QUOTE(Aktorė @ 2010 09 27, 15:18)
Aš irgi džiaugiuosi, kad negulėjau viena palatoje. Buvo viena mamytė, kuri gulėjo jau savaitę, tai ji man nežmoniškai daug padėjo, ir drąsino ir visaip kitaip... Jei ne ji, tai aš kai kurių dalykų net nebūčiau ėjus ir klausus
Daznai duoda labai daug patyrusios mamytes gulincios kartu palatose (ypac kurios maitino ilgai ir gimde nebe pirmaji vaikiuka

).Nes kartais sesutes ne visada turi galimybiu ateiti o kaimyne gali padeti issiaiskinti kaip pvz.pakeisti pampersa ar kaip geriau suduoti kruti bandant maitinti vaikuti,galiausiai gali pasaugoti leliuka kol mamyte prausis ir t.t...ir pan).Kaimynes irgi turi pliusu jei salia guli vienoje palatoje
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 26, 15:18)

Ojei bet kaip idomiai,mane (nors gimdziusia ne pirmaji vaikiuka teko ne karteli vel mokyti iduoti krutine vaikuciui nes paprasciausis jis to nemokejo(nors pati atrodo ne vienerius metukus buvau maitinusi kitus leliukus bet va prie kiekvienao vaikucio reikia beproto daug kantrybes

,kol jis ismoks gerai apzioti krutine) ir tikrai man niekas neatsake...Ir pati ejau kvieciau sesutes pagalbos ir pacios domejosi, ejo klausynejo kas kaip,ar turiu kokiu klausimu ir pan....Na va kaip buna skirtingai...