Gal turite pvz ar patarimu kaip galima butu konturuoti apvalu veida?

QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 14:32)
Taisyklinga veido forma yra ovalas, todel ziurint i veidrodi vizualiai nupiesiam savo veiduke ovala, ir tos vietos kurios liko uz ovalo ribu turi buti tamsinamos

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 21, 17:17)
kazkas minejo aguilera, tai su metais smarkiai keitesi jos dazymosi ypatumai, aisku..keitesi ir plauku spalvos, sudejimas... grazus man tie ryskus, saltu spalvu makiazai...man ji vistiek originaliausia buvo stai tokia :

Siaubas kaip baisiai man cia ji atrodo

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 20, 18:56)
sveikos, gal kas turi patarimu kaip ismokti brezti tiesias ir grazias linijas su skystu laineriu?
moku tik piestuku akis apsivesti, nes galima pasklaidyti ir seip linija ne tokia ryski gaunasi, turiu kelis lainerius buteliukuose, bet guli nenaudojami vien del mano nemoksiskumo 

Sveika, aš irgi visada naudodavausi paprastu pieštuku, o pramokau naudoti skystą pavedimą tiesiog pirmiausia pasidariusi pavedimą pieštuku, o su skystu - ant viršaus :)Taip man kur kas paprasčiau.
Papildyta:
QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 15:32)
Keletas pvz:

konturavimas
QUOTE(Kristalė* @ 2011 08 28, 20:33)
Mane sudomino kokiu čia tikslu prieš tepant pudrą šepetėlis mirkomas į vandenį

QUOTE(bahamos @ 2011 08 29, 15:51)
Sako ten

QUOTE(Sunreja @ 2011 08 29, 15:55)
Be garso ziūrėjau

Man labai patinka Adele makiazai

antroje foto Adelle man atrodo tragiškai.veidas blizga, kaip taukais išteptas šešėliai kažkokie kleckai,antakiai prie tokio akių makiažo per blankūs, apatinė akies voko dalis užtepta per storai. tikrai
šis makiažas ją labai sendina, net iš karto nepažinau, tokia BABĖ.
pirmoje sunkiai matosi, bet gal todėl visai nieko....

QUOTE(rentabili @ 2011 09 03, 22:24)
antroje foto Adelle man atrodo tragiškai.veidas blizga, kaip taukais išteptas šešėliai kažkokie kleckai,antakiai prie tokio akių makiažo per blankūs, apatinė akies voko dalis užtepta per storai. tikrai
šis makiažas ją labai sendina, net iš karto nepažinau, tokia BABĖ.