Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(*Svajone* @ 2010 12 21, 18:57)
matyt skirtumas yra tas ar kampinė palata,nes aš vieną kartą kai gulėjau kampinėj palatoj,tai buvo kaip ir šaltoka,ypač naktim  blush2.gif  o va kitus kartus tai labai buvo karšta  ax.gif

A6 gulejau ne kampinei palatoi ir buvo 6altoka g.gif g.gif
Atsakyti
Na, mums telo per karščius gimdyti, tai oi, tikrai šilumos netrūko biggrin.gif O jei rimtai, tai privačiose palatose yra el. radiatoriai...
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 12 21, 17:52)
Ir mes šalom  sad.gif  prieš du metus teko gulėti, tai tikrai buvo karšta, o šį kartą priešingai.

Ir man 2008 spali buvo karsta drinks_cheers.gif Nepamenu, lyg 10 palatoj gulejau, kur dusai visai arti.
O dabar net nezinau- viena pazistama gimde lapkricio pradzioj, sake karstoka g.gif
Dabar "ant dienu"gimdys kaimyne, gal aiskiau bus g.gif
Adijaliuka tai imsiu, nors gal plono miegmaisiuko pakaktu unsure.gif

O gal kuri galit pasidalinti patirtim. Man 2008m. buvo cezaris del vaikucio sedmenines pirmeigos, gal zinot, kokia praktika RK- leidzia gimdyt paciai (2 metai bus praeje), laukia veiklos ir daro cezario pjuvi, ar tiesiog planinis CP?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 12 21, 22:50)
O gal kuri galit pasidalinti patirtim. Man 2008m. buvo cezaris del vaikucio sedmenines pirmeigos, gal zinot, kokia praktika RK- leidzia gimdyt paciai (2 metai bus praeje), laukia veiklos ir daro cezario pjuvi, ar tiesiog planinis CP?

Čia mamytės aptarinėjo šį klausimą dar vasarą, tai žinau, kad buvo tokių, kurios planinius CP darėsi.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 12 21, 21:50)
Ir man 2008 spali buvo karsta drinks_cheers.gif Nepamenu, lyg  10 palatoj gulejau, kur dusai visai arti.
O dabar net nezinau- viena pazistama gimde lapkricio pradzioj, sake karstoka g.gif

su manimi viena mamyte gulejo su planiniu CP, nuo pirmo gimdymo buvo 2 metai praeje ir keli men, tai skyriaus vedeja bande ja atkalbet nuo CP ir bandyt gimdyt paciai.. O kaip ten baigesi, tai nzn, nes mane israse is ligonines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 12 21, 22:27)
Čia mamytės aptarinėjo šį klausimą dar vasarą, tai žinau, kad buvo tokių, kurios planinius CP darėsi.

g.gif tipo pacios rinkos g.gif ?
Na, man randas nelabai graziai gijo,ejau pas chirurgus, papuliaves kampas buvo, bet viduj tai nezinau kaip ten kas unsure.gif
Tiesa pasakius, jei pasiulytu CP, as ir sutikciau (gal graziau randas sugytu blush2.gif ).
Gali buti, kad dar kita savaite eisiu i RK, tai bus matyt, ka siulo g.gif O sprendzia kas? Vedeja, budintis gydytojas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 12 21, 21:50)
Ir man 2008 spali buvo karsta drinks_cheers.gif Nepamenu, lyg  10 palatoj gulejau, kur dusai visai arti.

Man buvo lygiai tas pats kaip ir tau su pirmu vaikeliu, teko daryt CP planini. O va su antru nuvykau i RK su atsidarymu 8 cm, turejau gimdyt pati, bet vaikelio sirdele pradejo stot, tai teko daryt extra CP. Bet siaip buciau gimdzius pati. Todel jei pirmas buvo CP, leidzia gimdyt, jei nesigaus, teks daryt CP.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 12 22, 11:08)
Man buvo lygiai tas pats kaip ir tau su pirmu vaikeliu, teko daryt CP planini. O va su antru nuvykau i RK su atsidarymu 8 cm, turejau gimdyt pati, bet vaikelio sirdele pradejo stot, tai teko daryt extra CP. Bet siaip buciau gimdzius pati. Todel jei pirmas buvo CP, leidzia gimdyt, jei nesigaus, teks daryt CP.

tai va, kad sako, jog daznai jei pirmas cp, antras gimdymas baigias taip pat unsure.gif Nors tiesa sakant, visoms mano pazistamoms taip ir buvo g.gif

Tai kita savaite arba iskart po nauju ir suzinosiu kazka daugiau, kaip cia bus g.gif
O pas ka gimdete vaikucius?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 12 22, 21:35)
tai va, kad sako, jog daznai jei pirmas cp, antras gimdymas baigias taip pat unsure.gif Nors tiesa sakant, visoms mano pazistamoms taip ir buvo g.gif

Tai kita savaite arba iskart po nauju ir suzinosiu kazka daugiau, kaip cia bus g.gif
O pas ka gimdete vaikucius?

Pirmas nestuke.gif baigesi planiniu CP, antras nestuke.gif pas gyd. Motiejuniene, jei neklystu. Bet viskas baiges exrta CP po gyd. konsiliumo. O jame buvo trys ar keturi gyd. Is ju ir pati vedeja Puziene, teko su ja apie tai kalbeti. Buvo didele rizika. Ir as ju nekaltinu, kad dare CP, svarbu mes su dukrele gyvos. Nors labai norejau pagimdyti pati. Visgi saremiavau 13 val. kas 5 min... Bet nieko nepakeisi...Po CP kalbejau su gyd. sake, dabar jei bus trecias nestuke.gif , bus tik planinis CP.

Sekmes tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 22 gruodžio 2010 - 23:12
QUOTE(Amelita @ 2010 12 22, 23:11)
Pirmas  nestuke.gif  baigesi planiniu CP, antras  nestuke.gif pas gyd. Motiejuniene, jei neklystu. Bet viskas baiges exrta CP po gyd. konsiliumo. O jame buvo trys ar keturi gyd. Is  ju ir pati vedeja Puziene, teko su ja apie tai kalbeti. Buvo didele rizika. Ir as ju nekaltinu, kad dare CP, svarbu mes su dukrele gyvos. Nors labai norejau pagimdyti pati. Visgi saremiavau 13 val. kas 5 min... Bet nieko nepakeisi...Po CP kalbejau su gyd. sake, dabar jei bus trecias  nestuke.gif , bus tik planinis CP.

Sekmes tau.

Man tas planinis buvo per valanda pakeistas- visi dokumentai jau i gimdykla surasyti buvo, bet kai jauciau, kad sedi pilvuke vaikas, tai issiprasiau echo, kuris ta ir patvirtino. Tai as ta vakara krokodilo asarom zliumbiau, kad CP nusimato blush2.gif blush2.gif
Kazkaip pradedu manyt, kad ir man siulys bandyt gimdyt paciai, o paskui jau pagal situacija unsure.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Dar man toks klausimukas iskilo blush2.gif Kai dare CP, liepe nuogai tuos naktinius vilktis, o jei tenka gimdyt, ar galima buti su liemenele, bent jau sportine? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 12 26, 12:03)
Dar man toks klausimukas iskilo blush2.gif Kai dare CP, liepe nuogai tuos naktinius vilktis, o jei tenka gimdyt, ar galima buti su liemenele, bent jau sportine? ax.gif  rolleyes.gif

Nuoga turi buti, tik su tais ligonines naktiniais.
Atsakyti