Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 16:25)
Ruduo gali turėti ir šviesias akis. Jei yra abejonių, pasidarykit testuką, kaip Groovy praeitoj temoj, pasifotografuokit prie gero apšvietimo su rudens spalvos rūbais, kaip tik paletikę įmetu:
user posted image

Ačiū 4u.gif reikės pabandyti .
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 13, 15:43)
Kačių?
Manoji, manau, tipiškas ruduo smile.gif

O mano ir katė vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 13, 15:56)
O mano ir katė vasara  biggrin.gif

Maniskis turbut ziema buvo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 13, 16:18)
Maniskis turbut ziema buvo verysad.gif  verysad.gif

Buvo unsure.gif
Atsakyti
Gal tokią paletę kaip Malenai tik vasaros galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 13, 15:43)
Plaukai tokie tarpiniai, tamsiai rudi, be saltu ar siltu tonu. Oda blyski balta, linkusi raudonuot nes kapiliarai arti.

Tai jau be šiltų tonų plaukai unsure.gif Tada gal ir žiema biggrin.gif
QUOTE(groovy @ 2010 09 13, 16:43)
Gal tokią paletę kaip Malenai tik vasaros galima? 4u.gif

neturiu unsure.gif
Atsakyti
Malena, tu kaip ir as abejojame biggrin.gif maniau esu ruoduo, taciau itariu traukiu prie kontrastingos vasaros. blink.gif
Dabar suvokiu, kad tikraji tipa isties sunku nustatyti. verysad.gif
Kai pamaciau paleteje violetine spalva wub.gif - juk ji ne mano. doh.gif
Neponiala kur cia bajeris..... varau testuotis per nauja
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 13, 15:06)

o kontora pasirode tokia nepatikima ir negirdeta, nesupratau prie ko cia tos tamistos issilavinimas ir stilistika? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 13 rugsėjo 2010 - 17:27
Man abejones beveik išsklaidė tai, kad nudegu ryyyškiai raudonai, ruduo, kiek supratau, iš karto įdega rudai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 09 13, 18:30)
o kontora pasirode tokia nepatikima ir negirdeta, nesupratau prie ko cia tos tamistos issilavinimas ir stilistika?  ax.gif

Koks jos normalus išsilavinimas, be visų tų tra lia lia, taip ir nesupratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 17:13)
Tai jau be šiltų tonų plaukai  unsure.gif  Tada gal ir žiema  biggrin.gif

Tau jau muset biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 09 13, 18:34)
Man abejones beveik išsklaidė tai, kad nudegu ryyyškiai raudonai, ruduo, kiek supratau, iš karto įdega rudai smile.gif

Pavydukas rolleyes.gif Mano visiskai neidega, arba paraudonuoja ir nusilupa..
Atsakyti
Papildyta:

Koks jos normalus išsilavinimas, be visų tų tra lia lia, taip ir nesupratau ax.gif

Agam, iskart rudai idegu ir idegis labai ilgai laikosi. Privalumai - nemaciau tamsesnes problematiskos odos, minusas - metuku spalva tikrai prideda.
Atsakyti
Papildyta:

Įnešiu sumaišties - ruduo neįdega biggrin.gif Bent jau tas klasikinis raudonplaukis strazdanotas Mirandos iš Sexo ir miesto tipažas 4u.gif
Atsakyti
Donstop, reikia tau imtis verslo - kurt įvaizdžio konsultacijų biurą bigsmile.gif Padarytum ne blogiau nei AJ rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 19:23)
Įnešiu sumaišties - ruduo neįdega  biggrin.gif 

mega_shok.gif tai kas tada įdega - turiu galvoj ne nudegimą, bet būtent įdegimą g.gif
Atsakyti