo "šedevrais" ax.gif . Kadangi senai seku šią temukę, taigi prisikaupė darbukų, kuriuos senai išdovanojau, bet turiu nuotraukytes, kurias galit pamatyt paspaudę "SavaMenė".
Šiuo meu atnaujinu pintą krepšiuką, neužilgo įkelsiu nuotraukytę pažiūrėsit kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
Inga-Monika, labai faini mieli darbeliai thumbup.gif sauniai pasidarbavai mirksiukas.gif
Vedda, labai patiko kede wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otema @ 2010 09 22, 10:58)
Laba visoms smile.gif
Jungiuosi prie Jūsų ir aš su savo "šedevrais" ax.gif . Kadangi senai seku šią temukę, taigi prisikaupė darbukų, kuriuos senai išdovanojau, bet turiu nuotraukytes, kurias galit pamatyt paspaudę "SavaMenė".
Šiuo meu atnaujinu pintą krepšiuką, neužilgo įkelsiu nuotraukytę pažiūrėsit kaip pavyko smile.gif

padėklas (14) labai patiko thumbup.gif
dėžutei su rožėm (21) kažko trūksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 22 rugsėjo 2010 - 10:01
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 09:10)
linella pirma klijuoju servetėlę raukšlėdama, po to duodu išdžiūti ir nudažau pirmaja spalva kur vėliau sendinsis. tada vienkomponentis ir antra spalva dažų.. tai tokia va paslaptis.. labai įdomiai gaunasi.. tik per foto taip nesimato.. dar mano fotikas pagedęs tai šešėlius meta ir taip gerai nesimato kaip norėtusi..
Cukraus pudra - taip spauzdinti dalinuosi neblogu puslapiuku smile.gif
http://vnwallpapers.com/tag/paint

aciu labai, nes lyg kazkur ir buvau skaiciusi, kad taip imanoma, bet nebandziau... bet kaip sakant niekada ne velu... bandysim smile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Otema, daug darbeliu patiko wub.gif , kai kuriom gal kas ko truksta g.gif bet cia jau skonio reikalas 4u.gif
bet neimanoma nepastebeti kad labai tavrkingai ir kruopsciai dirbi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

Inga-Monika, labai skirtingo stiliaus tavo darbeliai. Tai yra pgl usakymus daromi, ar tavo stilius toks platus biggrin.gif biggrin.gif
Man grazus pirma su rykliu, su suniukais, sepetys ir su aguonom dezute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 rugsėjo 2010 - 10:42
sakyčiau platus stilius.. iš nieko ir visko galiu viską padaryti.. ir mezgu ir veliu ir lipdau ir dekupažinu..
Atsakyti
necituokit su nuotraukomis, gausit pylos nuo valdzios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 11:26)
sakyčiau platus stilius.. iš nieko ir visko galiu viską padaryti.. ir mezgu ir veliu ir lipdau ir dekupažinu..

labai grazu ir tikra saunuole..... man dar toli iki taves, nors jau draugai sako, kad esu barbe devyndarbe biggrin.gif
Atsakyti