...Užsisakiau samanų spalvos skarą megztą..Kirba galvelėj, ar tik ne rudens spalva bus, bet
...tiks prie esamų drabužių, t.y. prie dabartinės nekoreguotos kapsulės. Taip sakant, nutarėm, kad vasaroms niūros spalvos pats tas. O man dar ir patinka jos...Šita tema ant tiek paveikė, kad visur moteris skirstau kur pamatau į tipus ir galvoju, ar pas jas teisingai viskas
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 29, 14:34)
...Užsisakiau samanų spalvos skarą megztą..Kirba galvelėj, ar tik ne rudens spalva bus, bet
...tiks prie esamų drabužių, t.y. prie dabartinės nekoreguotos kapsulės. Taip sakant, nutarėm, kad vasaroms niūros spalvos pats tas. O man dar ir patinka jos...Šita tema ant tiek paveikė, kad visur moteris skirstau kur pamatau į tipus ir galvoju, ar pas jas teisingai viskas 
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 29, 14:40)
man irgi
merginos, sakykit, draugė mano yra, viskas kaip rudens tipo - rudi ryškoki plaukai, šviesiai rudai su žalsvu akys. Bet ji gana dažnai būna raudonu veidu, ar spaudimas, ar kas... sako, kad ne visada. Ir prašo padėt išaiškint jai tipą. O ką aš žinau. Tas raudonas veidas mane glumina. gal reik dėliot spalvas prie veido, gal vistik ne ruduo, o šaltos vasarinės spalvos "atšaldytų" tą raudonumą? ką manot?
nors kai perskaičiau, kad tipą apsprendžia plaukų spalva pagrinde, tai kaip suprast?
QUOTE(Maorė @ 2010 09 29, 14:53)
man irgi 
merginos, sakykit, draugė mano yra, viskas kaip rudens tipo - rudi ryškoki plaukai, šviesiai rudai su žalsvu akys. Bet ji gana dažnai būna raudonu veidu, ar spaudimas, ar kas... sako, kad ne visada. Ir prašo padėt išaiškint jai tipą. O ką aš žinau. Tas raudonas veidas mane glumina. gal reik dėliot spalvas prie veido, gal vistik ne ruduo, o šaltos vasarinės spalvos "atšaldytų" tą raudonumą? ką manot?
nors kai perskaičiau, kad tipą apsprendžia plaukų spalva pagrinde, tai kaip suprast?
Tavo draugei greičiausiai rožinė (angl. rosacea), bjauroka odos liga
Prieblanda, kokia liniuotė....Tyliai sveikinu jau
man irgi 
o man tai kliuna tas, kad tipa apsprendzia plauku spalva t.y. vienintelis dalykas kuri moteris daznai keicia, mano nuomone oda ir akys tiek pat svarbu
galvoju tikrai kazkur neseniai skaiciau apie panasia situacija, ir radau
nuoroda
postas apie rudeni rausva veido spalva
Papildyta:
toj nuorodoj labai neblogas blog'as apskritai apie stiliu, figuros tipus, spalvas, drabuzius
Aš tai visus irgi nervinu su tais tipais
.
Dėl plaukų ir viso kito man patiko toie pačioje osinkoje tema, kur pasirenka kokią žvaigždę, kuri vis kaitalioja plaukų spalvas bei visa kitą, ir bando nustatyt kas ji yra iš ties... vat visgi nesikeičia tipas nuo plaukų spalvos. Ten tokių pavyzdėlių tamsių ar pilkų pavasarių ir baltų žiemų atkasa
...
Dėl plaukų ir viso kito man patiko toie pačioje osinkoje tema, kur pasirenka kokią žvaigždę, kuri vis kaitalioja plaukų spalvas bei visa kitą, ir bando nustatyt kas ji yra iš ties... vat visgi nesikeičia tipas nuo plaukų spalvos. Ten tokių pavyzdėlių tamsių ar pilkų pavasarių ir baltų žiemų atkasa
QUOTE(Odora @ 2010 09 29, 15:28)
o paverst nieks negali?
QUOTE(Maorė @ 2010 09 29, 17:51)
esmė tame, kad nebūtinai rožinis odos atspalvis yra šaltas, o gelsvas - šiltas.. pasakojama apie tai,kad reikia atsižvelgti ir į akių spalvą, ir į plaukus.. ir žinoma bandyti pažaisti su šaltom ir šiltom drabužių spalvom. kadangi autorė pasakoja, kad turėjo ne vieną klientę, kurios odos atspalvis buvo rausvas, tačiau aprengtos iš pirmo žvilgsnio tinkančios-šaltom spalvom, jų raudonis tik išryškėdavo, o šiltos spalvos paskaistindavo odą, raudonis sušvelnėdavo
atsiprašau, jei ką supainiojau
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 29, 14:34)
Šita tema ant tiek paveikė, kad visur moteris skirstau kur pamatau į tipus ir galvoju, ar pas jas teisingai viskas 
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 09 29, 14:40)
Io, šįvakar su MB aptarinėjom, kokius plaukus, odą, akis gali paveldėt mūsų mažė, tai aš primečiau, kad jei gautų mano plaukus ir MB odą, tai būtų tamsus ruduo
Žodžiu, nupušome visai
Žodžiu, nupušome visai