Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

o man siaip labai labai labai grazus remelis.. tik truputuka nusibode tie motyvai.. jei krikstynos tai butinai si servetele.. rolleyes.gif
bet atlikimas tai tobulas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 28, 19:44)
o man siaip labai labai labai grazus remelis.. tik truputuka nusibode tie motyvai.. jei krikstynos tai butinai si servetele..  rolleyes.gif
bet atlikimas tai tobulas  4u.gif

Mums nusibodę, o kas užsako, tam tai vienas kitas darbelis ar net vienintelis. Bet motyvas tai vertas dėmesio, nesakykite smile.gif Man asmeniškai garažus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 28 rugsėjo 2010 - 19:49
niekas nesiginčija smile.gif ir motyvas gražus ir atlikimas tobulas smile.gif
užsakovui tai taip, vienintelis.. viskas suprantama... tik sakau, kaip krikštynoms tai tie batukai ir barškutis smile.gif visiems jie patinka.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 28, 14:43)
o kuteliai pirktiniai, nepaslaptis galiu išduoti kur jų yra, jei kam reikia smile.gif

Kur?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 28, 21:48)

Kaune: "TO ir TO", "Kaivida" ir panasiose parduotuvese wink.gif
Atsakyti
Klaipėdoje: paruotuvėj "Vėjo verpstė" ir Vėtrunges pasaže.. wink.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 09 24, 20:06-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 09 24, 20:06)
idedu ir as savo mena,nepykit,kad nelabai apvalytas,dziuvo lakas,nenorejau perdaug lysti blush2.gif user posted image

nesuprantu koks tikslas deti apterliota darba blink.gif , cia is to skubejimo pasirodyti ar kaip? Grazus estetiskas pateikimas visai kitaip ziurisi ir vertinasi nei terla kazkokia g.gif

Pasmalsavau daugeli paskutiniu puslapiuku ax.gif

Sobieska kaip visada spausdintuvas tavo nerealus bigsmile.gif , grazios sodrios spalvos jo 4u.gif , kalediniai bumbolai mano akiai gerokai apkrauti tom asarom ir nelabai ju ten reikejo g.gif , pirmas katinelis pakvipo rafinuotumu, aksomu bet va jau antras nelabai schmoll.gif , melynasis nieko jei ne tos asaros g.gif

Inga- Monika tikrai daug graziu, kruopsciu ir skoningu darbeliu 4u.gif

Campari darbeliai "islaikyti", labai kruopstus ir be galo subtilus wub.gif remeliai suzavejo paprastumu 4u.gif

Dziuga tu esi nereali wub.gif viskas ka darai yra super thumbup.gif daznai paslampineju tavo temukeje lotuliukas.gif negaliu atsiziureti tavo "tapytu" dekupazu 4u.gif

Papildyta:
Jenifer galetum arciau pritraukti savuosius bumbolelius rolleyes.gif as juos dar geriau noreciau apcekavinti lotuliukas.gif , paskutiniai du tikrai "kalediniai" prabangus wub.gif
Atsakyti
Ingusia31...pavydi liezuvis.gif ...pacios ne ka prastesnis spausdintuvas buvo biggrin.gif ...o melynojo asaros kaip ir i tema buvo...kas lieka snaigems uztiskus ant stiklo, ar kartais ne laseliai...man rods pasaku knygos turetu but netoliese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugsėjo 2010 - 23:05
QUOTE(sobieska @ 2010 09 29, 00:02)
Ingusia31...pavydi liezuvis.gif ...pacios ne ka prastesnis spausdintuvas buvo biggrin.gif ...o melynojo asaros kaip ir i tema buvo...kas lieka snaigems uztiskus ant stiklo, ar kartais ne laseliai...man rods pasaku knygos turetu but netoliese biggrin.gif

Oi mano butu toks geras kaip taviskis tai per 4 dekupazavimo metus tikrai ne 4 paveikslelius buciau atvariusi, o serijom istisom bigsmile.gif Mano vargsiukas rasalinis, tai tik nuotraukom vos tinkamas unsure.gif Gal nori keistis nes tikrai PAVYDZIU tau spausdintuvo gero blush2.gif

Na jau, na jau... nuo snaigiu TOOOOKIO dydzio asaros ir taip tirstai kaip vaskas nubege bigsmile.gif , tai gal krusa ten krito tada g.gif Nepakenti kritikos visai lotuliukas.gif aiskiu saldzios liaupses smagiau mirksiukas.gif bet cia jau ne man tokie saldesiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 09 29, 00:13)

... blink.gif o tu matei nors kruopelyte inirsio...

Ir spausdintuvas ne mano...neturiu babkiu ipirkt geram...nors apie ka mes cia irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2010 09 28, 23:13)

Tose parduotuvese kutusu kainos ziauriai kanda...reikia vilniskiu prasytis pagalbon, va ten tai kutusiukai "pa pigiai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugsėjo 2010 - 23:17
Ne į temą, bet apie kutukus. Vakar Kaune urmo bazėj mačiau. Pora 3 Lt. Čia daug ar mažai? g.gif

Jeniffer, dėžutė su dama – nuostabi. Antroji, tiesiog ne mano skonio.
Sobieska, anų senoviškų burbulų ( thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ), kur man labai patiko, katinukai nenurungia biggrin.gif
Inga-Monika, tavo skirtukai – labai dailūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita mama: 29 rugsėjo 2010 - 07:22
QUOTE(Chera @ 2010 09 28, 23:13)

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 28, 23:19)
Klaipėdoje: paruotuvėj "Vėjo verpstė" ir Vėtrunges pasaže.. wink.gif smile.gif

Dėkui, bet aš vilnietė, kur Vilniuje yra tokių lobių g.gif
Atsakyti