Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(dijanute @ 2010 12 12, 20:49)
drinks_cheers.gif
Kriauklele
-masina statom prie ligonines kiek lankemes aisku buna kad vietos nera apvaziuoji rata ir vel ieskai biggrin.gif

Aciu, kazkaip keista, kad ner kur normaliai auto pastatyt, o jei gimdymas prasideda, tai ir suki ratus, arba uz para laiko, jei uzsitesia gimdymas susimoket reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 12 12, 20:27)
Laba vakara,

Norejau paklausti kai vaziuojat gimdyt i RK, kur statot automobili? Nes kiek zinau, ten labai problematiska su stovejimu doh.gif

KAi teko gulet tai nuo 14 val galima ivaziuot i teritorija ir nemokamai pasistatyt.. O jei jau nuo ryto iki 14 val tai teks pasukt ratus ir paieskot vietos.. ax.gif
Atsakyti
mano vyrukas kitaip issisuko 1k, mane isleido pakol as laukiau priimamajam, jis nuvaziavo ir pastate kazkur masina nemokamoj, pesciom atejo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 12 10, 18:14)
aisku nes pergivenu del sito vaikas bus 1 ir jokios patirties neturiu kaip ji maitint, o pusesere gimde antakalnije sakejog jai niekas nerode kaip kruti nuot tipo viska pati zinoti turejo,bet mano manymu teorija yra vienokia o praktika kitokia.

Man nerodė nei kaip maitinti, nei kaip prausti.... doh.gif
Aišku, kitos sakys "tai reikėjo paklasuti", bet... ne visko gi žinai, kad eikia klausti... pvz., kaip pagimdžius lėlytę suvystė tvirtai, ji visą naktį prie manęs taip pragulėjo, o ryte atėję sesutės pradėjo man priekaištauti, kad vaikas stipriai suvystytas, kad kepurytė galvytę nuspaudė, kad vaikas sukaitęs blink.gif doh.gif O kas man pasakė, kad reikia neužkloti, kad reikia kepurytę nuimti???...

QUOTE(Aktorė @ 2010 12 12, 13:42)
turbut zinau kuri ta sesute  smile.gif  Ar tik ne tokia apkuni pusamze?

... va va, turbūt ir man šita vaikutį padavė sutvarkiusi... o kai paklausiau, kada ir kaip maitinti, ji tik pasakė "nu pamatysi, kai norės, tada ir maitink... nu gi paprastai - duosi krūtį ir viskas" doh.gif čia, vadinasi, naujagimių sesutė doh.gif

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 12 12, 20:27)
Norejau paklausti kai vaziuojat gimdyt i RK, kur statot automobili? Nes kiek zinau, ten labai problematiska su stovejimu doh.gif

problema ten su parkavimu... verysad.gif

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 12 12, 21:11)
Aciu, kazkaip keista, kad ner kur normaliai auto pastatyt, o jei gimdymas prasideda, tai ir suki ratus, arba uz para laiko, jei uzsitesia gimdymas susimoket reikia doh.gif

Ne už parą, ten mokama nuo 8 iki 20 berods... mes vat už visą šitą laiką mokėjom, nes atvažiavom 7 ryto, o pagimdžiau 18 vakaro... doh.gif
Atsakyti
Taip,su parkavimu ten problema. Galejo kazkaip isspresti sita problema.
Gerai,kad as ten atvaziavau 12 val.nakties ir ten nebuvo ne vienos masinos,nereikejo ieskoti kur pastatyti masina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 12 14, 09:36)
Taip,su parkavimu ten problema. Galejo kazkaip isspresti sita problema.
Gerai,kad as ten atvaziavau 12 val.nakties ir ten nebuvo ne vienos masinos,nereikejo ieskoti kur pastatyti masina  thumbup.gif

tuoj išsispręs, kai persikels į kitas patalpas 4u.gif bet iš kitos pusės, prie santariškių klinikų dienom būna tikrai ne geresnė situacija, o ir aikštelės mokamos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2010 12 14, 11:48)
tuoj išsispręs, kai persikels į kitas patalpas  4u.gif  bet iš kitos pusės, prie santariškių klinikų dienom būna tikrai ne geresnė situacija, o ir aikštelės mokamos  cool.gif

Speju, kad as nespesiu, iki kol persikels i kitas patalpas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 12 12, 14:42)
turbut zinau kuri ta sesute  smile.gif  Ar tik ne tokia apkuni pusamze?

taip, ir dar su akiniais.

ten virš stalo pas tas seseles kabo darbo grafikas, išeidama iš ligoninės bandžiau nužiūrėti, kokia pavardė tos seselės, mąsčiau skundą rašyti, bet išeidama iš tos ligoninės taip džiaugiausi, kad ranka numojau.
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 12 13, 23:03)

... va va, turbūt ir man šita vaikutį padavė sutvarkiusi... o kai paklausiau, kada ir kaip maitinti, ji tik pasakė "nu pamatysi, kai norės, tada ir maitink... nu gi paprastai - duosi krūtį ir viskas" doh.gif čia, vadinasi, naujagimių sesutė doh.gif

taip, šita seselė tikrai nepersidirba doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, neapsisprendziu kur vaziuot, ar i antakalny ar i RK rolleyes.gif
Ar teisingai supratau, kad mokama palata parai 200 Lt blink.gif Ar visam buvimo laikui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2010 12 14, 15:56)
Sveikutes, neapsisprendziu kur vaziuot, ar i antakalny ar i RK  rolleyes.gif
Ar teisingai supratau, kad mokama palata parai 200 Lt  blink.gif Ar visam buvimo laikui?  4u.gif

Mano nuomone visam laikui.

Maciau RK ta rasta, tai ten apie para nieko nebuvo parasyta.
Cia juk neviesbutis, kad moket uz para 200lt.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2010 12 14, 15:56)
Ar teisingai supratau, kad mokama palata parai 200 Lt  blink.gif Ar visam buvimo laikui?  4u.gif

bent jau buvo 200 už parą.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 14, 17:41)
bent jau buvo 200 už parą.

teisingai, uz para cia tiek, ir daug maz visose ligoninese tiek kainuoja. jei uz visas dienas tik tiek kainuotu, tai visi tik ju ir noretu
Atsakyti