Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(malinkaja18 @ 2010 10 03, 13:26)
labai grazus kardiganas  wub.gif tokio labai noriu

Va aš irgi žiūrinėju pusę dienos į jį ax.gif nu toks ala švarkelis ir prie džinsų vėsesnę vasaros dieną arba rudenį prie siaurų džinsų, masyvių ilgų batų eiti pasivaikščiot bobų vasaros metu per čežančius lapus ax.gif užsisvajojau... Svarbiausia - ne juodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 12:23)
Mano siuveja tai padaro viska irnesakyk.gif pirma apsidrausk, paieskok geros siuvejos ir uz zemiska kaina, kad po to nesigriauztum smile.gif ne kiekvienai "kelniu atlenkejai" kokybiskai tokius darbus padaryti drinks_cheers.gif

QUOTE(prieblanda @ 2010 10 03, 12:50)
Nuo palto ir siuvėjos priklauso ir tik pati siuvėja atsakys, ar ji imsis tokio darbo. Jei norisi koreguoti modelį, tai iš anksto nusiteik, kad pasiuvimas kainuos kaip už naują. Tik gal medžiagos nereikės. O gali ir pritrūkti, jei labai karpytas.

tai va, reikia tureti ta siuveja biggrin.gif na pabandysiu susirasti, paklausineti, kiek mazdaug darbas butu, jei brangokai, tai nesiusiu irnesakyk.gif as ji mamai atidaviau, bet taupymo sumetimais galvojau atsiimti ir persisiuti, bet jei is L mazdaug i S dydi reiks mazinti, kazin ar iseis, tai tegul ji nesioja smile.gif o taip gal kazko imantriai nekeisciau, tik patrumpinciau gerokai ir iliemenuociau, nes jis tiesus ir ilgokas ax.gif
o gal kuri turit kaune kokia gera siuveja nebrangininke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 03, 15:32)
bet jei is L mazdaug i S dydi reiks mazinti, kazin ar iseis, tai tegul ji nesioja smile.gif o taip gal kazko imantriai nekeisciau, tik patrumpinciau gerokai ir iliemenuociau, nes jis tiesus ir ilgokas ax.gif
man irgi mazino is L i S, ne rodiklis dydis. svarbu, kad moketu dirbti, kaip ir sakiau, ne bet kuriai gerai padaryti toki darba smile.gif
Kaune ne smile.gif
Atsakyti
dėl palto mažinimo: tai nepigus darbas. Darbo daug, viską reikia persiūti, pamušalą taip pat, niekas už 100 Lt to nedarys.
Atsakyti
QUOTE(Maorė @ 2010 10 03, 16:24)
dėl palto mažinimo: tai nepigus darbas. Darbo daug, viską reikia persiūti, pamušalą taip pat, niekas už 100 Lt to nedarys.
drinks_cheers.gif man giminaite uz 50lt taise, bet cia jau nereikia ir svajoti pas svetima siuveja nei uz 50, nei uz 100lt susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Maorė @ 2010 10 03, 17:24)

QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 17:47)
drinks_cheers.gif man giminaite uz 50lt taise, bet cia jau nereikia ir svajoti pas svetima siuveja nei uz 50, nei uz 100lt susitvarkyti.

na man viena mergina parase katik, kad pataisytu uz 50-80lt 4u.gif tai gal nera labai brangu persiuti, o nauja aplamai pasiuti nuo 200-250lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 03, 09:04)
is lenku 4u.gif
http://moda.allegro....5?change_view=1
mano konkreciai sis, siandien bandysiu islosti iki 100lt smile.gif
http://allegro.pl/sw...1252082395.html
dabar ziuriu i ismatavimus, tai tarp peciu cia net 42cm, o visu mano turimu svarkeliu, striuku, plosciuko 38cm g.gif jauciu gerokai didelis gali but doh.gif  verysad.gif
bet pas si pardaveja yra kitu ismieru ir juodu yra 4u.gif (tik maziausias M)
aciu 4u.gif kaip manot, rudeni nesusalsiu? unsure.gif

ir dar galvoju, ar apsimoka man persisiut is L dydzio palto i mazesni dydi? medziaga liuksiska, labai silta, bet pats modelis nepatinka, tai daug ka pakeisciau ir aisku, kad mazesnis butu g.gif ar daro taip siuvejos? nes cia neuzteks perkelti sagu smile.gif

Na priklausomai nuo oro. mirksiukas.gif as jau su ilgu (na iki keliu) vaikstau. Trumpo taip ir nespejau uzsideti. blink.gif Labai s.m. ruduo saltas unsure.gif
Del persiuvimo: priklausomai nuo to, kiek siuveja uzgiedos uz darba, man neapsimokejo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2010 10 03, 10:19)
Negaliu neįdėti šito derinuko. Labai dailūs visi rūbai jame ir puikiai tinkantys kapsulei: praktiškai viską derinti galima prie jų...

http://www.polyvore....e...&id=4216002

kokius grozius cionainas atnesete wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 10 03, 16:52)
na man viena mergina parase katik, kad pataisytu uz 50-80lt 4u.gif tai gal nera labai brangu persiuti, o nauja aplamai pasiuti nuo 200-250lt smile.gif

popigiai- apsimoka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 10 03, 13:26)
labai grazus kardiganas  wub.gif tokio labai noriu

Aha, superinis, gundausi tokį nusimegzti rolleyes.gif
Atsakyti
Darbo kapsulė, jei darbe dress kodas:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 spalio 2010 - 10:48
Dontstop, pirmoji kapsule grazi, ale ziuriu nemazai rubu reikia mano supratimu.
O antro paveiksliuko man nerodo..
Atsakyti
man irgi pirmoji labai wub.gif , tik gal be tos mėlynos peršviečiamos palaidinės.. antra - griežtesnė, bet irgi puiki. Vienu žodžiu, labai taiklūs pavyzdžiai 4u.gif
Atsakyti
grazios kapsules, nusipirkau viena nebloga megztuka i kapsule, reiketu kelniu, o cia jau kancia noriu panasiai kaip antram pvz pirmos is kaires, tiesios arba siauros, normalaus aukscio liemeniu ir kad uzsegimas butu koks paprastas, kad po palaidine neissoktu gumbas, geriausia tai sone uztrauktukas butu, na ir turbut daug noriu nes nieku nerandu sad.gif
Atsakyti