Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

Gal turite pvz ar patarimu kaip galima butu konturuoti apvalu veida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 14:32)

Taisyklinga veido forma yra ovalas, todel ziurint i veidrodi vizualiai nupiesiam savo veiduke ovala, ir tos vietos kurios liko uz ovalo ribu turi buti tamsinamos 4u.gif Taciau labai nezymiai, vos vos, kad nesimatytu griztu ribu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 21, 17:17)
kazkas minejo aguilera, tai su metais smarkiai keitesi jos dazymosi ypatumai, aisku..keitesi ir plauku spalvos, sudejimas... grazus man tie ryskus, saltu spalvu  makiazai...man ji vistiek originaliausia buvo stai tokia :

user posted image

Siaubas kaip baisiai man cia ji atrodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 20, 18:56)
sveikos, gal kas turi patarimu kaip ismokti brezti tiesias ir grazias linijas su skystu laineriu?  4u.gif moku tik piestuku akis apsivesti, nes galima pasklaidyti ir seip linija ne tokia ryski gaunasi, turiu kelis lainerius buteliukuose, bet guli nenaudojami vien del mano nemoksiskumo  doh.gif

Sveika, aš irgi visada naudodavausi paprastu pieštuku, o pramokau naudoti skystą pavedimą tiesiog pirmiausia pasidariusi pavedimą pieštuku, o su skystu - ant viršaus :)Taip man kur kas paprasčiau.
Papildyta:
QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 15:32)

Keletas pvz:
user posted image
user posted image

konturavimas
Atsakyti
Filmukas su diem garziais makiazais wub.gif wub.gif wub.gif

http://www.make-upstudio.nl/?id=338
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 08 28, 20:33)
Filmukas su diem garziais makiazais   wub.gif  wub.gif  wub.gif

http://www.make-upstudio.nl/?id=338

Mane sudomino kokiu čia tikslu prieš tepant pudrą šepetėlis mirkomas į vandenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 08 29, 15:51)
Mane sudomino kokiu čia tikslu prieš tepant pudrą šepetėlis mirkomas į vandenį  ax.gif

Sako ten mirksiukas.gif Geriau pasiskirsto pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 08 29, 15:55)
Sako ten  mirksiukas.gif  Geriau pasiskirsto pudra  smile.gif

Be garso ziūrėjau blush2.gif na reikės pabandyti, ačiū Sunreja smile.gif
Atsakyti
8 rudens makiažo tendencijos (foto)

straipsnis
Atsakyti
Man labai patinka Adele makiazai wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
antroje foto Adelle man atrodo tragiškai.veidas blizga, kaip taukais išteptas šešėliai kažkokie kleckai,antakiai prie tokio akių makiažo per blankūs, apatinė akies voko dalis užtepta per storai. tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif šis makiažas ją labai sendina, net iš karto nepažinau, tokia BABĖ.

pirmoje sunkiai matosi, bet gal todėl visai nieko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 03 rugsėjo 2011 - 21:26
QUOTE(rentabili @ 2011 09 03, 22:24)
antroje foto Adelle man atrodo tragiškai.veidas blizga, kaip taukais išteptas šešėliai kažkokie kleckai,antakiai prie tokio akių makiažo per blankūs, apatinė akies voko dalis užtepta per storai. tikrai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif šis makiažas ją labai sendina, net iš karto nepažinau, tokia BABĖ.

pirmoje sunkiai matosi, bet gal todėl visai nieko....

drinks_cheers.gif
Atsakyti